Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

Kaip pediatrė sako pripratink prie vandens. Po biški ir pripras. Mano irgi negėrė, dbr geria, ne daug, bet išgeria
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 15, 20:59)
Kaip pediatrė sako pripratink prie vandens. Po biški ir pripras. Mano irgi negėrė, dbr geria, ne daug, bet išgeria

Is tiesu nes ir suauge mieliau renkasi saldintus gerimus nei vandeni
Atsakyti
Maniškis irgi sunkiai su vandeniu, bet aš įpilu šiek tiek pankolių arbatėlės, kad skonis būtų vandens saldesnis. Reiks dabar pabandyti su obuolių sultim praskiest.

O kokia jūsų 6 - 7 mėn. vaikų dienotvarkė ir meniu? Jau kartais bijau, kad nedavalgo mano mažius.. Nu bet svoris kaip ir normaliai auga.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 15, 22:59)

geras avataras pas Tave thumbup.gif Atsidarau SM ir galvoju, iš kur čia ta musė ant monitoriaus hihihi.gif

QUOTE(Gintute @ 2014 06 16, 01:14)
O kokia jūsų 6 - 7 mėn. vaikų dienotvarkė ir meniu? Jau kartais bijau, kad nedavalgo mano mažius.. Nu bet svoris kaip ir normaliai auga.

vis dar MP maitinini? ar duodi dar kažkiek mišinuko?
Atsakyti
Maniškis irgi sunkiai su vandeniu, bet aš įpilu šiek tiek pankolių arbatėlės, kad skonis būtų vandens saldesnis. Reiks dabar pabandyti su obuolių sultim praskiest.

mūsų nelabai taisyklinga mitybinė dienotvarkė, bet kad mums taip jau gaunas, kad valgomi pusryčiai ir vakarienė (nors pataria pradėt nuo pietų kiek žinau, po to įvest vakarienę ir galiausiai pusryčius).
6- 7 keliasi,
9-10 apie 1 val miegas,
apie 11:30 pusryčiai (grūdinė košė su uogom arba bananais),
13-14 ilgasis miegas apie 1,5 val.,
16-18 kažkur vakarienė daržovinė košė, kartais su mėsa (kartais šituo laiku dar būna vakarinis miegelis apie 0,5 val.)
19:30-21 naktinis miegas

Tai čia daugmaž ideali dienotvarkė, iš kurios būna "iškrypstam", bet vaikas praktiškai visada iki 21 val jau miega, dažniausiai užmiega šiek tiek po 20 val.

Tarpuose dar duodu kartais visokių desertėlių - vaisių ir uogų smile.gif vakar valgė žemuoges smile.gif labai skanu, tiesa ant vieno žanduko šioks toks pabėrimas yra,labai nedidelis bet neraudonas, kūnelio spalvos, toks gal net į AD panašus, tai nesuprantu, ar čia alergija, ar AD, ar koks prakaitinukas g.gif per daug įvairų maistą duodu, kad atsekčiau kas čia alergizuot gali unsure.gif

Atsakyti

05:00 arba 04:00 mišinukas (pusė porcijos)
07:30 keliasi su visam
08:00 pusryčiai (ragaujam po truputuką košes + mišinukas)
09-10:00 rytinis pokaitukas
11:30-12:00 pietūs-daržovienė (suvalgo pilną porciją, mišinuko nebeduodu)
12-14:30 pietinis miegelis
15:00 mišinukas
16:30-17:00 vakarinis pokaitukas
18:00 mišinukas
21:00 mišinukas ir adjos amigos nakčiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 16 birželio 2014 - 10:03
QUOTE(sun_shine @ 2014 06 16, 11:02)
05:00 arba 04:00 mišinukas (pusė porcijos)
07:30 keliasi su visam
08:00 pusryčiai (ragaujam po truputuką košes + mišinukas)
09-10:00 rytinis pokaitukas
11:30-12:00 pietūs-daržovienė (suvalgo pilną porciją, mišinuko nebeduodu)
12-14:30 pietinis miegelis
15:00 mišinukas
16:30-17:00 vakarinis pokaitukas
18:00 mišinukas
21:00 mišinukas ir adjos amigos nakčiai

nu labai jau jūsų tvarkinga dienotvarkė, šaunu!:) aš kai MP maitinu, tai net neįsivaizduoju, kiek kartų jo duodu, naktį, tai non stop maitinimasis doh.gif pati kalta, gal už kokio mėnesiuko susikaupsiu ir stengsiuos nuo naktinių atpratint, ar bent jau sumažint iki 1-2, nes dabar vietoj čiulptuko įsisiurbia, o čiulptuko neima (žino, kad gali gaut geresnį produktą), kadangi mes lygiai 7 mėn proga jau turim 2 dantukus, baisu, kad nuo to nuolatinio valgymo neimtų gesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2014 06 15, 22:30)
Is tiesu nes ir suauge mieliau renkasi saldintus gerimus nei vandeni

As pati ipratus daug vandens gert ax.gif vaiku net nepratinau kazkaip specialiai ( apie vyresnelius kalbu) bet matyt savo pavyzdziu ismokiau kad jei nori gert tai vandeni geri smile.gif tai jie irgi vandeni mielai geria smile.gif o sultis, limonada ir t.t. supranta ne kaip troskuliui malsint priemone o kaip saldumynus smile.gif
Atsakyti
Taip, Limi, dienotvarkė liuksiška, bet antrą dieną iš eilės vaikinukas pietų miegelio miega 12.00-13.30 ir tada lūžta porai valandų tarp 15.30-18.00, bet nakčiai vis tiek eina 21val miegot. Matyt, keičiasi režimas.
Atsakyti
Ačiūkas už dienotvarkes 4u.gif
Maniškio labai panaši, bet aš buvau suabejojus ar teisingai maistelį duodu.

Jis pas mane rytais kelias tai su gaidžiais irgi.. Šiandien atsisuku į jį apie 7val, o jis man su šypsnena "ku ku" lotuliukas.gif
Paskui dar biškuti pasiniurkom, pakalbam,..biši MP gauna dar pusvalanduką pamiega ir apie 9 val. jau būna aprengtas dienai smile.gif Paskui apie 10 val po mišinuko vėl snauduliukas ir tada diena jau stoja į vėžias smile.gif

Sun_shine, džiaugiuos, kad dar MP biški yra smile.gif 1-2 kartams dienai ir nakčiai normaliai. Dieną, tai jis nelabai ten jo ir ištraukia, bet daugiau pavakariniam užmigdymui smile.gif Naktį vis dar prasisuku su MP, kad nereiktų su bonkelėm žaisti smile.gif

Limi, o 7 mėn dieną tik 1,5val miega? doh.gif Taip laisvalaikis mamai sutrumpėja? sad.gif

Maniškiui vakar irgi žandus pabėrė.. Gali būt, kad nuo šviežios bulvės, nes nuo senų neberdavo g.gif Šiandien bandžiau pamalonint savo draugelį, tai išviriau obuoliuką pavakariams..Žmogelis liko nesupratęs, nes jau žiauriai purtės nuo to skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2014 06 16, 21:32)
užmigdymui smile.gif Naktį vis dar prasisuku su MP, kad nereiktų su bonkelėm žaisti smile.gif
Limi, o 7 mėn dieną tik 1,5val miega?  doh.gif Taip laisvalaikis mamai sutrumpėja? sad.gif

na maniškis miegu nepasižymi, tik prie jūros išmiega iki 2 val pietų miegelio, laisvalaikio man beveik nelieka, nes kai vaikas nemiega, tai jei nenešioju, tai zirzia ar verkia, dažniausiai jam košę gaminu kai jis nepatenkintas rėkia, tada aš stengiuosi perrėkti, dainuoju dainą apie zuikį, tai arba pavyksta nutildyt arba ne biggrin.gif jis baisiai nemėgsta nuobodžiaut, kartais kokiu buitiniu daiktu pavyksta sudomint, bet šiaip turiu nešiot, rodyt ką nors, dūkt su juo, tada gerai, pervargstu, bet nu ką dabar, mylimiausias sūnutis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 06 16, 20:46)
na maniškis miegu nepasižymi, tik prie jūros išmiega iki 2 val pietų miegelio, laisvalaikio man beveik nelieka, nes kai vaikas nemiega, tai jei nenešioju, tai zirzia ar verkia, dažniausiai jam košę gaminu kai jis nepatenkintas rėkia, tada aš stengiuosi perrėkti, dainuoju dainą apie zuikį, tai arba pavyksta nutildyt arba ne biggrin.gif jis baisiai nemėgsta nuobodžiaut, kartais kokiu buitiniu daiktu pavyksta sudomint, bet šiaip turiu nešiot, rodyt ką nors, dūkt su juo, tada gerai, pervargstu, bet nu ką dabar, mylimiausias sūnutis  ax.gif

Skaitant šypsojaus, bet jaučiu realiai tai žiaurai sunku.. Tai jam gal čia dantukai ramybės neduoda?

O aš šiandien išploviau (dieną doh.gif ) gultuko užvalkaliuką ir aišku turėjau su juo užssimti pagal pilną progamą, nes jis pas mus ant gulėjimo supykęs biggrin.gif
Atsakyti