Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

QUOTE(TaGre @ 2014 06 20, 15:11)
jo, matyt, šįmet laukia ekstremalios atosotogs-  su gendančiais lėktuvais, liūtimis (blogiausiu atveju) ir lietumi Bulgarijoje
ir koks velnias mane nešė į tą galerą  g.gif

jus jau pasmerket savo atostogas, mintys materializuojasi gi mirksiukas.gif
QUOTE(TaGre @ 2014 06 20, 16:54)
Visur tokia tvarka  verysad.gif  mes užpraeitais metais irgi apie 5 valandas praleidom foje. Sezono metu retai kada turi laisvų kambarių atvažiuojantiems, tad nuo 12 turi atlaisvinti kambarį. Galima naudotis visom viešbučio paslaugom, bet kai lagaminai jau sukrauti, nebėgsi baseline pliuškentis, o jei karšta, tai vaikščioti irgi nesinori. Šįmet irgi nusimato keletą valandų foje.

mes 2 metus is eiles palikdavom lagaminus saugikloje ir maudydavomes baseine, gerdavom gaivius gerimus thumbup.gif

QUOTE(Beautiful Life @ 2014 06 20, 17:22)
Mes einam prie baseino. Lagaminus paliekam jų skirtam kambaryje. Su savimi imame vieną tašę kurioje gražiai sudėti rūbai skirti kelionei. Likus pusvalandžiui tualete persirengiam. Visus nereikalingus daiktus dedam į tą tašę ir į lagaminą  biggrin.gif
Man maloniau laiką leist prie vandens, negu tūnoti registratūroje  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzoni123 @ 2014 06 20, 17:18)

Lagaminus galite palikti viesbucio saugojimo kambaryje, ir nereikes sedeti foje. Tualetai yra, barai yra, baseinai yra... o slapius triusikus galima ir maiselyje parvezti.

Šiaip tai foje laukėm ne dėl to, kad lagaminus saugojom lotuliukas.gif Niekas nesikėsino į juos, foje daug laukiančių, ir lagaminų taip pat.
O maudytis jūroje ar baseline iki paskutinės minutės, paskui šlapiais plaukais su varnos lizdo šukuosena keliauti namo - ne man. Viskam yra savas laikas. Kaip minėjau, visas viešbutis ir jo paslaugos yra jūsų, tad norint galima rasti ką veikti.
Bet kelionių organizatoriai, organizuodami skrydžius, galėtų į tai atsižvelgti mirksiukas.gif

Ar Riu Helios Bay yra nemokamas internetas?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 06 20, 19:59)
Šiaip tai foje laukėm ne dėl to, kad lagaminus saugojom  lotuliukas.gif Niekas nesikėsino į juos, foje daug laukiančių, ir lagaminų taip pat.
O maudytis jūroje ar baseline iki paskutinės minutės, paskui šlapiais plaukais su varnos lizdo šukuosena keliauti namo - ne man. Viskam yra savas laikas. Kaip minėjau, visas viešbutis ir jo paslaugos yra jūsų, tad norint galima rasti ką veikti.
Bet kelionių organizatoriai, organizuodami skrydžius,  galėtų į tai atsižvelgti  mirksiukas.gif

Ar Riu Helios Bay yra nemokamas internetas?

Jei gerai vadybininkė mane nušvietė, tai tik mokamas ir tai tik administracijoje...nors kituose puslapiuose rašoma kad ir kambariuose yra mokamas...
Atsakyti
Mums dar nera buve, kad paprasius velyvo isvykimo, butu atsakyta, kad neimanoma. aisku, kainuoja, bet mano nuomone, verta uz patoguma sumoket. ypac, jei skrydis velyvas. kad ir 3-4 val. turet savo kampa visgi yra komfortas. kai kelione kainuoja tukstanciais, lysnas 100 lt man rods jau nieko nebekeicia. ypac vaziuojant su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Andabata @ 2014 06 20, 17:52)
Juoda gi  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 06 20, 18:52)
jus jau pasmerket savo atostogas,  mintys materializuojasi gi  mirksiukas.gif

nepasmerkiau, net įdomu kaip ten bus, nusiteikus labai pozityviai
niekada nesimaudžiau baseline per lietų tongue.gif

tik nepernešu vėsaus oro, man jau čia jo užtenka
vaikai šaiposi iš manes 'mama, susirask paltuką' doh.gif
Atsakyti
sakykite o kažin kaip ten dabar padįtis dįl potvynio, kelionių neatčaukia, duktė turi išvykti pirmadienį, kažkaip neramu darosi
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2014 06 20, 21:36)
sakykite o kažin kaip ten dabar padįtis dįl potvynio, kelionių neatčaukia, duktė turi išvykti pirmadienį, kažkaip neramu darosi

Man irgi neramu.. verysad.gif prognozes nerodo, kad ten be perstojo lytu, kazi kaip ten yra su tais orais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 20, 23:15)
Man irgi neramu.. verysad.gif  prognozes nerodo, kad ten be perstojo lytu, kazi kaip ten yra su tais orais... unsure.gif

orai kaip ir anksciau, taip ir dabar yra puikus- +32
jei palyja, po 10 min visi maudosi,tas lietus tik atgaiva, poilsis nuo saules smile.gif
po keliu savaiciu vel tebn leksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gazele: 20 birželio 2014 - 21:24
QUOTE(gazele @ 2014 06 20, 22:23)
orai kaip ir anksciau, taip ir dabar yra puikus- +32
jei palyja, po 10 min visi maudosi,tas lietus tik atgaiva, poilsis nuo saules  smile.gif
po keliu savaiciu vel tebn leksim smile.gif

Tai is kur tada tas potvynis? blink.gif oi, kad tik sviestu ta saulute kuo labiau, po savaites kilsim, o taip nesmagu, kai prognozuojamas lietus, o ir temperaturos vos23-25 tezada doh.gif bet panasu, kad gismeteo grybauja.. g.gif
Atsakyti
Zmones,kas rasote apie orus,nepamirskite pamineti kokiam regione esat..Vakar su mumis vyko turbut Tezturo ar Novaturo darbuotoja biski pakalbejom su ja,tai ji taip ir sake,kaip Dzoni,kad turi lb daug reisu,truksta lektuvu..Dar klausiau del oru skirtinguose regionuose,sake,kad Auksinem krante ar kaip jis ten,visada silciau,beto lyguma,ar taip?Tikrai ner tu nesamoningu nuokalniu?Patvirtino,kad kas buve Auksinese kopuose,antra karta nebevaziuoja ten... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2014 06 20, 23:41)
Zmones,kas rasote apie orus,nepamirskite pamineti kokiam regione esat..Vakar su mumis vyko turbut  Tezturo ar Novaturo  darbuotoja biski pakalbejom su ja,tai ji taip ir sake,kaip Dzoni,kad turi lb daug reisu,truksta lektuvu..

Kalbejau apie Burgaso oro uosta ir ta regiona 4u.gif

o jums nesake, kad lekuvas is Afrikos veluoja, nes mums taip sake(cia ne bajeris,telefonu taip aiskino doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gazele: 20 birželio 2014 - 21:51