Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

QUOTE(Airisė @ 2014 06 22, 19:31)
Ne, as turejau omeny atgal. Mes pirmyn skrendam antradieni (liepos 1). Siek tiek veliau nei jus. smile.gif
O jus patys check in darysit? Ar agente?

visada darydavo agente, sikart bandysiu pati, sake, kad labai paprasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 22, 19:47)
visada darydavo agente, sikart bandysiu pati, sake, kad labai paprasta blush2.gif

O spausdinsites ta lapuka ar tik telefone turesit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2014 06 22, 19:51)
O spausdinsites ta lapuka ar tik telefone turesit? blush2.gif

Issispausdinsiu, kazkaip man su tuo telefonu nerimtai atrodo blush2.gif gal kas galetu pakomentuoti, kaip registravotes skydziui? sudetinga ar ne ir ar nebutina tureti spausdintu?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 22, 18:55)
Issispausdinsiu, kazkaip man su tuo telefonu nerimtai atrodo blush2.gif  gal kas galetu pakomentuoti, kaip registravotes skydziui? sudetinga ar ne ir ar nebutina tureti spausdintu?? 4u.gif

nei pernai, nei siemet as nespausdinau. namie neturiu galimybes, telefonu naudojuos tik skambuciams ir sms. biski tundra sitoj vietoj. tik oro uoste pasakiau, kad mes jau uzsicekine. patys atspausdino boarding pasus ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2014 06 22, 19:31)
Ne, as turejau omeny atgal. Mes pirmyn skrendam antradieni (liepos 1). Siek tiek veliau nei jus. smile.gif
O jus patys check in darysit? Ar agente?

Mes irgi liepos 1 kylam drinks_cheers.gif

QUOTE(kas cia @ 2014 06 22, 19:55)
Issispausdinsiu, kazkaip man su tuo telefonu nerimtai atrodo blush2.gif  gal kas galetu pakomentuoti, kaip registravotes skydziui? sudetinga ar ne ir ar nebutina tureti spausdintu?? 4u.gif

Tikrai nėra nieko sudėtingo, įvedate savo rezervacijos numerį ir vieno keleivio vardą, pavardę, parodo tada jums visą lėktuvo planą, ten kur žalios vietos - dar laisvos, parenkat vietas visiems keleiviams ir spausdinat arba išsisaugojat bilietus smile.gif Ar užtenka tik telefone turėt nežinau, nes visada spausdinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indare: 22 birželio 2014 - 20:00
QUOTE(Indare @ 2014 06 22, 20:59)
Mes irgi liepos 1 kylam  drinks_cheers.gif
Tikrai nėra nieko sudėtingo, įvedate savo rezervacijos numerį ir vieno keleivio vardą, pavardę, parodo tada jums visą lėktuvo planą, ten kur žalios vietos - dar laisvos, parenkat vietas visiems keleiviams ir spausdinat arba išsisaugojat bilietus smile.gif Ar užtenka tik telefone turėt nežinau, nes visada spausdinu smile.gif

Sakykite o vietas uzsisakyti galima tik 1 diena pries skrydi ar anksciau?
Atsakyti
QUOTE(77diana @ 2014 06 22, 21:12)

Viena diena pries skrydi.
Atsakyti
Sakykite o kai viesbuvio kambariuose fenai?Ar imanoma su jais suformoti normaliai plaukus?Ar tik ispusti/isdziovinti?Nenoriu savo agrigata tempti bet ir atrodyti norisi tvarkingai.Mano is sudetingu plauku nei tiesus nei garbanuoti.Tai arba tiesinti turiu arba su defuzeriu formuoti.
Atsakyti
Mes liepos 6 kylam - kas su mumis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 22, 19:55)
biggrin.gif Atsargiai su siuo klausimu nes tuoj plaukus lieps persidazyt. lotuliukas.gif
QUOTE(Indare @ 2014 06 22, 20:59)
Mes irgi liepos 1 kylam  drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif I kuri viesbuti? 4u.gif
QUOTE(77diana @ 2014 06 22, 21:12)
Diena pries skrydi nuo 16.00 val. 4u.gif
QUOTE(Nanita @ 2014 06 22, 21:24)
Sakykite o kai viesbuvio kambariuose fenai?Ar imanoma su jais suformoti normaliai plaukus?Ar tik ispusti/isdziovinti?Nenoriu savo agrigata tempti bet ir atrodyti norisi tvarkingai.Mano is sudetingu plauku nei tiesus nei garbanuoti.Tai arba tiesinti turiu arba su defuzeriu formuoti.
Pas mane panasi situacija, bet feno nusprendziau neimti. Atostogos gi. Leisiu sau vaiksciot su vienu, kitu, styranciu plauku ne i tema. biggrin.gif
O jeigu rimtai - koks jusu viesbutis? Gal ten pabuvoje patars. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 22 birželio 2014 - 20:41
QUOTE(Airisė @ 2014 06 22, 21:40)

drinks_cheers.gif I kuri viesbuti? 4u.gif
Diena pries skrydi nuo 16.00 val. 4u.gif

primasol sineva beach, o jūs?
Atsakyti
Miramar smile.gif
Atsakyti