QUOTE(Lagūna82 @ 2014 07 03, 23:42)
Ne, aš nesakau, kad mūsų bėdelės tik dėl neišnešiotumo, tiesiog jiems labiau būdinga. Šiaip biški nervina, kai gydytojai kas bebūtų nurašo neišnešiotumui. Bet kad raida vėluojanti, tai faktas. Matai, Vaidošiau, rankytėm neatsispiria ar jų nepatraukia reikiamai ir verkia ant pilvo, nosį padeda ant žemės, tada dar labiau verkia
o mes dabar einam į III polikliniką pas tokią griežtą kineziterapeutę, tai jinai ten muštruoja gerai
dar sykį ten kartosim, o paskui žiūrėsim. Ačiū, kad pasidalinai
oj labai pažįstama, mano vaikas irgi nenorėjo labai rankom remtis, vis laivelį darydavo, o ant alkūnių taip ir nesugalvodavo atsiremt, pavargdavo, kai pati sudėdavau rankas, tai pykdavo, o dabar remiasi delniukais, tiesiog ėmė, vieną dieną atrado, kad taip įmanoma ir iškart pakankamai tvirtai, manau, kad tavo vaikučiams taip pat bus, kad ir vėliau.
dėl regsanos masažistės esu girdėjusi tokį neigiamą dalyką, kad ji būna prisirūkius ir tai akivaizdžiai jaučiasi, bet tai - gandas, pati nebuvau, tai nei tvirtinu, nei neigiu.
puiki masažistė, išgirta visų ir mano išbandyta, mylinti labai vaikučius yra Svieta iš vaikų ligoninės, jei kam reiktų kontakto, rašykit į a.ž.