QUOTE(Eosta @ 2014 06 27, 14:08)
Aš asmeniškai turėjau prisikaupus, bet kai ko paprašiau, kad parašytų receptus, nes mažoji turi polinkį į laringitą ,tai tokio kaip Ventolinas dūstant ar antibiotikų tikrai nepuola rašyti...Dar gi priklauso ir nuo gydytojo, nes kitam ir prie 40temp ranka nekyla rašyti, laukia savaite..Aš esu išvis prieš antib, tačiau kitoje šalyje yra ne namuose. O šiaip prie visų smectų tikrai pasiėmiau dar ausytėms, akytėms, kremą nuo iššutimų... Bet iš esmės važiuojame atostogauti - ne sirgti
Draugai su bronchitine mažėle važiavo, sakė jau antrą parą visos ligos dingo, nes jūra tai joduota, tikra atgaiva kvėpavimo sistemai...O ir saulė, jūra, vaisiai ir gera nuotaika - puikiai veikia
Tai zinoma,
svarbu ko daugiau pozityvumo
As irgi prikroviau pilna vaistinele,musu ligos nuo slogos prasideda,jei laiku neisgydau,nusileidzia,tada jau gerkle,kosulys...Bet nusiteikus,kad viskas bus gerai,jokiu ligu!Pirmos atostogos kai vykstame kazkur kitur,turi but viskas gerai
Dar paemiau kreono,angliuko, kai AI,noresis visko paragauti,skrandziuj tokios dozes gali nepatikti
Ir jauciu papyldomu kg neisvengsiu