Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

QUOTE(Gintute @ 2014 06 16, 23:02)
Skaitant šypsojaus, bet jaučiu realiai tai žiaurai sunku.. Tai jam gal čia dantukai ramybės neduoda?

O aš šiandien išploviau (dieną  doh.gif ) gultuko užvalkaliuką ir aišku turėjau su juo užssimti pagal pilną progamą, nes jis pas mus ant gulėjimo supykęs  biggrin.gif

sunku, na bet ką dabar darysi, gal bus kada lengviau mirksiukas.gif va ir šiąnakt visą naktį nežinia kas darėsi - tampėsi, sukosi, raivėsi, krūtį draskė, aš kokius 5 kartus kėliaus ant rankų užsūpuot neiškentus, tik užsūpuoji, padedi į lovą vėl muistosi, zyzia, krūties ieško, tada duodi, vėl tąso, nu žo., bet aš dabar Druskininkuose pas mamą, ryte jai pridaviau, pati snūstelėjau 1,5 val ir šiek tiek geriau smile.gif

va sako kai pradeda viakas vaikščiot, dar sunkiau būna, tai sakau, kai mano tokia patirtis dabar, tai gal man atrodys lengviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2014 06 15, 23:30)
Is tiesu nes ir suauge mieliau renkasi saldintus gerimus nei vandeni

bet išauga. Vaikystėj kažkaip limonadai limonadai, buvo gi naujiena po ruso. Dabar praktiškai tik vandenį. Kartais mirk kaip Colos noris ir išgeri.
O vaikui duodu ir savos arbatos kartais. Su cukrum ax.gif vis tiek jogurtas, varškė su cukrum.

QUOTE(sun_shine @ 2014 06 16, 09:04)
geras avataras pas Tave thumbup.gif Atsidarau SM ir galvoju, iš kur čia ta musė ant monitoriaus hihihi.gif

aciuks.gif

Limi, gražus skaičius liniuotėj smile.gif
Gintute, su pusmetuku smile.gif

Vaikas šian turbūt 5 atsikėlė doh.gif davėmės lovoj iki pusės 7, išlydėjom tetį. Nusiprausiau, namus išsisiurbiau ir vėl į lovą biggrin.gif miegojom iki 10 thumbup.gif

Aš savo vaiku labai džiaugiuos, pabūna vienas, daug "kalba", kompanijoj drąsus, gerai valgo. Auksinis vaikas. Kad naktį nevalgytų būtų fantastika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 18, 11:37)
Aš savo vaiku labai džiaugiuos, pabūna vienas, daug "kalba", kompanijoj drąsus, gerai valgo. Auksinis vaikas. Kad naktį nevalgytų būtų fantastika  biggrin.gif

100proc apie savo taip galiu pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 18, 11:37)

Limi, gražus skaičius liniuotėj smile.gif
Gintute, su pusmetuku smile.gif

Aš savo vaiku labai džiaugiuos, pabūna vienas, daug "kalba", kompanijoj drąsus, gerai valgo. Auksinis vaikas. Kad naktį nevalgytų būtų fantastika  biggrin.gif

aha, išties gražus smile.gif,ir aš sveikinu Gintutę smile.gif

mano kitas vaikas bus toks gerutis kaip tavo ir sun shine biggrin.gif o šitas dar ir mamyčiukas, va nuo penktadienio prie senelių pratinas, bet vis dar įtartinai žiūri biggrin.gif bet užtai mamytė patiria visas motinystės spalvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif ar žadat kuri eit į tą paskaitą apie miegą Stimulus šį seštadienį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 18, 15:20)
Laba diena 4u.gif ar  žadat kuri eit į tą paskaitą apie miegą Stimulus šį seštadienį? rolleyes.gif

as zadejau eiti jei vyras isleis smile.gif galuma ir su vaiku, bet nesinori, kad pietu miegas butu patalpoj.

Dekui mergaites uz sveikinimus smile.gif

as irgi noriu tokio vaiko kaip jusu smile.gif))) kad pats pasikalbetu ir, kad pilvuko neskaudetu sad.gif
Atsakyti
Niu vat aš irgi planuoju;) gal susipažinsim realiai, o mažylio aš irgi neimsiu, nes tikrai tada negalėčiau susikoncentruoti į tą paskaitą, o ir nėr jis pas mane toks ramus, kad tiek laiko išbūtų be bliovimo wink.gif galės su tetuku kariauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 19, 14:45)
Niu vat aš irgi planuoju;) gal susipažinsim realiai, o mažylio aš irgi neimsiu, nes tikrai tada negalėčiau susikoncentruoti į tą paskaitą, o ir nėr jis pas mane toks ramus, kad tiek laiko išbūtų be bliovimo wink.gif galės su tetuku kariauti  biggrin.gif

Super thumbup.gif
Bus faina susipazinti smile.gif as gal tik puse laiko busiu, nes ten ilgai paskutini kart buvo, nors ir labai fanai smile.gif vyras jau biski per ilgai lelium dziaugesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, ziurekit mamytės, gal norit pasportuoti nebrangiai? Kalanetikos uzsiemimai vos 70 lt/menesiui, seniai ieškojau kazko panasaus tai negaliu nepasidalinti smile.gif
https://www.facebook...5...e=1
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 22, 12:39)
Laba diena, ziurekit mamytės, gal norit pasportuoti nebrangiai? Kalanetikos uzsiemimai vos 70 lt/menesiui, seniai ieškojau kazko panasaus tai negaliu nepasidalinti  smile.gif

Labai viliojanti pasiulymas, o kazi maitinancioms galima ir del CP irgi jau nepavojinga? Nes as kaip ir nesportuojanti, nelabai ir zinau. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes :4ua:
Siandien mes svencim 6men!!!
Kaip nesitiki kad taip greit laikas eina doh.gif

Pradejom ragauti koses ir drazoves bet pasirodo essm daug kam alergiskos sad.gif tai vargstu juodai. ..
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 22, 12:39)
Laba diena, ziurekit mamytės, gal norit pasportuoti nebrangiai? Kalanetikos uzsiemimai vos 70 lt/menesiui, seniai ieškojau kazko panasaus tai negaliu nepasidalinti  smile.gif

Uzsiregistravau as, ziuresim kaip seksis grazeti biggrin.gif

QUOTE(Kristina_klp @ 2014 06 22, 16:44)
Sveikos mamytes :4ua:
Siandien mes svencim 6men!!!
Kaip nesitiki kad taip greit laikas eina  doh.gif

Pradejom ragauti koses ir drazoves bet pasirodo essm daug kam alergiskos sad.gif tai vargstu juodai. ..

Su puse metuku, ach kaip greitai tas laikas bega 4u.gif
Atsakyti