Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

QUOTE(Kristina_klp @ 2014 06 27, 09:28)
Nebent dantukai laikinai koreguos grafika smile.gif

bus matyt, bet nemanau wink.gif
Atsakyti
mes nuo gimimo tai vakare su diegliais vargom.. grafikas budavo kaip kada .. o paskui gal nuo 4 men kai kazkuri mamyte imete straipsni apie vaiko dienotvarke, tai atkreipiau demesi, kad maniskis panasiai pagal ji ir gyvena. dabar jau 20 val jis pradeda niurzgeti, kad nori miego:)

kurios firmos vaisiu tyreles perkar maziams? pirkau hipp slyvu tyrele, tai tokia veee... ir krakmolo nemazai joj..
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2014 06 27, 22:38)

kurios firmos vaisiu tyreles perkar maziams? pirkau hipp slyvu tyrele, tai tokia veee... ir krakmolo nemazai joj..

As ivairiu firmu perku ax.gif sudeti paskaitau tik. Nenoriu kad visokiu cukru dadeta butu.... o firma nesvarbu man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2014 06 27, 21:38)
mes nuo gimimo tai vakare su diegliais vargom.. grafikas budavo kaip kada .. o paskui gal nuo 4 men kai kazkuri mamyte imete straipsni apie vaiko dienotvarke, tai atkreipiau demesi, kad maniskis panasiai pagal ji ir gyvena. dabar jau 20 val jis pradeda niurzgeti, kad nori miego:)

as pirkau hipp, bet ir pastebejau kad krakmolo kaip reikalas, paragavau pati tai net vaikui nebedaviau.. dabar smaguriaujam vaisiais smile.gif bananas ir obuolys laabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Nu ir aš jungiuos prie tų, kur naktinėjančių. Anksčiau 22 val. nakčiai net nepradedu migdyti.. Beviltiška. biggrin.gif

Šiaip visai nebeturiu laisvo laiko. doh.gif Dukrytė dabar tik randa kur įsikibti ir stojas, atsistojus pėdina palei baldus kur jai noris, nusileisti ne visada išeina, šaukiasi pagalbos, kad nuleisti. lotuliukas.gif Tai va ir vaikštau iš paskos. doh.gif

Vis laukiau kada atsisės, bet kad ji lygiai septynių mėnesiu atsisėdo ir tą pačią dieną atsistojo. lotuliukas.gif Po kelių dienų jau žingsniuot pradėjo. biggrin.gif Nėr ramybės. hihihi.gif

QUOTE(Gintute @ 2014 06 27, 22:38)

Hipp slyvų ir aš pirkau, maniau, kad pagelbės atlaisvint vidurius. Bet skonio baisau.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leksyra: 29 birželio 2014 - 17:48
Sveikutes, simtas metu cia nebeilendu blush2.gif Kaip laikotes kaip augat, pazadu taip nebedingti tongue.gif mazyle stojasi dalyvauja aplink stala, o labiausiai tai virtuvej i kojas isikibus tai vaje vaje kiek veiklos turiu. Vakar dariau pyragus tai visus namus ant grindu suverte, finale vis tiek i koja isikibus dalyvavo (namus pries tai buvau sutvarkius doh.gif ) Man neitiketina kaip greitai bega laikas...
Atsakyti
Man Hipp slyvų visai patiko. Dėl vidurių dar pirkdavau abrikosų.
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 06 29, 17:46)

Vis laukiau kada atsisės, bet kad ji lygiai septynių mėnesiu atsisėdo ir tą pačią dieną atsistojo. lotuliukas.gif  Po kelių dienų jau žingsniuot pradėjo. biggrin.gif Nėr ramybės. hihihi.gif
Hipp slyvų ir aš pirkau, maniau, kad pagelbės atlaisvint vidurius. Bet skonio baisau.. blink.gif

7 men jau zingsniuoja bigsmile.gif Oho kokia stipruole bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2014 06 30, 14:17)
7 men jau zingsniuoja  bigsmile.gif  Oho kokia stipruole  bigsmile.gif

Palei baldus laisvai žingsniuoja. biggrin.gif Lovytėj ar manieže ratus suka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 06 30, 16:00)
Palei baldus laisvai žingsniuoja. biggrin.gif Lovytėj ar manieže ratus suka. biggrin.gif

Saunuole kokia thumbup.gif
Manoji dar tik bando atsisesti, daug netruksta bet ir tai saukias pagalbos kad istiesinti, tai laukiu as kol prades vaikscioti, nors jau dabar nusoliuoja kur jai reikia
Atsakyti
Sveikutės smile.gif kokie jūs visi greituoliai bigsmile.gif šaunuoliai! maniškėm nors jau virš 9 mėn (koreguotas 8), mes kątik tik atsisėdom, o apie ropojimą ar stojimąsi dar nėra nei ko svajoti... dar mėgaujuosi ramybe namie ax.gif biggrin.gif dantis tik auginam pilnu tempu, pas Martyną jau 5 ir 6 kalasi.
O gulamės ir mes vėlai 22.30 jau būnam lovytėse, tai iki 23 dažniausiai užmiega. Nors va vakar Martyna vartėsi ant pilvo ir verkė iki pat dvylikos. Apsiverčia ant pilvuko, o atgal dar nemoka atsiverst doh.gif tai šokdina mane vakarais. Ir keliamės ryte 8tą, pageriam mišinuko ir dar pasivoliojam, pasnaudžiam iki 10 val. Dažniausiai rytais viena miega, kita ne doh.gif niekaip jos dėl to nesusiderina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 02, 21:08)
Sveikutės smile.gif kokie jūs visi greituoliai  bigsmile.gif  šaunuoliai! maniškėm nors jau virš 9 mėn (koreguotas 8), mes kątik tik atsisėdom, o apie ropojimą ar stojimąsi dar nėra nei ko svajoti... dar mėgaujuosi ramybe namie  ax.gif biggrin.gif dantis tik auginam pilnu tempu, pas Martyną jau 5 ir 6 kalasi.
O gulamės ir mes vėlai 22.30 jau būnam lovytėse, tai iki 23 dažniausiai užmiega. Nors va vakar Martyna vartėsi ant pilvo ir verkė iki pat dvylikos. Apsiverčia ant pilvuko, o atgal dar nemoka atsiverst  doh.gif  tai šokdina mane vakarais. Ir keliamės ryte 8tą, pageriam mišinuko ir dar pasivoliojam, pasnaudžiam iki 10 val. Dažniausiai rytais viena miega, kita ne  doh.gif  niekaip jos dėl to nesusiderina smile.gif

Hmmm jum 9men ir dar nesivartot? g.gif gal pats laikas pas masaziste apsilankyti?
Atsakyti