Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 18, 21:34)
Aišku darys,tik paprašyk.Aš iš valdiškos nuotraukikę ir turiu  mirksiukas.gif

Butinai reikes paprasyt smile.gif
Atsakyti
kol vaika galejo nufotografuot visa, tai vaikas nepozavo,
tai tada noredami atsigriept genetikos centre ir nufilmavom ir dar 3d veiduko foto gavom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juanita: 19 kovo 2006 - 16:03
Mes pirmą kartą matėmės per ekoskopą 15sav. Vyras viską nufilmavo, tai iš tos laimės net nuotraukos nepaprašėm (o pati nedavė verysad.gif ). Bet būtų gerai ir nuotraukikė.
Atsakyti
Mes neturime nuotraukytės, o nieks ir nesiūlė.. dabar truputį graužiuos
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 19, 20:58)
Mes neturime nuotraukytės, o nieks ir nesiūlė.. dabar truputį graužiuos

Antram padarysit nuotraukikių biggrin.gif Mes dukros irgi neturime, tada net kalbos nebuvo apie nuotraukas... Nors būtų įdomu palygint, ar kuo nors skiriasi blink.gif
Atsakyti
Nu va buvau pas daktarę šiandien ir sakė, jog nebedarys echoskopijos jeigu jokių problemų neiškils.. verysad.gif taip išeina, kad nebepasidarysiu aš nuotraukytės.. sad.gif
Atsakyti
Turiu dukrytės nuotraukytę kai nėštumas buvo 18 savaičių.O kai dabar laukiuosi tai turiu bent dvi nuotraukytes,viena kai buvo vos 11 savaičių ,ir dabar ,kai man 21 savaitė.Žinoma dabar jau didelis vaikelis ti nufotogravo kaip su rankyte smakriuką krapšto bigsmile.gif
Atsakyti
Kokios grazios tos nuotraukytes man 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man teko nestumo metu buti ir gimdyti Anglijoj, tai tas nuotraukytes gali nusipirk kiekviena kart atejus i echoskopija. Maniskis nebuvo klusnus ir pozuot atsisake nuo kokiu 23 sav, bet daktare matydama kad labai noriu nuotraukyciu kokias penkias igrudo.sunui dabar jau beveik metai, bet kai pasiziuriu i pirma nuotraukyte daryta 12 sav, ir nosyte atrodo tokia pat ir veidelis. fantastika! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos bigsmile.gif bukit gerutes ir idekit tas pirmasias nuotraukytes i cia (foruma) 4u.gif As dar lyg ir nesilaukiu, bet labai to noriu ir man labai smalsu pamatyti tuos mazus stebukliukus 4u.gif
Atsakyti
Mes turim 12 ir 18 sav. foto. Būtinai mamytės paprašykit ir pasakykit, kad susimokėsit - padarys ir valdiškoje įstaigoje. Aš labai norėjau 3D foto, bet nežinojau, kur Kaune daro.
Atsakyti
Kai 20-ą savaitę tyrė echoskopu, vyras negalėjo kartu eiti, tai aš paprašiau gydytojos, kad padarytų nuotraukytę. Ji maloniai sutiko ir nieko mokėti nereikėjo. Labai džiaugėsi tėtukas vakare, pirmąkart pamatęs sūnelį.
Atsakyti