Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

QUOTE(kas cia @ 2014 06 27, 13:02)
Vakar nuvedziau patikrinti pas gydytoja,nes dabar sirguliuoja,  pasakiau, kad isvykstam atostogauti, tai del visa ko israse, jei prireiktu. Pernai buvo sveikut sveikutelis, o siemet toks sirgaliukas verysad.gif , bijau del jo, kad visai neapsirgtu. unsure.gif

Supratau,na gal tenykscis klimatas bus i nauda ir vaistu neprireiks,sveikit 4u.gif

kas rasete apie uodus,ar tik lauke puola,ar ir kambariuose yra?Galvaju gal koki purskala nusipirkti,mano sunaus oda jautri,jei jau isisiurbia,guzas akimirksniu isauga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 27 birželio 2014 - 12:10
Ir dėl vaistų - smekta svarbiausias vaistas, nes privalgius šitiek vaisių mūsų viduriai šoką gavo lotuliukas.gif Vaikui turėjau tik tabletukių nuo temperatūros, jei kartais vandens procedūrų būtų per daug. Ir nieko, nei šaltas baseino vanduo, nei šiltos jūros bangos nepaveikė - sveikas kaip agurkėlis bulgariškas biggrin.gif
Papildyta:

kas rasete apie uodus,ar tik lauke puola,ar ir kambariuose yra?Galvaju gal koki purskala nusipirkti,mano sunaus oda jautri,jei jau isisiurbia,guzas akimirksniu isauga unsure.gif
[/quote]

mus tik lauke ir tik patemus jau. i kambarius nepriskrido nekart, nors balkonas budavo atviras
Atsakyti
Gal iš jau buvusių ar tebesančių Bulgarijoj galit papasakot, kokiose ekskursijoje buvot, kas labiausiai patiko
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 27, 13:41)
tos prognozes gryba pjauna, siandien prognuozuoja lietu ir gana vesia diena, o is tikruju yra saule ir karsta  mirksiukas.gif
As irgi isidejau ir antibiotiku, ir siaip visuokiu vaistu, nu zodziu, visiems gyvenimo atvejams doh.gif  tikiuosi, kad nieko neprireiks...

Jei pritruksit ko - rašykit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2014 06 27, 13:04)
va bendrai ne lagamine buvo, jis tik rankini bagaza jei neklystu turejo

rankiniame galima tik buteliukus iki 100ml turėti,todėl ir išėmė putas.
Atsakyti
QUOTE(CeRu @ 2014 06 27, 13:55)
Gal iš jau buvusių ar tebesančių Bulgarijoj galit papasakot, kokiose ekskursijoje buvot, kas labiausiai patiko

Mane tai labiausiai domina vykusiu i Stambula is Bulgarijos nuomone ax.gif
Kiek kainavo, ar verta buvo? Ar nelabai varginanti kelione?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 06 27, 13:58)
Is kur antibiotikus paemet?Is anksto paprasete,kad daktaras israsytu?Galvoju,gal man reiketu paprasyti  g.gif sunus sirgalius,gali susirgti. doh.gif Visikiu,purskalu,ciulpemu,hemeopatiniu isidejau be maza kas.Nors is kitos puses,draudima tai turime,iskvies daktara,tas turetu recepta israsyti prireikus  g.gif

Aš asmeniškai turėjau prisikaupus, bet kai ko paprašiau, kad parašytų receptus, nes mažoji turi polinkį į laringitą ,tai tokio kaip Ventolinas dūstant ar antibiotikų tikrai nepuola rašyti...Dar gi priklauso ir nuo gydytojo, nes kitam ir prie 40temp ranka nekyla rašyti, laukia savaite..Aš esu išvis prieš antib, tačiau kitoje šalyje yra ne namuose. O šiaip prie visų smectų tikrai pasiėmiau dar ausytėms, akytėms, kremą nuo iššutimų... Bet iš esmės važiuojame atostogauti - ne sirgti thumbup.gif Draugai su bronchitine mažėle važiavo, sakė jau antrą parą visos ligos dingo, nes jūra tai joduota, tikra atgaiva kvėpavimo sistemai...O ir saulė, jūra, vaisiai ir gera nuotaika - puikiai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eosta @ 2014 06 27, 13:59)
Jei pritruksit ko - rašykit smile.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Ventolino nusipirkau be recepto, paskui tik pagalvojau, kad jis kompensuojamas, ausims tik nieko nenusipirkau, galvoju, gal reiktu dar ir tu nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 27 birželio 2014 - 13:17
QUOTE(Irėnė @ 2014 06 27, 10:01)
aptikau nete tokia firma go2holyday smile.gif
kaip suprantu jie tik i Bulgarija organizuoja keliones ax.gif Ir kainos man kazkaip patrauklesnes ju nei TezTour ar Novatur smile.gif
Ar esat kas skrides su go2holyday? Jie su Small'u skraidina? Ar organizuoja ekskursijas Bulgarijoje?
Aciu 4u.gif

taigi nepatingek, paskaityk sena tema(pirmoj sios temos zinutej nuoroda).saunuoliai ten.mes jau ne pirmus, ir ne antrus vien su jais.kaip sakoma, duona skaniausia specializuotoj parduotuvej.taip ir cia.ismano savo darba ir apie sali daugiau zino, nei kai kurie vietiniai gyventojai.beje, cia ju direktorius mums pagelbeja kartais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eosta @ 2014 06 27, 14:08)
Aš asmeniškai turėjau prisikaupus, bet kai ko paprašiau, kad parašytų receptus, nes mažoji turi polinkį į laringitą ,tai tokio kaip Ventolinas dūstant ar antibiotikų tikrai nepuola rašyti...Dar gi priklauso ir nuo gydytojo, nes kitam ir prie 40temp ranka nekyla rašyti, laukia savaite..Aš esu išvis prieš antib, tačiau kitoje šalyje yra ne namuose. O šiaip prie visų smectų tikrai pasiėmiau dar ausytėms, akytėms, kremą nuo iššutimų... Bet iš esmės važiuojame atostogauti - ne sirgti  thumbup.gif Draugai su bronchitine mažėle važiavo, sakė jau antrą parą visos ligos dingo, nes jūra tai joduota, tikra atgaiva kvėpavimo sistemai...O ir saulė, jūra, vaisiai ir gera nuotaika - puikiai veikia  thumbup.gif

Tai zinoma, smile.gif svarbu ko daugiau pozityvumo thumbup.gif As irgi prikroviau pilna vaistinele,musu ligos nuo slogos prasideda,jei laiku neisgydau,nusileidzia,tada jau gerkle,kosulys...Bet nusiteikus,kad viskas bus gerai,jokiu ligu!Pirmos atostogos kai vykstame kazkur kitur,turi but viskas gerai smile.gif

Dar paemiau kreono,angliuko, kai AI,noresis visko paragauti,skrandziuj tokios dozes gali nepatikti biggrin.gif Ir jauciu papyldomu kg neisvengsiu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2014 06 27, 14:29)
taigi nepatingek, paskaityk sena tema(pirmoj sios temos zinutej nuoroda).saunuoliai ten.mes jau ne pirmus, ir ne antrus vien su jais.kaip sakoma, duona skaniausia specializuotoj parduotuvej.taip ir cia.ismano savo darba ir apie sali daugiau zino, nei kai kurie vietiniai gyventojai.beje, cia ju direktorius mums pagelbeja kartais blush2.gif

netingiu, netingiu biggrin.gif skaitau po truputi, bet matyt dar nepriejau iki to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 06 27, 14:00)
Mane tai labiausiai domina vykusiu i Stambula is Bulgarijos nuomone ax.gif
Kiek kainavo, ar verta buvo? Ar nelabai varginanti kelione?

Man patiko, bet naktis autobuse, gai su vaiku nevaziuociau. Ten tu kelioniu yra skirtingu i Stambula: parai, dviems, tik shopingas tiesiai i turgu. Dasipirkom kelione laivu po Stambula, ispudziai patys geriausi
Is ekskursiju verta i Bulgariska kaima
Atsakyti