Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

Mes praeitais metais paprastais autobusais buvom nuvazhiave iki Burgaso ir iki Sozopolio (2metinuke tisti i ekskursijas man atrodo beprasmishka).
Sozopoli patiko miestas ant uolu, labai grazhus vaizdai. Yra keli muziejai ten, iejimas pora levu kainuoja. Pakeliui matem karine baze, tiek visokiu laivu visokio dydzio blink.gif
Burgase buvom kelis kart, mazhei patiko labai aikshteles ir kitos pramogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 17, 08:30)
Mane irgi domina atsiliepimai apie organizuojamas ekskursijas. Pernai Novaturas siule i roziu sleni, siemet jau nebe.. I stambula 1 d. irgi nebesiulo, tik 2 dienoms... verysad.gif  Gal kas buvote Balcikas-Kaliakra eksursijoje? 4u.gif

Idomu kur jus randat tokia neteisinga info, nes ir nova ir tezai organizuoja visas ekskursijas kaip pernai ir net daugiau ju.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 06 17, 10:35)
I roziu sleni gal neapsimoka,aisku ziurint kada kas skrenda,mes liepos 2,tai kiek domejausi,dar rozes nezydi,per anksti jiems.Tai nuvaziavus,jokio grozio nepamatysi.

O del Bulgarisko vakaro,per ta vakara,kas vyksta?sokiai,dainos,uzkandziai? g.gif Del o dauguma siulo i ta vakara nuvykti? smile.gif

Aš kaip tik esu kažkur girdejusi, kad į Rožių slenį reikia važiuoti gegužės men., nes tada pats žydejimas...

Del bulgariško vakaro:vežama į 2 skirtingus kaimus, bet, sako, ir ten ir ten viskas identiška. Mes buvome kaimelyje Orizara, nuo Sauleto kranto važiuoti apie pusvalandį. Visada skeptiškai žiūredavau į tokius renginius, nei Turkijoj, nei kokioj kitoj lankomoj šaly nesu buvus juose, bet man visai patiko... Tik tą dieną , kai mes važiavome buvo 6 autobusai turistų, tai gal jau truputį per daug tų žmonių: baisus šurmulys... Iš pradžių buvo kažkokie žaidimai, veliau bulgarų programa-lyg visa bulgarų istorija pavaizduota... Veliau, sutemus, moteris atliko apeigas ant žarijų ( "šokiai ant anglių " smile.gif )Po jų -diskoteka apie valandą-gyva muzika, dainos įvairiom kalbom ...
Ai, tiesa, vakaro metu pilnas maitinimas : salotos, sriuba, mesos patiekalas, saldumynai, rakė ir vynas smile.gif ( visai, kaip viešbuty smile.gif)

Į Sozopolį labai rekomenduoju nuvažiuoti... Kažkas panašaus į Nesebarą , tik vaizdai dar nerealesni thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 17 birželio 2014 - 11:15
QUOTE(Elera @ 2014 06 17, 11:34)
Idomu kur jus randat tokia neteisinga info, nes ir nova ir tezai organizuoja visas ekskursijas kaip pernai ir net daugiau ju.

Turiu Novaturo siulomu ekskursiju tvarkarasti su siemetinemis kainomis. mirksiukas.gif Ji man dave kelioniu agentura. 4u.gif Deja i Stambula Novaturas siemet siulo tik 2 dienoms, o i roziu sleni ekskursijos nera. rolleyes.gif Prasom pasidalinti savo turima informacija, jei turite teisingesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 17 birželio 2014 - 11:37
viešbutyje mačiau pasiūlymą į Stambulą ir vienai dienai
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2014 06 17, 12:40)
viešbutyje mačiau pasiūlymą į Stambulą ir vienai dienai

Butu saunu, labai noreciau i Stambula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 17, 12:56)
Butu saunu, labai noreciau i Stambula thumbup.gif

http://s.tez-tour.co...bzoras_6217.pdf
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 06 17, 13:05)

Tai Tezai, tai maciau, kad organizuoja, bet as su Novaturu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 06 17, 12:35)
Turiu Novaturo siulomu ekskursiju tvarkarasti su siemetinemis kainomis.  mirksiukas.gif Ji man dave kelioniu agentura. 4u.gif  Deja i Stambula Novaturas siemet siulo tik 2 dienoms, o i roziu sleni ekskursijos nera.  rolleyes.gif  Prasom pasidalinti savo turima informacija, jei turite teisingesne mirksiukas.gif

Pažiūrėkite antradienį ir ketvirtadienį. Ar tikrai nėra? Nes pas yra: VERTA PAMATYTI! Stambulas 1
diena
————————————
VERTA PAMATYTI! Stambulas 1 diena
Vienos dienos išvyka į Stambulą - trijų imperijų sostinę, kuriame susitinka Europa ir Azija.
Atvykus į Stambulą vidudienį turėsite laisvą laiką, kurio metu galėsite susipažinti su šiuo įspūdingu miestu.
Norintiems papildomos ekskursijos turas su gidu po miestą aplankant Mėlynąją mečetę,
Hipodromą, "Top Kapi" sultonų rūmų kiemą ir pietūs (kaina 19,00 Eur).

Suaugęs
48.00 EUR
Vaikas (2-11 m.)
24.00 EUR

Į kainą įskaičiuota: pervežimas, gido paslaugos.
Pasiimti: PASĄ, patogią avalynę, galvos apdangalą,
fotoaparatą. Galimos papildomos išlaidos: papildomos
ekskursijos, gėrimai, pietūs, vakarienė, suvenyrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 17 birželio 2014 - 12:11
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 06 17, 13:09)
Pažiūrėkite antradienį ir ketvirtadienį. Ar tikrai nėra? Nes pas yra: VERTA PAMATYTI! Stambulas 1
diena
————————————
VERTA PAMATYTI! Stambulas 1 diena
Vienos dienos išvyka į Stambulą - trijų imperijų sostinę, kuriame susitinka Europa ir Azija.
Atvykus į Stambulą vidudienį turėsite laisvą laiką, kurio metu galėsite susipažinti su šiuo įspūdingu miestu.
Norintiems papildomos ekskursijos turas su gidu po miestą aplankant Mėlynąją mečetę,
Hipodromą, "Top Kapi" sultonų rūmų kiemą ir pietūs (kaina 19,00 Eur).

Suaugęs
48.00 EUR
Vaikas (2-11 m.)
24.00 EUR

Į kainą įskaičiuota: pervežimas, gido paslaugos.
Pasiimti: PASĄ, patogią avalynę, galvos apdangalą,
fotoaparatą. Galimos papildomos išlaidos: papildomos
ekskursijos, gėrimai, pietūs, vakarienė, suvenyrai.

2014-07-01 ir 2014-07-08 antradienis- 1. Isvyka dzipais
2. Pietu bulgarijos krantas
2014-07-03 ketvirtadienis 1. Kamcia ir akmenu miskas
2.Zeravna
3.Balcikas-Kaliakra
Pagal mano turima tvarkarasti i Stambula yra tik 2 d. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 06 17, 11:45)
Aš kaip tik esu kažkur girdejusi, kad į Rožių slenį reikia važiuoti gegužės men., nes tada pats žydejimas...

I roziu sleni ekskursijos organizuojamos iki birzelio pradzios. Nuo geguzes ~20-25 dienos apie 10 dienu vyksta Roziu Svente. Tuo metu yra nuimamas derlius. Po sios sventes tame roziu slenyje nera ka ziureti, roziu nebelieka.

Siais metai si svente vyko kiek veliau, nes vasara paveluotai atejo.

Dzoni.
Atsakyti
QUOTE(Dzoni123 @ 2014 06 17, 14:44)
I roziu sleni ekskursijos organizuojamos iki birzelio pradzios. Nuo geguzes ~20-25 dienos apie 10 dienu vyksta Roziu Svente. Tuo metu yra nuimamas derlius. Po sios sventes tame roziu slenyje nera ka ziureti, roziu nebelieka.

Siais metai si svente vyko kiek veliau, nes vasara paveluotai atejo.

Dzoni.

Aciu, tada viskas aisku, kodel sios ekskursijos nebus liepos men. 4u.gif
Atsakyti