Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

Mane pirma karta tyre echoskopu 7 sacaiciu, ir siandien 11savaiciu, bet gydytoja sake kad pagal echoskopu parodymus ir vaikucio dydi tai jam turetu buti 12 savaiciu rolleyes.gif maciau kaip graziai jis rankytes judino... thumbup.gif ir abu kartu nuotraukytes dave, nors toj pirmoj jis tik demele, bet man ir ta nuotraukyte laabai brangi wub.gif
o antrojoj taip graziai ant nugarytes guli rankyte iskeles tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuksss: 29 kovo 2006 - 10:11
QUOTE(katuksss @ 2006 03 29, 11:08)
Mane pirma karta tyre echoskopu 7 sacaiciu, ir siandien 11savaiciu, bet gydytoja sake kad pagal echoskopu parodymus ir vaikucio dydi tai jam turetu buti 12 savaiciu  rolleyes.gif  maciau kaip graziai jis rankytes judino...  thumbup.gif ir abu kartu nuotraukytes dave, nors toj pirmoj jis tik demele, bet man ir ta nuotraukyte laabai brangi  wub.gif
o antrojoj taip graziai ant nugarytes guli rankyte iskeles  tongue.gif

man ir visos nuotraukytes yra grazios ir labai brangios o ju turiu 5 thumbup.gif
Atsakyti
turiu visas 4 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau manau albuma galiu pirkti tongue.gif

turiu demyte-5sav wub.gif ,leliuka 9sav wub.gif ,vaikiuka -13sav wub.gif .ir dabartini -16sav wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVAJA32: 01 balandžio 2006 - 16:25
kaip faina tos nuotraukytes wub.gif
o man nedave per pirma echoskopija.jauciu reiks lekt dar po savaites ir jau reikalaut doh.gif
Atsakyti
Mūsų mažylį nufotografavo 14sav. Įamžino net mažylio šypseną, nerealus vaizdas, tetis pamatęs sakė: "iš veido matau, bernas bus". Penkt. Vėl darėm echoskopiją, dabar jau 30-ta sav. Gyd. nefotografavo atskiras kūno dalis ir įrodymą, kad berniukas smile.gif Taip laukiu jo gimstant, noriu pamatyti kaip jis iš tikrųjų atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif !

aš taip pat noriu pasdžiaugti turinti nuotraukytę. tiesa kol kas tik vieną smile.gif 5 sav. bet eisiu dar kai bus 9 sav. tikiuosi, jog irgi duos nuotraukytę smile.gif nors privačiuose kabinetuose turbūt visuomet duoda biggrin.gif
tai va. labai nekantrauju pamatyt kaip mano pukučiui pilvelyje gyvenasi rolleyes.gif tikiuosi kad viskas jam l. gerai thumbup.gif
Atsakyti
Man ligoninėje irgi padarė, vos prisiprašiau. Tai kleckiukui 14 savaičių, bet pagal echoskopą beveik visa savaite didesnis. Tai matosi galvytė ir kūnelis, o kojytės jau netilpo biggrin.gif .
Iškart seneliams parodėm, kad susipažintu su būsimu kleckiuku.
Atsakyti
Turiu net 4 nuotraukas - pupelės bigsmile.gif , buožgalviuko ax.gif , didžkiaus gulinčio ant nugarytės ir gulinčio žemyn veidu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
as irgi pagaliau turiu nuotraukele biggrin.gif
nuejau penktadieni privaciai pasitikrint echo tai ir dave smile.gif
jau matau ir kojites turi buti ir galvyte bigsmile.gif labai faina wub.gif
Atsakyti
Mes ir turim 6 nuotraukytes,bus ka leliukui uzaugus parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
O as vakar buvau pas daktaryte, zejo echoskopu. Maciau savo grazu rutuliuka biggrin.gif Tik pamirsau nuotraukytes paprasyti tai ir nedave blush2.gif Na bet kita karta tikrai paprasysiu bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2006 04 09, 18:32)
as irgi pagaliau turiu nuotraukele  biggrin.gif
nuejau penktadieni privaciai pasitikrint echo tai ir dave smile.gif
jau matau ir kojites turi buti ir galvyte  bigsmile.gif  labai faina  wub.gif

Sauni tavo maziuko nuotraukyte thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noriu savo mažylio nuotraukos darytos su 3D echoskopu. Kiek domėjausi Kaune tai niekur tokio aparato nėra. Na A klinikoj administratorė po ilgos pauzės pasakė kad jie turi tokį. Gal kuria mamytei žiūrėjo su trimačiu echo A Klinikoj, Kaune, ji yra Savanorių pr. Pasidalinkit įspūdžiais.
Atsakyti