Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

Viskas cia labai labai gerai. Ilsimes nuo 18d. Vlase. Audra buvo labai grazi 😍😊Karstaaa. Spejom gerai suskrusti. Skrydis puikus - nei velavo, nei krate. Moteros, nusiteikit laaaabai geram poilsiui ir jis toks tikrai bus 😊
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 06 23, 14:04)
Nesusidauzo, kiek kartu net sampana veziausi ir visokius kitokius butelius.
Del Miramar alkoholio ir man idomu, nes vietiniai gerimai tai ne kokie, net kokteiliukai neskanus su jais.

mums vietiniai gerimai patiko, cia skonio reikalas. Mes pirkom namo rakijos, mums ji patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2014 06 23, 20:20)
Viskas cia labai labai gerai. Ilsimes nuo 18d. Vlase. Audra buvo labai grazi 😍😊Karstaaa. Spejom gerai suskrusti. Skrydis puikus - nei velavo, nei krate. Moteros, nusiteikit laaaabai geram poilsiui ir jis toks tikrai bus 😊

Kokiam viešbutyje? Ir kaip Jums Vlasas? Ar gražus miestukas?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 06 23, 11:00)
Su vaiku  smile.gif sunus 8 metu.O jus?

Musu dukrai 17 sunui 2 biggrin.gif dar mociute prigriebiam kartu:) tai tik del maziaus neramu t.yra del skrydzio ir maisto viešbutyje, o seip tai jau kaip ir laukiu tu atostogu.
Nu malonu iki susitikimo!
Ragausim pliskos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 06 23, 22:19)
Man rodo  g.gif

Keletas Dzoni nuotraukų (tikiuosi jis nesupyks) :
user posted image
user posted image

kazi kas maniskiams vaikams labiau patiktu ar juroje ar tokioj baloj be draudimu issimukrdyt : doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2014 06 23, 22:20)

Parašykit prašau apie šv.Vlasą daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2014 06 24, 09:20)
Parašykit prašau apie šv.Vlasą daugiau 4u.gif

Sv. Vlasas yra Sauleto kranto priemiestis, pagrinde viesbuciai ir apartamentai. Miestelis pastatytas kylant i kalna nuo pliazo. Kiek vaiksciojau - nieko ypatingo nepastebejau. Parduotuvikes, kavinukes, ramu. Pliazai siauroki. Susisiekimas su Saul. krantu marsrutiniais autobusais.
Vienas idomesnis dalykas man buvo, tai pesciuju marsrutas kalnais. Nesudetingas, pro min vandens saltinius. Galima gero vandens parsinest. Trasos pradzia - galineje autobuso stoteleje.
Atsakyti
QUOTE(77diana @ 2014 06 24, 01:57)
Musu dukrai 17 sunui 2  biggrin.gif dar mociute prigriebiam kartu:) tai tik del maziaus neramu t.yra del skrydzio ir maisto viešbutyje, o seip tai jau kaip ir laukiu tu atostogu.
Nu malonu iki susitikimo!
Ragausim pliskos drinks_cheers.gif

Oho,koks amziaus skirtumas bigsmile.gif saunnuoliai 4u.gif Man irgi del skrydzio neramu,as asmeniskai labai bijau,lektuvu,aukscio, unsure.gif sunus pirma karta skris,sako,kad bijo,nezinant net kas cia tokio smile.gif

As matyt jau orouoste Pliska ragausiu biggrin.gif kad drasiau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2014 06 23, 19:40)
As issinagrinejau visas lankytinas vietas, tai viena diena skirsim Nesebarui ir Sozopoliui. Aisku, dar daug ka noreciau pamatyt, bet tolokai nuo Obzoro. I viena diena neisipaisysim. unsure.gif

Aš ir tokį patį planą turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 06 24, 09:19)
Sv. Vlasas yra Sauleto kranto priemiestis, pagrinde viesbuciai ir apartamentai. Miestelis pastatytas kylant i  kalna nuo pliazo. Kiek vaiksciojau - nieko ypatingo nepastebejau. Parduotuvikes, kavinukes, ramu. Pliazai siauroki. Susisiekimas su Saul. krantu marsrutiniais autobusais.
Vienas idomesnis dalykas man buvo, tai pesciuju marsrutas kalnais. Nesudetingas, pro min vandens saltinius. Galima gero vandens parsinest. Trasos pradzia - galineje autobuso stoteleje.

Tikra tiesa - Vlasas ramuma. Centriuke kioskeliai-krautuveles, kavinukes. Kazkaip neteko matyt kazkokiu girtu kompaniju ar ko. Vaziavom autobusu i Nesebara. 2 levai i viena puse. Per pusdieni isvaiksciojom. Mes gyvenam St.George palace viesbuty. Man gerulis. Va tik sampuniuku neduoda kazko 😄Vaziavom pro sauleta kranta, tai per langa man nepatiko - kazkoks turgus balaganas. Matyt, gerai, ten kur esi 😍Mes ieskojom tokio tingesnio ramesnio poilsio ir nesuklydom . Jura pasakiska, vaikas gaudo meduzas ir krabukus. Ryte anksti ejom kriaukliauti. Zodziu, mums cia pasakele. 😊Jei kas dar domina, atsakysiu. Linkejimai is Bulgarijos!
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2014 06 24, 12:02)
Tikra tiesa - Vlasas ramuma. Centriuke kioskeliai-krautuveles, kavinukes. Kazkaip neteko matyt kazkokiu girtu kompaniju ar ko. Vaziavom autobusu i Nesebara. 2 levai i viena puse. Per pusdieni isvaiksciojom. Mes gyvenam St.George palace viesbuty. Man gerulis. Va tik sampuniuku neduoda kazko 😄Vaziavom pro sauleta kranta, tai per langa man nepatiko - kazkoks turgus balaganas. Matyt, gerai, ten kur esi 😍Mes ieskojom tokio tingesnio ramesnio poilsio ir nesuklydom . Jura pasakiska, vaikas gaudo meduzas ir krabukus. Ryte anksti ejom kriaukliauti. Zodziu, mums cia pasakele. 😊Jei kas dar domina, atsakysiu. Linkejimai is Bulgarijos!

Mes taip pat liepą į St.George palace 4u.gif Kaip viešbutis? Maistas, toli nuo jūros?
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2014 06 24, 11:22)
Mes taip pat liepą į St.George palace 4u.gif  Kaip viešbutis?  Maistas, toli nuo jūros?

Mes irgi ten pat liepa 4u.gif thumbup.gif

Idomu dar, kokia gultų - skėčių kaina paplūdymyje? Ar tikrai ten taip brangu, kaip čia kažkas rašė - vienas gultas - 8 levai g.gif
Atsakyti