Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

O mūsų langai visi į pietus doh.gif žiemą tai nei šildymo nereikia, bet vasarą kenčiam... visi ruletai užniaukti, ventiliatorius darbuojas pilnu tempu. Tai mum geriau pietukus lauke miegoti, pavėsiuke, bent vėjelis prapučia. Merginos irzlio doh.gif s, mažai valgo, plius dantys... ar negalėtų ta vasara būti normali??? Tai šalta, tai karšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 07 07, 10:44)
dabar įvertinu tamsaus šiaurinio buto privalumus - karščio nesijaučia, vaikas ne kažką kaista, laukan lendam vakarop, tai viskas  thumbup.gif

Pas mus palepe ir langai i visas puses isskyrus vakarine, tai zopa kaip karsta namie 28 troskinames savo sultyse doh.gif

QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 07, 12:58)
O mūsų langai visi į pietus  doh.gif  žiemą tai nei šildymo nereikia, bet vasarą kenčiam... visi ruletai užniaukti, ventiliatorius darbuojas pilnu tempu. Tai mum geriau pietukus lauke miegoti, pavėsiuke, bent vėjelis prapučia. Merginos irzlio doh.gif s, mažai valgo, plius dantys... ar negalėtų ta vasara būti normali???  Tai šalta, tai karšta  doh.gif

Lauke irgi ziauria karsta, maniske miegojo 40 min doh.gif butu stabili kokia 26 laipsniu temperatura butu super vasara thumbup.gif bet ziema tai buvo superine mazyliukus auginti
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2014 07 07, 15:04)
Pas mus palepe ir langai i visas puses isskyrus vakarine, tai zopa kaip karsta namie 28 troskinames savo sultyse doh.gif

Oi, kaip suprantu tave. smile.gif Mes irgi palėpėj šuntam... doh.gif Per dieną stogas įkaista, tai naktį miegam belekokiam karštyje..
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 07 07, 20:46)
Oi, kaip suprantu tave. smile.gif Mes irgi palėpėj šuntam...  doh.gif Per dieną stogas įkaista, tai naktį miegam belekokiam karštyje..

Va va net nakti neatvesta, siandien pas mus pavesyje buvo +34 blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 07 06, 15:01)
Tikrai 9 mėn.? Aš sunerimčiau, jei 9 mėn vaikas sėdėtų tik 1 min pats. Porą min jau 6 mėn turėtų pasėdėti.

Na, vaikui neužilgo 10 mėn. Tai 9 mėn. 3 sav. jau jis įsikibęs į stumduką eina iš paskos. Turim lavinamąjį Fisher Price staliuką, priropojęs mėgsta padaužyt.
Kas mums nepasiteisino, tai ropojimą skatinantys žaislai. O visa kita vis tiek paima pažaisti.
Aišku maišiukai ir visa kita, kas ne žaislai, labai tinka. Raktai pvz. Telefono neduodu, kad neįsivaizduotų, kad čia žaislas schmoll.gif

Tos ribos tikrai yra placios bet retas vaikas kuris dabar susilaukia tos galutines ribos ax.gif primasazuoti, pristimuliuoti tie vaikai dabar auga tai viska anksciau pradeda daryt... tai mamos ir raunasi plaukus kodel kaimynu vaikas jau sedi o ju 6 men vaikas nesedi doh.gif nors visiska norma tai yra ax.gif
Manieji tik neseniai pradejo dabar minute ar pora pasedet patys ax.gif raumenu lyg uztenka jau jiems bet su kordinacija dar prastokai g.gif i prieki ar sona krintant dazniausiai jau sekmingai rankute pasiremia bet jei i gala susvirduliuoja tai griuna ant nugaros doh.gif
Atsakyti
Vaidosiau, visai normalu, kad tavo dar nesėdi. O jei 9 mėn nepasedėtų, laikytum norma? Aš ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2014 07 09, 15:15)
Tos ribos tikrai yra placios bet retas vaikas kuris dabar susilaukia tos galutines ribos  ax.gif  primasazuoti, pristimuliuoti tie vaikai dabar auga tai viska anksciau pradeda daryt... tai mamos ir raunasi plaukus kodel kaimynu vaikas jau sedi o ju 6 men vaikas nesedi  doh.gif  nors visiska norma tai yra  ax.gif
Manieji tik neseniai pradejo dabar minute ar pora pasedet patys  ax.gif  raumenu lyg uztenka jau jiems bet su kordinacija dar prastokai  g.gif  i prieki ar sona krintant dazniausiai jau sekmingai rankute pasiremia bet jei i gala susvirduliuoja tai griuna  ant nugaros  doh.gif

Man baisiausia budavo tas kritimas, ypac kai dar galvos nepasisaugodavo

QUOTE(Vitulka @ 2014 07 09, 15:28)
Vaidosiau, visai normalu, kad tavo dar nesėdi. O jei 9 mėn nepasedėtų, laikytum norma? Aš ne ax.gif

Uzsiciklinai lotuliukas.gif
Atsakyti
VITULKA jei dar 9 men nesedetu is tikruju tai sunerimciau blush2.gif nes as jau tokia ne is ramiuju biggrin.gif bet ar tas nerimas vietoje ir ar pagristas tai nezinau... g.gif ir pasitikslinciau dar ar tikrai tai dar norma literaturoj kokioj ir su gydytoja ax.gif
Mano vaiku pusesere viena 1m 6 men tik pradejo vaiksciot visiskai savarankiskai neprisilaikant... tai jau man keistai atrode blink.gif as seniai jau po masazistes visokias buciau toki vaika uztasius blush2.gif bet va ji nepaisant kad velai vaiksciot pradejo normali mergaite auga ir niekur jos raida ar gebejimai neatsilieka nuo bendraamziu rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškės suėjus 9 mėnesiams buvo kątik kątik pradėjusios pasėdėti (dabar jau beveik ramiai ir palieku sėdinčias). Ir gydytoja patikino, kad tai normalu, ypač mums, kad neskubinčiau įvykių, visko išmoks savo laiku smile.gif kaip jinai pati išsireiškė "nebijokit, jūsų vaikai ne invalidai" unsure.gif nu žiauri jinai doh.gif taip kad būna ir taip, ir mes dėl to labai neišgyvenam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 09, 22:55)
Maniškės suėjus 9 mėnesiams buvo kątik kątik pradėjusios pasėdėti (dabar jau beveik ramiai ir palieku sėdinčias). Ir gydytoja patikino, kad tai normalu, ypač mums, kad neskubinčiau įvykių, visko išmoks savo laiku smile.gif kaip jinai pati išsireiškė "nebijokit, jūsų vaikai ne invalidai"  unsure.gif  nu žiauri jinai  doh.gif  taip kad būna ir taip, ir mes dėl to labai neišgyvenam  ax.gif

mano sesers viena dukra pradėjo sėdėt 8 mėn, draugės dukra 8,5 mėn dar tvirtai nesėdėjo, išnešiotos abi ir visiškai sveiki vaikai, viskas joms gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2014 07 09, 22:31)
VITULKA jei dar 9 men nesedetu is tikruju tai sunerimciau  blush2.gif  nes as jau tokia ne is ramiuju  biggrin.gif bet ar tas nerimas vietoje ir ar pagristas tai nezinau...  g.gif ir pasitikslinciau dar ar tikrai tai dar norma literaturoj kokioj ir su gydytoja  ax.gif
Mano vaiku pusesere viena 1m 6 men tik pradejo vaiksciot visiskai savarankiskai neprisilaikant... tai jau man keistai atrode  blink.gif  as seniai jau po masazistes visokias buciau toki vaika uztasius  blush2.gif  bet va ji nepaisant kad velai vaiksciot pradejo normali mergaite auga ir niekur jos raida ar gebejimai neatsilieka nuo bendraamziu  rolleyes.gif

Nu va ir as sunerimciau, bet iki 9 norma sake, o vaiksciojimo terminas iki 1,5 m mirksiukas.gif

QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 09, 22:55)
Maniškės suėjus 9 mėnesiams buvo kątik kątik pradėjusios pasėdėti (dabar jau beveik ramiai ir palieku sėdinčias). Ir gydytoja patikino, kad tai normalu, ypač mums, kad neskubinčiau įvykių, visko išmoks savo laiku smile.gif kaip jinai pati išsireiškė "nebijokit, jūsų vaikai ne invalidai"  unsure.gif  nu žiauri jinai  doh.gif  taip kad būna ir taip, ir mes dėl to labai neišgyvenam  ax.gif

Svarbu sedi ir bet kuriuo atveju raida vyksta mirksiukas.gif

QUOTE(Limi @ 2014 07 10, 08:40)
mano sesers viena dukra pradėjo sėdėt  8 mėn, draugės dukra 8,5 mėn dar tvirtai nesėdėjo, išnešiotos abi ir visiškai sveiki vaikai, viskas joms gerai smile.gif

Nu va viskas gerai thumbup.gif
Koma kaip karsta karsta.gif
Gal kuri jau duodat vaikui zuvi? Is kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2014 07 10, 15:37)
Gal kuri jau duodat vaikui zuvi? Is kur perkat?

Ir mums tai aktualu ax.gif
Atsakyti