QUOTE(Gintute @ 2014 06 04, 22:29)
Man irgi gydytoja rekomandavo nuo grūdų košių pradėt, bet aš pradėjau nuo daržovių.
Jooo...su daržovėm sunkoka šiuo metų laiku. Labai laukiu laiko kai galėsiu iš savo daržiuko kažką gaminti.
Ryžių košės biški bijau, kad viduriai nekietėtų. Rekomendavo nuo kukurūzų miltų košės pradėt. Ar kuri ją bandėt?
aš bandžiau, bet dabar duodu ir daržovių, ir grūdų, turėjo bėdų su viduriukais, stenėjo vaikas kiaurą dieną ir išstenėdavo kas valandą po gabaliuką mažulytį, slyvų tyrelė net sunkiai padėjo, bet po to net nuėmiau 1 primaitinimą, nes primaitinu 2 kartus, daviau daugiau vandens ir džiov slyvų tyrės ir atrodo pagerėjo. man jau liepė mėsą duot, daviau veršienos, užskaityta buvo puikiausiai
Papildyta:
QUOTE(Lagūna82 @ 2014 06 05, 00:22)
Ačiū už temutę
Mes tai pradėjom daržovių košes nuo 4 mėn. Pačias pirmas daviau bulvę iškart su morka, nes bulvę vieną vaikai sunkiai valgo, ji sprangi, o su morka saldesnė, skanesnė žodžiu. Ir puikiai valgė abi merginos. Iš pat pradžių irgi stengiausi duoti viską ekologišką, bet ilgainiui tampa per sunku tokiu metų laiku nuolatos tuo pasirūpinti. Todėl dabar labai nebeimu į galvą iš kur tos šviežios bulvės pas mus, vyras parnešė ir gerai
Nuo 5 mėn pradėjome grūdines. Gydytoja rekomendavo pradėti nuo sinlac košės (jei neklystu, ta ir yra kukurūzų miltų košė), bet ji be proto saldi! Jei būčiau žinojus, būčiau tikrai nedavus, man jos paskui normaliai virtų kruopų nebevalgo... darau užpilamas
reiks jau vėl kada pabandyti įkišti joms normalią kruopų košę. Tai nepadarykit klaidos, nepripratinkit prie saldaus
aš truputį pripratinau jau, bet galvoju, gal nėr blogai taip, nu ir mums neskani ta košė viena, tai aš į košę įdedu arba banano, arba obuolio, arba aviečių šaldytų, na jos su cukrum, bet nedaug dedu, kriaušės dar dėsiu kada. darau mamuko košes arba ekologiškas kruopas verdu ir blenderiuoju. sinlac ir kt. skirtų vaikams nebandžiau, nepatinka, kad yra kitų ingredientų be kruopų, nesuprantu kam, jei reikės pasisaldint ar vitaminų duot, pati ir duosiu, tikrai nereikia košės su viskuo kuo reikia ir ko nereikia.
o mėsišką daržovienę irgi valgo, su daržoviene be mėsos kaip kada, kartais pataikau išvirt, kad patinka, kartais ne, nu ir negrūdu, svorio jam gana