As siandien is konsultacijos po apziuros parsinesiau nuotraukyte. labai smagu kad it tokio mazuliuko tureti
QUOTE(innguta @ 2006 03 10, 13:35)
o kaip jus manot ar 6 sav. nuotraukyte darys? gal dar neverta, vistiek nieko nesimatys..
Man darė echo kaip buvo 6 savaitės, bet dar toks taškelis 2 mm dydžio ..Nuotraukos tai neėmiau..Palukiau kol bus didesnis žirniukas
QUOTE(innguta @ 2006 03 10, 12:35)
o kaip jus manot ar 6 sav. nuotraukyte darys? gal dar neverta, vistiek nieko nesimatys..
matysi tik žirniuką dar.tai įdomumo kaip ir nelabai bus. Na,aišku,vistiek įdomu,bet įdomiau,kai jau pats lelka visas matos,kai gali įžiūrėt kojytes,rankytes,veiduką ir visa kita.. Nuotrauką padaryt gali bet kokiu metu,kad ir šešių savaičių,bet kad įdomumas tikrai bus vėliau.
Mes jau turim keturias nuotraukytes
na,as dariausi,londone,dvi foto-pirma:12sav.(tai matesi visas),o antra:22sav.(sunku buvo iziureti bendra vaizda),o daugiau dar nedare.
nors ir valdisko istaigoj dariau,bet teko uz viena foto moketi £4-20lt.
mes dareme kai buvome 3men.nestumas.kai gime mergyte iklijavome i jos knyga ta echoskopine nuotraukyte.labai fantastiskai atrodo
neprasiau, o man ir nesiule nieks Neturiu. Musu pirma nuotraukyte - 5 min. po gimimo
kiek buvau echoskopijoj tai niekada net neuzsimine
reikes paprasyt butinai kita karta.. tik ar valdiskoj istaigoj darys ..
mes darem 5sav,9sav,ir 14 sav ,visada as pati prasydavau tada daro .na jau galim ir albuma pirkti
QUOTE(rasiote @ 2006 03 18, 18:37)
kiek buvau echoskopijoj tai niekada net neuzsimine
Aišku darys,tik paprašyk.Aš iš valdiškos nuotraukikę ir turiu