Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

QUOTE(leksyra @ 2014 07 04, 12:07)

O aš turiu klausimą. smile.gif
Koks žaislas jums labiausiai pasiteisino? Ar turit kuri pvz lavinamąjį staliuką? Kažin vertas dėmesio?

nu neturiu jokio staliuko, kol kas neseniai tik stotis pradėjo, turiu lavinamuosius kubus - minkštą su faktūrom, kabančiom morkom, pelėm urvely, ir t.t. ir plastmasinį su visokiais pričindalais ir muzikyte, šiek tiek su jais pažaidžia, bet atsibosta. dar mėgsta puzzle kilimuką graužt ir "išrinkt" biggrin.gif

man gal labiausiai pasiteisinęs žaislas - maišas, drasko, tąso, aišku be priežiūros su juo nepaliksi, bet kai ką gaminu, tai duodu kartais kokį maišą patąsyt biggrin.gif dar mėgsta savo indelius, šaukštą, mobiliaką, distancinį ir pin kodų generatorių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 07 04, 11:51)
man gal labiausiai pasiteisinęs žaislas - maišas, drasko, tąso, aišku be priežiūros su juo nepaliksi, bet kai ką gaminu, tai duodu kartais kokį maišą patąsyt biggrin.gif dar mėgsta savo indelius, šaukštą, mobiliaką, distancinį ir pin kodų generatorių  lotuliukas.gif

Nu jo, šitie ir mano lelkai patinka.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jei prie "zaislu" tai galiu prideti dekla nuo mobiliako, vienkartinis puodelis, o siaip dar labai patinka barskaliukai katytes is Ikejos, jie medziaginiai patogu paimti ir mazai reikia pajudinti, kad barsketu. Tai ir padauzo ir pakramto. biggrin.gif

Mes jau norim sedeti ir isikimba man i ranka ir sedasi, tai as ja jau paramstau ir pasedi visai gerai sakyciau. kazkaip man taip anksti atrodo, nes pirmoji tai tinginiuke buvo irgi nezinojo kam tos rankytes reikalingos, nesiremdavo.
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2014 07 04, 12:07)
Limi, manoji manęs irgi nepaleidžia. Viena nežaidžia. Jei palieku ant žemės prie žaisliukų, tai tik pajudina juos ir ropoja link manęs. Jei sėdžiu prie pc, tai būtinai atsistos įsikibus į kėdę ir prašys, kad paimčiau. Jei išeinu iš kambario, tai įsikimba kaip žvėriukas į tvorelę ir rėkia... biggrin.gif

O aš turiu klausimą. smile.gif
Koks žaislas jums labiausiai pasiteisino? Ar turit kuri pvz lavinamąjį staliuką? Kažin vertas dėmesio?

Tai visi praeina ta prieraisumo etapa, vieniem ilgiau kitiem trumpiau mirksiukas.gif
Maniskei knygutes labai labai, stumdukas dar nera toks idomus, nes dar vaiksto tik i tvirta ka nors isikibus, stala sofa, noreciau staliuko, bet galvoju ar neteks paciai ir zaisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 07 04, 08:33)
.

dėl regsanos masažistės esu girdėjusi tokį neigiamą dalyką, kad ji būna prisirūkius ir tai akivaizdžiai jaučiasi, bet tai - gandas, pati nebuvau, tai nei tvirtinu, nei neigiu.
puiki masažistė, išgirta visų ir mano išbandyta, mylinti labai vaikučius yra Svieta iš vaikų ligoninės, jei kam reiktų kontakto, rašykit į a.ž.

Tikrai ne gandas. Si moteris pas man 10k i namus ejo vaika masazuot ir visada apsirukius budavo, po keliu men ejom i pacia regsana ir ten aitrus rukalu kvpas +erzina jos visiskas apsileidimas su nagais.. doh.gif bei nuolatinis prikaisiojimas kaip vaika maitinti
Papildyta:
QUOTE(Limi @ 2014 07 04, 10:51)
nu neturiu jokio staliuko, kol kas neseniai tik stotis pradėjo, turiu lavinamuosius kubus - minkštą su faktūrom, kabančiom morkom, pelėm urvely, ir t.t. ir plastmasinį su visokiais pričindalais ir muzikyte, šiek tiek su jais pažaidžia, bet atsibosta. dar mėgsta puzzle kilimuką graužt ir "išrinkt" biggrin.gif

man gal labiausiai pasiteisinęs žaislas - maišas, drasko, tąso, aišku be priežiūros su juo nepaliksi, bet kai ką gaminu, tai duodu kartais kokį maišą patąsyt biggrin.gif dar mėgsta savo indelius, šaukštą, mobiliaką, distancinį ir pin kodų generatorių  lotuliukas.gif

Pas mane tas pats puzle nr1 ir pagriaust ir isrinkt o maisus tai yik duok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 07 04, 09:33)

dėl regsanos masažistės esu girdėjusi tokį neigiamą dalyką, kad ji būna prisirūkius ir tai akivaizdžiai jaučiasi, bet tai - gandas, pati nebuvau, tai nei tvirtinu, nei neigiu.
puiki masažistė, išgirta visų ir mano išbandyta, mylinti labai vaikučius yra Svieta iš vaikų ligoninės, jei kam reiktų kontakto, rašykit į a.ž.

Niekad nejauciau is jos rukalu kvapo g.gif
Del nagu ir "paprotinimu" kaip vaika augint tai pritariu doh.gif bet as tai pro ausis praleidziu ka jin ten sneka ir dzin man biggrin.gif bet masazai tikrai naudingi jos ax.gif

Del zaislu tai negaliu atsistebet kaip dvynukai su jais zaidzia bigsmile.gif nes vyresneliams abiems neidomu budavo, jie tik "tikrus" daiktus pripazindavo : puodai,distanciniai, raktai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2014 07 04, 10:39)
Merginos, jus labai nepergyvenkit del sedejimu, reabilitologe sake, kad 9 menesiu vaikas turi atsisesti ir tik 1 min pasedeti ir tai viskas telpa i normas, tai dar turit laiko isjudejimui mirksiukas.gif

Tikrai 9 mėn.? Aš sunerimčiau, jei 9 mėn vaikas sėdėtų tik 1 min pats. Porą min jau 6 mėn turėtų pasėdėti.

Na, vaikui neužilgo 10 mėn. Tai 9 mėn. 3 sav. jau jis įsikibęs į stumduką eina iš paskos. Turim lavinamąjį Fisher Price staliuką, priropojęs mėgsta padaužyt.
Kas mums nepasiteisino, tai ropojimą skatinantys žaislai. O visa kita vis tiek paima pažaisti.
Aišku maišiukai ir visa kita, kas ne žaislai, labai tinka. Raktai pvz. Telefono neduodu, kad neįsivaizduotų, kad čia žaislas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 07 06, 14:01)
Tikrai 9 mėn.? Aš sunerimčiau, jei 9 mėn vaikas sėdėtų tik 1 min pats. Porą min jau 6 mėn turėtų pasėdėti.

Na, vaikui neužilgo 10 mėn. Tai 9 mėn. 3 sav. jau jis įsikibęs į stumduką eina iš paskos. Turim lavinamąjį Fisher Price staliuką, priropojęs mėgsta padaužyt.
Kas mums nepasiteisino, tai ropojimą skatinantys žaislai. O visa kita vis tiek paima pažaisti.
Aišku maišiukai ir visa kita, kas ne žaislai, labai tinka. Raktai pvz. Telefono neduodu, kad neįsivaizduotų, kad čia žaislas schmoll.gif

Manoji vakar isikibus atsistojo bet savarankiškai nesedi tik isikibus ir gan ilgai mums 6men ir 2sav
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 07 06, 15:01)

Va stumduką ir aš galvoju nupirkti. Nes jau visi pakampiai apvaikščioti. biggrin.gif Galvoju savaitė kita ir panorės į centrą išeit. biggrin.gif
Staliuką rytoj gausim, tai žiūrėsim ar susidomės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_klp @ 2014 07 06, 16:21)
Manoji vakar isikibus atsistojo bet savarankiškai nesedi tik isikibus ir gan ilgai mums 6men ir 2sav

Bet stovi. Aš apie vaikučius, kurie 9 mėn tik sėdėti pradeda, o be to nieko nedaro smile.gif
QUOTE(leksyra @ 2014 07 06, 18:03)
Va stumduką ir aš galvoju nupirkti. Nes jau visi pakampiai apvaikščioti. biggrin.gif Galvoju savaitė kita ir panorės į centrą išeit. biggrin.gif
Staliuką rytoj gausim, tai žiūrėsim ar susidomės. smile.gif

nu o ką, tiesiai į jūros šventę biggrin.gif

Koks karštis, vaikas tik su pampiu MP dbr mėgaujas doh.gif
Atsakyti
Salut
QUOTE(vaidosius @ 2014 07 06, 15:11)
Niekad nejauciau is jos rukalu kvapo  g.gif
Del nagu ir "paprotinimu" kaip vaika augint tai pritariu  doh.gif  bet as tai pro ausis praleidziu ka jin ten sneka ir dzin man  biggrin.gif  bet masazai tikrai naudingi jos  ax.gif

Del zaislu tai negaliu atsistebet kaip dvynukai su jais zaidzia  bigsmile.gif  nes vyresneliams abiems neidomu budavo, jie tik "tikrus" daiktus pripazindavo : puodai,distanciniai, raktai ir t.t.

Dar karta irodo kad visi vaikai labai skirtingi smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2014 07 06, 16:01)

Jo sake nereikia nerimauti, ta prasme, kad kai kuriu dalyku labai placios zirkles, kaip sedejimas ar vaiksciojimas, cia nesako, kad tik pasedeti turi, bet kalba ejo tik apie sedejima, kiti dalykai kitus terminus turi mirksiukas.gif
Pries pora dienu ikirto stumduko esme manoji, tai dabar viska bando kaip stumduka panaudoti, arkliuka, kedute lotuliukas.gif

QUOTE(Vitulka @ 2014 07 06, 23:19)
Koks karštis, vaikas tik su pampiu MP dbr mėgaujas doh.gif

Ziaurus karstis, maniske su daugkartine arba su apatiniais tik buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2014 07 07, 10:02)

Ziaurus karstis, maniske su daugkartine arba su apatiniais tik buna 4u.gif

dabar įvertinu tamsaus šiaurinio buto privalumus - karščio nesijaučia, vaikas ne kažką kaista, laukan lendam vakarop, tai viskas thumbup.gif
Atsakyti