Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 06 11, 14:53)
o nuo kada galima tas barankas duot kazin? smile.gif

As Dziugui duodavau man rodos nuo 6 men kazkur ax.gif bet kai jis augo baisus smalizius tai antrajam neduodavau tu baranku nes jau buvau nusistacius kad vaikui saldumynus belenkokius parodyt kuo veliau ax.gif
Siaip nuo 6 men manau tikrai galima jau duot pagrauzt smile.gif
Atsakyti
laba mamytes,toks klausimelis, mums dabar 5men kada galiu duot brakes? kriauses? jau ragaujam obuoli ir darzoves.
beja gal kam dar tokia beda buvo manaja labai alergizuoja bulves, kuom jas pakeist?
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2014 06 12, 19:33)
laba mamytes,toks klausimelis, mums dabar 5men kada galiu duot brakes? kriauses? jau ragaujam obuoli ir darzoves.
beja gal kam dar tokia beda buvo manaja labai alergizuoja bulves, kuom jas pakeist?

labas
mam gastro sake kad braskes netinkamos mazyliams nes labai daznai alergizuoja ir siaip sake raudonos uogos nelabai, kriause man atrodo tinkama
o tas bulves gal i saldziasias bulves (topinambus)? o isberia ar kaip supranti, kad alergizuoja?
Atsakyti
Aš duodu braškių, kol kas jokių alergijų nepastebėjau, nuo morkos alergizuoja, iškart žandai raudoni, nors ja galima net pradėti primaitinimą, o šiaip, aš duodu daug ko, ir kivių, ir bananų, ir kriaušių, ir obuolių, trešnių, net granatų sulčių spaudžiau į kriaušes ir viską termiškai neapdorota, iš daržovių virtų daviau baklažano, cukinijos, moliūgo, žirnelių, brokolių, špinatų, kopūstų, kalafiorų, bulvių nu žodžiu visko, nesivadovauju kažkokiom teorijom, duodu intuityviai, nu ir nieko, aišku cepelinų neduodu, man viena čia močiutė pasakojo, kaip jos 8 mėn anūkas cepelinus kerta biggrin.gif
dar nedaviau burokėlių, būtinai reiks pasitaisyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limi: 13 birželio 2014 - 10:47
QUOTE(Limi @ 2014 06 13, 11:44)
Aš duodu braškių, kol kas jokių alergijų nepastebėjau, nuo morkos alergizuoja, iškart žandai raudoni, nors ja galima net pradėti primaitinimą, o šiaip, aš duodu daug ko, ir kivių, ir bananų, ir kriaušių, ir obuolių, trešnių, net granatų sulčių spaudžiau į kriaušes ir viską termiškai neapdorota, iš daržovių virtų daviau baklažano, cukinijos, moliūgo, žirnelių, brokolių, špinatų, kopūstų, kalafiorų, bulvių nu žodžiu visko, nesivadovauju kažkokiom teorijom, duodu intuityviai, nu ir nieko, aišku cepelinų neduodu, man viena čia močiutė pasakojo, kaip jos 8 mėn anūkas cepelinus kerta biggrin.gif
dar nedaviau burokėlių, būtinai reiks pasitaisyt  rolleyes.gif

labai sveikas toks požiūris thumbup.gif
Atsakyti
O jūsiškiai noriai valgo tas daržovines? Nu manoji tai nesižioja ir viskas. doh.gif Vieną vienintelį kartą buvo, kad nespėjau kabinti, taip noriai valgė. Bet tik vieną kart ir daugiau neina pakartot. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 06 13, 15:51)
O jūsiškiai noriai valgo tas daržovines? Nu manoji tai nesižioja ir viskas. doh.gif  Vieną vienintelį kartą buvo, kad nespėjau kabinti, taip noriai valgė. Bet tik vieną kart ir daugiau neina pakartot. biggrin.gif  biggrin.gif

nenoriu prisikalbėt, bet valgo smile.gif
prigalvoju visokių variantų jam, bet kol kas noriai viską valgo
Atsakyti
bye1.gif

Aš barankas dar bedančiui daviau, dantenom pasikasyt. Javinės pailgas, labai gerai paimti į rankąsmile.gif
Duodu ir braškių. Na, alergizuojanti uoga, bet jei neduosi, nesužinosi, ar alergizuoja biggrin.gif maniškio nealergizuoja, gal jei duočiau saujom negerai būtų.

Visas košes labai noriai valgo, man jos labai skanios pačiai ax.gif užtat kaip tų pirktinių daržovių tyrelių nemėgsta. Jokių, o kartais reik, jei išvažiuojame ir nėr kur virt.
Ir aš, kaip Limi, biški gydytojos klausau, biški nuojauta. 9 mėn proga jau sakė pratintis prie suaugusiųjų maisto po biški, bet neskubėsiu smile.gif

Dia, už knygutę 4u.gif

Atsakyti
bandysiu daryt savajai alergijos testa, nes atrode kad tik su bulve kyla problemu, bet pastebiu kad ir daugiau produktu ja alergizuoja. bandom duot po biski viska. va braske ragavo tai atrode viskas liux, bet agurkas speju sukele alergija (nors ten daugiau paciulpejimas buvo skoniui pajaust nei kazkoks valgymas).
beja mamytes kaip jums su vaikiuku tustinimusi? as savajai pradejau kasdien duot kosytes jau po keliolika saukstuku kad nebebutu vien tik ragavimas o prasidetu valgymas, tai antra diena nieko. vis dar maitinu MP iki siol kasiden po keleta kartu darydavo o dabar antra diena nieko :/
Atsakyti
Mes kaip įsivedėm kietą maistą, košes, tuštinimasis irgi buvo sustreikavęs. Porą kartų nieko nedarė porą parų, o kai ir trečią nieko - tada dėjau mikrolax žvakutę, na ten tepaliukas toks labiau, išspausti lašiuką reikia. Nu ir pavarė tada mergina. Bet paskui viskas pamažu susitvarkė, dabar vėl kakinamės po kiekvieno maitinimo doh.gif
Prie maisto gaminimo taisyklių dar vieną būtų galima pridėti: stenkitės į vieną košę dėti tik vieną oranžinę daržovę, per didelis karotino kiekis kenkia kepenims. Aš apie tą pagalvojau ir pasidomėjau jau kai aplininkiniai išsakė pastabą dėl pageltusių mūsų nosiukų smile.gif dabar dedu arba morką, arba moliūgą, bet ne abu iškart.
Atsakyti
Užkietėjus viduriukams duodu daug vandens gerti, jei nepadeda, tada arba džiovintų slyvų tyrelė, arba obuolių sultys skiestos sutvarko visus reikalus 4u.gif

Pastebėjau, kad kietina nuo morkų bei bananų.
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2014 06 14, 21:21)
Užkietėjus viduriukams duodu daug vandens gerti, jei nepadeda, tada arba džiovintų slyvų tyrelė, arba obuolių sultys skiestos sutvarko visus reikalus 4u.gif

Pastebėjau, kad kietina nuo morkų bei bananų.

maniske labai nedraugauja su vandeniu.. nezinau ka daryt, kazkokiu pasaldinimu nenoriu det..
Atsakyti