Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

Mes irgi turime tris nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir kur jums tas nuotraukeles daro? O jus prasot ar siaip padaro? Savo vyresneles turiu dvi, o jauneles ne vienos nepadare, o as zinoma ir nepaprasiau blush2.gif . Dabar labai gailiuosi, mazosios nuotrauku albumas toks, lyg be pradzios.
Atsakyti
QUOTE(kristute.u @ 2006 03 03, 23:30)
Sveikutes, ir kur jums tas nuotraukeles daro? O jus prasot ar siaip padaro? Savo vyresneles turiu dvi, o jauneles ne vienos nepadare, o as zinoma ir nepaprasiau  blush2.gif . Dabar labai gailiuosi, mazosios nuotrauku albumas toks, lyg be pradzios.

as iki 16sav jau turiu 5nuotraukeles ir net nereikejo presyti gyd pati padare thumbup.gif ir tikiuosi kad dar padarys keleta nestuke.gif
Atsakyti
Turim po vieną nuotraukytę iki gimimo tongue.gif Prašėm, kad darytų.
Beje, poliklininkoj paprastoj ne tik kad nuotraukų nedarė, bet net man leliuko ekrane neparodė - "vyras papasakos" blink.gif
Atsakyti
Mes darem . Turiu ris nuotraukytes is visu pusiu maziukas "nufotkintas". thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif poryt turesim dar viena nuotraukyte...o kaip laukiu blush2.gif ax.gif
Jau ir didele mano lelyte turetu buti nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
o mums pirmaja echo poliklinikoje dare kai buvo 19 sav-ir nuotraukyte Karoliniskiu pol. dave-tai isireminau ir stovi matomiausioje kambario vietoje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes ir gi turime nuotraukytes,jos yra trys ir visos irėmintos stovi miegamajam,darėm karoliniškių poliklinikoj,daugiau kaip prieš 2metus blush2.gif ,o draugė dabar nešcia 28sav ir sako šeškinėj nuotraukyčiu nebedaro,tai net nustebau ir nepatikėjau
Atsakyti
Oi kaip faina tos nuotraukeles!
Ir as uzsimaniau ax.gif
Norejau paklausti, ar nesvarbu kiek savaiciu, bet kada gali padaryti? nes man dabar 28sav, o pas daktare eisiu 30sav. ar nebus per velu? g.gif
Atsakyti
mes ir turim nuotraukytę vieną.Kolkas vieną,bet žadam dar nueit privačiai,kad galėtume pasidaryti 3D fotkių. Mūsų mažiukas nuotraukytėj rankytėmis bandė užsidengti veiduką lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliux @ 2006 03 08, 11:20)
Oi kaip faina tos nuotraukeles!
Ir as uzsimaniau  ax.gif
Norejau paklausti, ar nesvarbu kiek savaiciu, bet kada gali padaryti? nes man dabar 28sav, o pas daktare eisiu 30sav. ar nebus per velu?  g.gif

aišku,kad ne per vėlu.Dabar jau lelka didesnis,tai nufotkins dalimis,nors man kai darė nuotraukytę,buvo nepilnai dvidešimt savaičių,tai jau visas netilpo į kadrą rolleyes.gif
O kai tau jau žymiai daugiau laiko,tai privačiai jeigu darysies ir dar su 3D,tai labai gražios nuotraukytės turėtų gautis
Atsakyti
Mes irgi turime 8 savaičių nuotraukytę ax.gif Parnešiau tėveliui parodyti, nes jis į apžiūras su manimi neina blush2.gif

Gal dar vėliau paprašysiu kai bus didesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 03 09, 07:47)
Mes irgi turime 8 savaičių nuotraukytę  ax.gif  Parnešiau tėveliui parodyti, nes jis į apžiūras su manimi neina  blush2.gif

Gal dar vėliau paprašysiu kai bus didesnis  bigsmile.gif

O kodėl neina? Ai,nu jeigu aštuonios savaitės,tai gal dar ne taip aišku ten viskas.Va,kai bus nėštumo viduriukas,tai būtinai nueikit dviese.Mano vyras kai nuėjom tai ant kėdės nusėdėt negalėjo lotuliukas.gif Labai aiškiai viskas matės,tai jis kone prilipęs prie ekrano buvo biggrin.gif
Atsakyti