Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mamų plepesiai

QUOTE(Kristina_klp @ 2014 07 03, 00:05)
Hmmm jum 9men ir dar nesivartot?  g.gif  gal pats laikas pas masaziste apsilankyti?

Lankėmės, jau tris kursus praėjom mankštų ir masažų, laukia ketvirtas. Jūs turbūt nesusidūrėt, ką reiškia neišnešiotas kūdikis??
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 03, 09:05)
Lankėmės, jau tris kursus praėjom mankštų ir masažų, laukia ketvirtas. Jūs turbūt nesusidūrėt, ką reiškia neišnešiotas kūdikis??

lyg nerašėt, kad nesivarto? neropoja ir nesistoja? mano tai tik ant keturių linguoja, bet neropoja, stojasi, tik kai aš pastatau, ar kai į rankas įsikimba, bet pats pvz lovelėj dar nea, sėdi irgi netvirtai, tik 1 kartą atsisėdo pats, bet masažistė buvo, sakė puikus kūdikis, viską atitinka, tik labai skuba. ir pati matau, kad jis tiesiog nesusikaupia sėdėti ir laikyti pusiausvyros, nes nori ką nors pagriebti, pasisukti ir pan, tiesiog nenori būti vienoj vietoj.

lagūna, o jaučiat kokias nors neišnešiotumo pasekmes? jei koreguoti 8 mėnesiai, mano akim žiūrint nieko čia tokio, kai kurie vaikai iš vis neropoja, tiesiog vaikščiot pradeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 07 03, 10:08)
lyg nerašėt, kad nesivarto? neropoja ir nesistoja? mano tai tik ant keturių linguoja, bet neropoja, stojasi, tik kai aš pastatau, ar kai į rankas įsikimba, bet pats pvz lovelėj dar nea, sėdi irgi netvirtai, tik 1 kartą atsisėdo pats, bet masažistė buvo, sakė puikus kūdikis, viską atitinka, tik labai skuba. ir pati matau, kad jis tiesiog nesusikaupia sėdėti ir laikyti pusiausvyros, nes nori ką nors pagriebti, pasisukti ir pan, tiesiog nenori būti vienoj vietoj.

lagūna, o jaučiat kokias nors neišnešiotumo pasekmes? jei koreguoti 8 mėnesiai, mano akim žiūrint nieko čia tokio, kai kurie vaikai iš vis neropoja, tiesiog vaikščiot pradeda smile.gif

Neišnešiotukai aplamai viską daro daug vėliau iki metų, pusantrų. Gydytojai ir kineziterapeutai tvirtina, kad šiaip viskas yra gerai, tik raida vėluoja kai kuriais aspektais, va neturim visai rankų atramos, nemokam rankų pagalba atsiversti, atsisėsti, atsistoti keturiom, ties tuo dabar ir dirbam, dar netariam priebalsių, retkarčiais tik. Dėl neišnešiotumo reikalingas akyčių, maumenėlio, širdies ydelių stebėjimas. Visokių "galiukų" yra, bet ačiūD aplamai paėmus viskas normos ribose smile.gif mano draugės išnešiotas vaikinas pradėjo sėdėti 8 mėn, tai mes dar turim marias laiko (pasak gydytojos kineziterapeutės).
Plius, Kristina, ne masažai padeda fizinei raidai, o mankštelės. Masažai gali koreguoti raumenų tonusą, bet ne įgūdį mirksiukas.gif
Atsakyti
LAGUNA del masazu/manksteliu tai rekomenduoju i Regsana uzsirasyt ax.gif na nezinau gal jau buvot ten... ten tokia ruse masaziste ( nepamenu pavardes ), mano abu vyresneliai po jos masazu tiesiog ant akiu pasikeite thumbup.gif mes va dvynukus irgi ten vesim nuo liepos 21 ax.gif
Del tu vartymusi tai man rodos jei ant pilvo apsivercia tai skaitosi kad vaikas vartosi g.gif isvis keista kad ant pilvo apsivercia o ant nugaros ne g.gif man rodos juk ant nugaros lengviau jiems verstis turetu but g.gif
Sirdies ydas mano visi 4 vaikai turi ax.gif nors visi isnesioti yra rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, aš nesakau, kad mūsų bėdelės tik dėl neišnešiotumo, tiesiog jiems labiau būdinga. Šiaip biški nervina, kai gydytojai kas bebūtų nurašo neišnešiotumui. Bet kad raida vėluojanti, tai faktas. Matai, Vaidošiau, rankytėm neatsispiria ar jų nepatraukia reikiamai ir verkia ant pilvo, nosį padeda ant žemės, tada dar labiau verkia doh.gif o mes dabar einam į III polikliniką pas tokią griežtą kineziterapeutę, tai jinai ten muštruoja gerai smile.gif dar sykį ten kartosim, o paskui žiūrėsim. Ačiū, kad pasidalinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 03, 21:42)
Ne, aš nesakau, kad mūsų bėdelės tik dėl  neišnešiotumo, tiesiog jiems labiau būdinga. Šiaip biški nervina, kai gydytojai kas bebūtų  nurašo neišnešiotumui. Bet kad raida vėluojanti, tai faktas. Matai, Vaidošiau, rankytėm neatsispiria ar jų nepatraukia reikiamai ir verkia ant pilvo, nosį padeda ant žemės, tada dar labiau verkia  doh.gif o mes dabar einam į III polikliniką pas tokią griežtą kineziterapeutę, tai jinai ten muštruoja gerai smile.gif dar sykį ten kartosim, o paskui žiūrėsim. Ačiū, kad pasidalinai  drinks_cheers.gif

Atsiprasau jei uzgavau blush2.gif tikrai nenorejau nieko bloga pasakyt, kazkaip neužfiksavsu kad neisnesiotuka turi.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 03, 23:42)
Ne, aš nesakau, kad mūsų bėdelės tik dėl  neišnešiotumo, tiesiog jiems labiau būdinga. Šiaip biški nervina, kai gydytojai kas bebūtų  nurašo neišnešiotumui. Bet kad raida vėluojanti, tai faktas. Matai, Vaidošiau, rankytėm neatsispiria ar jų nepatraukia reikiamai ir verkia ant pilvo, nosį padeda ant žemės, tada dar labiau verkia  doh.gif o mes dabar einam į III polikliniką pas tokią griežtą kineziterapeutę, tai jinai ten muštruoja gerai smile.gif dar sykį ten kartosim, o paskui žiūrėsim. Ačiū, kad pasidalinai  drinks_cheers.gif

oj labai pažįstama, mano vaikas irgi nenorėjo labai rankom remtis, vis laivelį darydavo, o ant alkūnių taip ir nesugalvodavo atsiremt, pavargdavo, kai pati sudėdavau rankas, tai pykdavo, o dabar remiasi delniukais, tiesiog ėmė, vieną dieną atrado, kad taip įmanoma ir iškart pakankamai tvirtai, manau, kad tavo vaikučiams taip pat bus, kad ir vėliau.

dėl regsanos masažistės esu girdėjusi tokį neigiamą dalyką, kad ji būna prisirūkius ir tai akivaizdžiai jaučiasi, bet tai - gandas, pati nebuvau, tai nei tvirtinu, nei neigiu.
puiki masažistė, išgirta visų ir mano išbandyta, mylinti labai vaikučius yra Svieta iš vaikų ligoninės, jei kam reiktų kontakto, rašykit į a.ž.

Atsakyti
Merginos, jus labai nepergyvenkit del sedejimu, reabilitologe sake, kad 9 menesiu vaikas turi atsisesti ir tik 1 min pasedeti ir tai viskas telpa i normas, tai dar turit laiko isjudejimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2014 07 04, 10:39)
Merginos, jus labai nepergyvenkit del sedejimu, reabilitologe sake, kad 9 menesiu vaikas turi atsisesti ir tik 1 min pasedeti ir tai viskas telpa i normas, tai dar turit laiko isjudejimui mirksiukas.gif

oj, ne nepergyvenu visai, kad netvirtai sėdi ir kad neropoja, labiau dėl to, kad prastai miega dieną ir n kartų kelias naktį, nepailsi ir nuolat zirzia, noriu kad vaikas būtų laimingas, o jis zirzia, jei palieki bent minutei, kol košę pagamini tai skandalas baisus, niekam laiko nelieka, net nusipraust ir susitvarkyt padoriai..
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 07 04, 10:44)
oj, ne nepergyvenu visai, kad netvirtai sėdi ir kad neropoja, labiau dėl to, kad prastai miega dieną ir n kartų kelias naktį, nepailsi ir nuolat zirzia, noriu kad vaikas būtų laimingas, o jis zirzia, jei palieki bent minutei, kol košę pagamini tai skandalas baisus, niekam laiko nelieka, net nusipraust ir susitvarkyt padoriai..

Buvo ir mums toks periodas, praejo, praeis ir jums mirksiukas.gif buvo taip kad viena buvau tai nesiprausus kokias 3 buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2014 07 04, 11:19)
Buvo ir mums toks periodas, praejo, praeis ir jums mirksiukas.gif buvo taip kad viena buvau tai nesiprausus kokias 3 buvau doh.gif

na laukiu, kad bent tas naktinis maitinimasis suretėtų, bent naktį pailsėt leistų smile.gif aš vakar pasodinau vaiką į maitinimo kėdę, daviau barškalų, atidariau vonios duris, o pati į dušą įlindau ir dainas traukiau, kad tas neverktų, bet tik laikinai priemonės padėjo biggrin.gif
Atsakyti
Limi, manoji manęs irgi nepaleidžia. Viena nežaidžia. Jei palieku ant žemės prie žaisliukų, tai tik pajudina juos ir ropoja link manęs. Jei sėdžiu prie pc, tai būtinai atsistos įsikibus į kėdę ir prašys, kad paimčiau. Jei išeinu iš kambario, tai įsikimba kaip žvėriukas į tvorelę ir rėkia... biggrin.gif

O aš turiu klausimą. smile.gif
Koks žaislas jums labiausiai pasiteisino? Ar turit kuri pvz lavinamąjį staliuką? Kažin vertas dėmesio?
Atsakyti