Mane pirma karta tyre echoskopu 7 sacaiciu, ir siandien 11savaiciu, bet gydytoja sake kad pagal echoskopu parodymus ir vaikucio dydi tai jam turetu buti 12 savaiciu maciau kaip graziai jis rankytes judino... ir abu kartu nuotraukytes dave, nors toj pirmoj jis tik demele, bet man ir ta nuotraukyte laabai brangi
o antrojoj taip graziai ant nugarytes guli rankyte iskeles
QUOTE(katuksss @ 2006 03 29, 11:08)
Mane pirma karta tyre echoskopu 7 sacaiciu, ir siandien 11savaiciu, bet gydytoja sake kad pagal echoskopu parodymus ir vaikucio dydi tai jam turetu buti 12 savaiciu maciau kaip graziai jis rankytes judino... ir abu kartu nuotraukytes dave, nors toj pirmoj jis tik demele, bet man ir ta nuotraukyte laabai brangi
man ir visos nuotraukytes yra grazios ir labai brangios o ju turiu 5
turiu visas 4 jau manau albuma galiu pirkti
turiu demyte-5sav ,leliuka 9sav ,vaikiuka -13sav .ir dabartini -16sav .
turiu demyte-5sav ,leliuka 9sav ,vaikiuka -13sav .ir dabartini -16sav .
Mūsų mažylį nufotografavo 14sav. Įamžino net mažylio šypseną, nerealus vaizdas, tetis pamatęs sakė: "iš veido matau, bernas bus". Penkt. Vėl darėm echoskopiją, dabar jau 30-ta sav. Gyd. nefotografavo atskiras kūno dalis ir įrodymą, kad berniukas Taip laukiu jo gimstant, noriu pamatyti kaip jis iš tikrųjų atrodo
Sveikos !
aš taip pat noriu pasdžiaugti turinti nuotraukytę. tiesa kol kas tik vieną 5 sav. bet eisiu dar kai bus 9 sav. tikiuosi, jog irgi duos nuotraukytę nors privačiuose kabinetuose turbūt visuomet duoda
tai va. labai nekantrauju pamatyt kaip mano pukučiui pilvelyje gyvenasi tikiuosi kad viskas jam l. gerai
aš taip pat noriu pasdžiaugti turinti nuotraukytę. tiesa kol kas tik vieną 5 sav. bet eisiu dar kai bus 9 sav. tikiuosi, jog irgi duos nuotraukytę nors privačiuose kabinetuose turbūt visuomet duoda
tai va. labai nekantrauju pamatyt kaip mano pukučiui pilvelyje gyvenasi tikiuosi kad viskas jam l. gerai
Man ligoninėje irgi padarė, vos prisiprašiau. Tai kleckiukui 14 savaičių, bet pagal echoskopą beveik visa savaite didesnis. Tai matosi galvytė ir kūnelis, o kojytės jau netilpo .
Iškart seneliams parodėm, kad susipažintu su būsimu kleckiuku.
Iškart seneliams parodėm, kad susipažintu su būsimu kleckiuku.
Mes ir turim 6 nuotraukytes,bus ka leliukui uzaugus parodyti
O as vakar buvau pas daktaryte, zejo echoskopu. Maciau savo grazu rutuliuka Tik pamirsau nuotraukytes paprasyti tai ir nedave Na bet kita karta tikrai paprasysiu
Papildyta:
Sauni tavo maziuko nuotraukyte
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2006 04 09, 18:32)
as irgi pagaliau turiu nuotraukele
nuejau penktadieni privaciai pasitikrint echo tai ir dave
jau matau ir kojites turi buti ir galvyte labai faina
nuejau penktadieni privaciai pasitikrint echo tai ir dave
jau matau ir kojites turi buti ir galvyte labai faina
Sauni tavo maziuko nuotraukyte
Sveikos, labai noriu savo mažylio nuotraukos darytos su 3D echoskopu. Kiek domėjausi Kaune tai niekur tokio aparato nėra. Na A klinikoj administratorė po ilgos pauzės pasakė kad jie turi tokį. Gal kuria mamytei žiūrėjo su trimačiu echo A Klinikoj, Kaune, ji yra Savanorių pr. Pasidalinkit įspūdžiais.