Sveikos merginos,
Domiuosi kelione i Bulgarija liepos pabaigai. Ir aptikau nete tokia firma go2holyday
kaip suprantu jie tik i Bulgarija organizuoja keliones Ir kainos man kazkaip patrauklesnes ju nei TezTour ar Novatur
Ar esat kas skrides su go2holyday? Jie su Small'u skraidina? Ar organizuoja ekskursijas Bulgarijoje?
Aciu
skridom ir jau grįžom, šauni agentūra. veža small planet, keliones siūlo vietoje, bet turbūt ne jų pačių organizuotos
QUOTE(kas cia @ 2014 06 27, 11:51)
Buvo lagamine ir liepe isimti? kada jie liepia isimti? Priduodant lagaminus?
Man cia naujiena, visa laika skrisdama isidedu plauku lako ir putu, niekad neteko isimti, tai dabar galvoju, ka su jais daryti?
Man cia naujiena, visa laika skrisdama isidedu plauku lako ir putu, niekad neteko isimti, tai dabar galvoju, ka su jais daryti?
Na, as sunerimau, nes pažystama vežėsi flakonėli alijočiaus labai brangaus purksti nuo nudegimu saulėje, per bagažo patikrą liepė išimti (ir teko išmest, nes nebuvo kur palikt), nes neva skrydžio metu nuo susidariusio slėgio flakonai gali netalaikyti ir sprogti...Tai paskui ir vadyb-ės klausiau, tai sakė tikrai gali taip būti, o kartais ir nuo patikros priklauso, kitas viską iškasto , o kitas tik numoja ranka...
Kas_čia - mano irgi su klaustuku mažoji...orai LT "padėjo"...net antibų prisikroviau ekstra atvejui, kad maža ką - ledai+saulė ir gerklės gražios...na gal aš kaip medikė visiems gyvenimo įvykiams bet su vaikais pirmą kart, tai baisu, kad ten netektų lakstyti akis išdegus arba jei reikės reeptinių, dar maldaut teks...Tai irgi baisu, nes receptus gi vaistinėj palieki...kažin neprisikabins
QUOTE(Irėnė @ 2014 06 27, 12:01)
Sveikos merginos,
Domiuosi kelione i Bulgarija liepos pabaigai. Ir aptikau nete tokia firma go2holyday
kaip suprantu jie tik i Bulgarija organizuoja keliones Ir kainos man kazkaip patrauklesnes ju nei TezTour ar Novatur
Ar esat kas skrides su go2holyday? Jie su Small'u skraidina? Ar organizuoja ekskursijas Bulgarijoje?
Aciu
Aciu
mes isigijome kelione is Go2holiday rugpjucio men., skraidina su grand cru airlines.
Gal iš jau pabuvojusių Bulgarijoje kas galėtų pasakyti, koks orų tinklalapis tiksliausias? Dabar žiūriu 3 ir visi skirtingai rodo
QUOTE(Indare @ 2014 06 27, 13:20)
Gal iš jau pabuvojusių Bulgarijoje kas galėtų pasakyti, koks orų tinklalapis tiksliausias? Dabar žiūriu 3 ir visi skirtingai rodo
Aš tik šį žinau:
http://www.yr.no/pla...28674/long.html
O kokie dar yra? Gismeteo tai labai skirtingai rodo nuo mano nuorodoje ...
QUOTE(Eosta @ 2014 06 26, 23:53)
Gal kas nors gali mane pakonsultuoti, ar Obzore nera problemu su vaistinemis ir vastukais pvz nuo kosulio ar temperatūros? Ar verčiau viską susipirkti LT? Maža ką, maži vaikai yra maži vaikai
Mes vešimės pagrindinius - žvakutes nuo temp, smectos, gerų bakterijų ir jūros vandens purškalą.
QUOTE(Indare @ 2014 06 27, 12:20)
tos prognozes gryba pjauna, siandien prognuozuoja lietu ir gana vesia diena, o is tikruju yra saule ir karsta
As irgi isidejau ir antibiotiku, ir siaip visuokiu vaistu, nu zodziu, visiems gyvenimo atvejams tikiuosi, kad nieko neprireiks...
QUOTE(Indare @ 2014 06 27, 11:20)
Ko gero, labiausiai pasitvirtino šitas http://www.accuweath...ulgaria-weather ir šitas patiko, kad valandom surašyta, tik kad valandom nepasitvirtino , bes bendras vaizdas pasitvirtino http://www.myweather...s/Bulgaria.aspx
Ir dar noriu pridurti, kad nestresuokit dėl tų lašiukų, kur rodo prognozėse. Ten tikrai gali palynoti tris minutes, o toliau vėl saulė ir karštis. Lašiukas labiau reiškia, kad keliaus debesiukas per dangu, tik ar jis keliaus būtent tiesiai jums virš galvos, nieks niekad nepasakys. Iš mano patirties, man virš galvos taip ir nieko baisaus neprakeliavo
Ir dar karta noriu patarti. Primygtinai. Nu nesijaudinkit, nestresuokit - viskas labai labai gerai ten. Nusiteikit geriausiam, mažiau kabinėkitės prie smulkmenų (ten kad košės jūsų mylimos pusryčiams nebus, ar kad kažkas, kas ne taip kaip Turkijoj, ar ne taip kaip jūs įpratot, arba išvis, kad nebežinot kaip išsidirbinėti su norais ) ir viskas bus geriau nei per gerai
Is kur antibiotikus paemet?Is anksto paprasete,kad daktaras israsytu?Galvoju,gal man reiketu paprasyti sunus sirgalius,gali susirgti. Visikiu,purskalu,ciulpemu,hemeopatiniu isidejau be maza kas.Nors is kitos puses,draudima tai turime,iskvies daktara,tas turetu recepta israsyti prireikus
QUOTE(Nanita @ 2014 06 27, 12:58)
Is kur antibiotikus paemet?Is anksto paprasete,kad daktaras israsytu?Galvoju,gal man reiketu paprasyti sunus sirgalius,gali susirgti. Visikiu,purskalu,ciulpemu,hemeopatiniu isidejau be maza kas.Nors is kitos puses,draudima tai turime,iskvies daktara,tas turetu recepta israsyti prireikus
Vakar nuvedziau patikrinti pas gydytoja,nes dabar sirguliuoja, pasakiau, kad isvykstam atostogauti, tai del visa ko israse, jei prireiktu. Pernai buvo sveikut sveikutelis, o siemet toks sirgaliukas , bijau del jo, kad visai neapsirgtu.
QUOTE(kas cia @ 2014 06 27, 10:51)
Buvo lagamine ir liepe isimti? kada jie liepia isimti? Priduodant lagaminus?
va bendrai ne lagamine buvo, jis tik rankini bagaza jei neklystu turejo