Įkraunama...
Įkraunama...

Maudynės ir ausytės

Pirmiausia atsiprasau moderatoriu ir visu mamu, kurias erzina sveplas tekstas, taciau dirbu su macintosh'u ir yra bedu su lietuviska abc smile.gif
Prasau pasidalinti nuomonemis apie vandens pakliuvima i ausytes.
Turiu 5 menesiu sunu ir jau man taip norisi dusu tiesiai ant galveles lieti, o bijau. Gal be reikalo?
Ir nors vasara, po maudyniu vistiek puse nakties vaikeli su kepurele pralaikau verysad.gif Gal irgi be reikalo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 05 balandžio 2007 - 15:37
Aš niekad mažiaus ausyčių ir nesaugojau. Aišku, tyčia į ausis vandens nepildavau, bet kaip nors jų ir nedangstydavau. Jaučiu, palenkus galvytę ir pilant su dušu ne kažin kiek to vandens ir pribėgtų į ausytes. O su kepūrytę palaikydavau, kol plaukiukai išdžiūdavo.
Bet tu daryk, kaip tau atrodo geriausia, nes nuomonių gali prisiklausyt ... doh.gif .
Atsakyti
O mes kai maudome savo mažę, tai saugom ausytes. Kažkaip man nesinori, kad į jas vandens pakliūtų. Ką aš žinau, gal ir perdėta šita bamė... O kepurytės niekada nedėjau, nes tam pačiam kambary maudom, niekur nenešiojam išmaudytos.
Atsakyti
aš gerai nusausinu ausytes, o paskui kokiam pusvalandžiui uždedu kepurytę(kartais net nerišu, jei šilta)
Atsakyti
Aš maudydama stengiuosi ausytes apsaugoti, tačiau mažė taip taškosi, kad dažnai ir į ausytes prisitaško. Po maudynių ausytes išvalau vatos pagaliuku ir uždedu kepuraitę, kurią nuimu tik kai naktį miegantį vaikutį apsuku ant kito šonuko.
Atsakyti
musu mergytei 1,5 men ir kazkaip ypatingai ausyciu nesaugom. tycia nekisam i vandeni, bet jei kiek kliuva nepanikuojam. ir kursuose sake, kad ypatingai saugoti nereikia - patekes vandenukas pats isbegs ant sono paguldzius. Juk specialiuose baseinuose kudikeliai jau keliu savaiciu maudosi, net nardo ir nieko. Svarbu tik kad pomaudyniu nepersaltu.
Atsakyti
Pirmus men labai saugojom ir kepuryte dedavom. O dabar jau puse metu tai kad ir neprisaugosi ir kepurytes nebededu nes kai maudom tai namuose pakankamai silta buna greit nudziuna.
Atsakyti
Niekad nesaugojau ausiuku, kepure tik kol plaukuciai isdzius uzdedu, kokiam pusvalandziui. Nuo pat gimimo dusu laistau, nes kitaip neisivaizduoju, kaip reiktu gerai muiliuka nuplaut. Net ant veiduko palieju. Maziui tai nei kiek netrukdo.
Atsakyti
tiesa sakant ir as is pradziu labai bijojau ir galvojau kad tik neprisitaskytu i ausytes to vandens, nes paskui persalas ar dar kas nors, bet saugok nesaugojus, ji prisitasko kiek jai reikia, siaip visada nuprausiu po dusu, tai naturalu, kad kazkiek patenka ir i ausytes to vandens, bet visada isvalau su vatos pagaliuku ir viskas ax.gif aciu dievui nieko nebuvo, tikiuosi, kad ir nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal tik pirmą mėnesį saugojau vaiko ausytes. Bet paskui visiškai nesisaugojame, nors kiekvieną kartą maudant į ausis pribėgdavo vandens. Tik išmaudę kokį pusvalandėlį uždedame kepurytę kol plaukiukai išdžiūsta.
Atsakyti
Aš ausyčių niekada nesaugojau, mes nuo vieno mėn pradėjom lankyti baseiną Mažylio gimdymo namuose ir ten kaip tik liepdavo ausyčių nesaugot, kad vaikas pilnai vandenyje būtų.Iki šiol jokių problemų neturėjom
Atsakyti
Kol dukrytė buvo visai mažiukė, tai po maudynių dėdavau kepurėlę, bet per maudynes nesaugojau ausyčių, drąsiai plaudavau galvytę. Be to, tik išmaudžius su vata išvalydavau ausytes ir viskas.
Atsakyti