Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

Sveikinimai visiems su mėnesiadieniais, Dia, ačiū už info smile.gif

Kristina, kantrybės tau ir kad kuo greičiau viskas susitvarkytų!
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 24, 18:09)
Tikrai, kad gerai, kad buvo jau pagaminto, nes sake tas ramuneliu eterinis aliejus begalo bramgus, 2 ml apie 40 lt, o tu bandai taikyt ta miego teoriką, kad migdyt 7 val vakare?wink.gif

Nea schmoll.gif mes miegam nuo 20.30-21 val. Nors 7 val pabundam, bet iš lovos dar nelipam smile.gif Tai grubiai gaunas 12 val. diena vaikui smile.gif Bet šiaip gyvenam labai panašiai pagal tą rekomenduojamą dienotvarkę.
O jūsų koks režimas?
Atsakyti
na kaip ir sake nakti ismiegam apie 11 valandu, diena bendrai sudejus gaunas panasiai apie 3 val, grieztos dienotvarkes iki siol neturejom, atsibusdavo, kaip kada, kartais puse 8, kartais puse 10, po 2 val nuo pabudimo vel miegodavo trumpa miegeli, po to sekdavo ilgas 1-1,5 val ir po to dazniausiai dar 2 trumpi miegiukai, dabar jau po biski bandau daryt kazkoki rezima,
keliames 07,30
09,30 iki 10,15 miegelis
apie 12 miegas ilgasis iki 13 val (kaip pastebėjau)
15 val iki 15,30 dar vienas miegelis
17,30iki 18val dar vienas miegelis
niu ir tada jau apie 20 val pradedam ruostis miegui, maudomes ir t.t. tai kartais puse 9 nueinam kartais tik 9, bet 9 jis pas mane jau seniai yra migdomas, neleidziu naktinet wink.gif pagal tuos ritmus nelabai mums atitinka, bet kolkas sunku mums susitapatint su tais ritmais, kazkaip man neina taip sudeliot kad sutaptu, jis man daugiau kaip 2 val sunkiai isbuna nemiegojes, o ir pietu miego neismiega taip ilgai tai issiderina mums viskas wink.gif

Atsakyti
Maniškis pietų miega išmiega 2,5 val...Po valandos miegojimo pradeda niurzgėti, tai paverčiu ant kito šoniuko ir toliau gražiai miega smile.gif Bet kai vyras lieka su juo tai vyrai išmiega tik valandą rolleyes.gif

Pasiskaitymui smile.gif http://www.tavovaika...i.d?id=63163944
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 25 birželio 2014 - 23:10
Mano vaikis miega pagal visus tuos bioritmus- tiesiog matau, kad jis pats būtent tuo metu jau nori miegučio. Nakčiai guldom apie 20val., nes jis jau nuo 19-19,30 pradeda miego norėt. Su visam keliasi apie 7,30. Dieną miega 09-10val, 12-14.30val ir 16-16,30val. Kartais būna nukrypimų, ypač su dienos ilguoju miegu, bet daugiau mažiau tokia dienotvarkė smile.gif
Atsakyti
smagu, kad vaikuciai gerai miega, man reikia saviski kazkaip nulauzti ilgesniam pietu miegui, nors kartais buna kad net 2 val ismiega, jei kambary miega, bet jei lauke, o dazniausiai taip ir buna, tai gera valanda tik pasnaudzia wink.gif
Atsakyti
O manoji atvirksciai, diena miega tik kieme, ismiega ir po 3 val. ir po kelis kartus. Bet aisku as tiek i kiema daznai neiseinu, tai namie pusvalandi pasnaudzia ir viskas, ir po to pikta visa. O miegoti tai mes einam 24.00 o keliames 11.00 nu peledziukes abi biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikas tai ir su režimu ir su miegu susipyko, šnd miegojo 10-11:30 ir 15-15:30, ir nulūžo tikiuosi jau naktiniam 19 val. kad išmiegotų 3 valandas, tai tokio atvejo nepamenu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuolė @ 2014 06 26, 19:25)
O manoji atvirksciai, diena miega tik kieme, ismiega ir po 3 val. ir po kelis kartus. Bet aisku as tiek i kiema daznai neiseinu, tai namie pusvalandi pasnaudzia ir viskas, ir po to pikta visa. O miegoti tai mes einam 24.00 o keliames 11.00 nu peledziukes abi  biggrin.gif

24 val, OHO blink.gif o ką darysit kai į darbą ir daržą reiks eit? turbūt tada ir spręsit rolleyes.gif
Atsakyti
labas
mano eina miegot 23.30 neisivaizduoju, kaip jus taip anksti nuguldot, mano jei kokia 22h uzsnusta, tai jau po 10min vel atsimerkia ir kalba
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2014 06 26, 21:18)
labas
mano eina miegot 23.30 neisivaizduoju, kaip jus taip anksti nuguldot, mano jei kokia 22h uzsnusta, tai jau po 10min vel atsimerkia ir kalba

Na nuo pat gimimo guldydavau nakčiai 21val. Po kelių mėnesių pradėjo 20val nakčiai gultis. Ir visada taip, kasdien buvo ir yra. Tikiuosi, taip ir bus, nes nenorėčiau naktinėt iki vidurnakčio smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2014 06 26, 20:06)
Na  nuo pat gimimo guldydavau nakčiai 21val. Po kelių mėnesių pradėjo 20val nakčiai gultis. Ir visada taip, kasdien buvo ir yra. Tikiuosi, taip ir bus, nes nenorėčiau naktinėt iki vidurnakčio smile.gif smile.gif

Nebent dantukai laikinai koreguos grafika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 06 26, 18:33)
24 val, OHO blink.gif o ką darysit kai į darbą ir daržą reiks eit? turbūt tada ir spręsit  rolleyes.gif

Tai kai nereikes papuko tai manau pasikeis kazkiek, nors mano didzioji irgi anksciau 23.00 neuzmiega niekaip, gali daryti ka nori.

Man tai patinka naktineti, as iki 3 val. bludinu ir miego nenoriu, bet va ryta miegu kaip uzmusta, ir net darbas nepakoregavo mano elgsenos, keliuosi ryte kaip zombis, bet anksciau atsigulti nu niekaip.

Kas namelyje guvena tai va mes irgi taip pat 22.00 uzsnusta bevalgydama tik i lovyte ir viskas visi miegai baigesi.

Kazkaip neturim mes jokio grafiko normalaus, ir nesuku sau galvos, kaip gaunasi taip ir gyvenam 4u.gif
Atsakyti