Mes irgi turime tris nuotraukytes
Sveikutes, ir kur jums tas nuotraukeles daro? O jus prasot ar siaip padaro? Savo vyresneles turiu dvi, o jauneles ne vienos nepadare, o as zinoma ir nepaprasiau . Dabar labai gailiuosi, mazosios nuotrauku albumas toks, lyg be pradzios.
QUOTE(kristute.u @ 2006 03 03, 23:30)
Sveikutes, ir kur jums tas nuotraukeles daro? O jus prasot ar siaip padaro? Savo vyresneles turiu dvi, o jauneles ne vienos nepadare, o as zinoma ir nepaprasiau . Dabar labai gailiuosi, mazosios nuotrauku albumas toks, lyg be pradzios.
as iki 16sav jau turiu 5nuotraukeles ir net nereikejo presyti gyd pati padare ir tikiuosi kad dar padarys keleta
Turim po vieną nuotraukytę iki gimimo Prašėm, kad darytų.
Beje, poliklininkoj paprastoj ne tik kad nuotraukų nedarė, bet net man leliuko ekrane neparodė - "vyras papasakos"
Beje, poliklininkoj paprastoj ne tik kad nuotraukų nedarė, bet net man leliuko ekrane neparodė - "vyras papasakos"
Mes darem . Turiu ris nuotraukytes is visu pusiu maziukas "nufotkintas".
poryt turesim dar viena nuotraukyte...o kaip laukiu
Jau ir didele mano lelyte turetu buti
Jau ir didele mano lelyte turetu buti
o mums pirmaja echo poliklinikoje dare kai buvo 19 sav-ir nuotraukyte Karoliniskiu pol. dave-tai isireminau ir stovi matomiausioje kambario vietoje
Sveikos,
Mes ir gi turime nuotraukytes,jos yra trys ir visos irėmintos stovi miegamajam,darėm karoliniškių poliklinikoj,daugiau kaip prieš 2metus ,o draugė dabar nešcia 28sav ir sako šeškinėj nuotraukyčiu nebedaro,tai net nustebau ir nepatikėjau
Mes ir gi turime nuotraukytes,jos yra trys ir visos irėmintos stovi miegamajam,darėm karoliniškių poliklinikoj,daugiau kaip prieš 2metus ,o draugė dabar nešcia 28sav ir sako šeškinėj nuotraukyčiu nebedaro,tai net nustebau ir nepatikėjau
Oi kaip faina tos nuotraukeles!
Ir as uzsimaniau
Norejau paklausti, ar nesvarbu kiek savaiciu, bet kada gali padaryti? nes man dabar 28sav, o pas daktare eisiu 30sav. ar nebus per velu?
Ir as uzsimaniau
Norejau paklausti, ar nesvarbu kiek savaiciu, bet kada gali padaryti? nes man dabar 28sav, o pas daktare eisiu 30sav. ar nebus per velu?
mes ir turim nuotraukytę vieną.Kolkas vieną,bet žadam dar nueit privačiai,kad galėtume pasidaryti 3D fotkių. Mūsų mažiukas nuotraukytėj rankytėmis bandė užsidengti veiduką
Papildyta:
aišku,kad ne per vėlu.Dabar jau lelka didesnis,tai nufotkins dalimis,nors man kai darė nuotraukytę,buvo nepilnai dvidešimt savaičių,tai jau visas netilpo į kadrą
O kai tau jau žymiai daugiau laiko,tai privačiai jeigu darysies ir dar su 3D,tai labai gražios nuotraukytės turėtų gautis
Papildyta:
QUOTE(nataliux @ 2006 03 08, 11:20)
Oi kaip faina tos nuotraukeles!
Ir as uzsimaniau
Ir as uzsimaniau
aišku,kad ne per vėlu.Dabar jau lelka didesnis,tai nufotkins dalimis,nors man kai darė nuotraukytę,buvo nepilnai dvidešimt savaičių,tai jau visas netilpo į kadrą
O kai tau jau žymiai daugiau laiko,tai privačiai jeigu darysies ir dar su 3D,tai labai gražios nuotraukytės turėtų gautis
Mes irgi turime 8 savaičių nuotraukytę Parnešiau tėveliui parodyti, nes jis į apžiūras su manimi neina
Gal dar vėliau paprašysiu kai bus didesnis
QUOTE(Nikota @ 2006 03 09, 07:47)
Mes irgi turime 8 savaičių nuotraukytę Parnešiau tėveliui parodyti, nes jis į apžiūras su manimi neina
O kodėl neina? Ai,nu jeigu aštuonios savaitės,tai gal dar ne taip aišku ten viskas.Va,kai bus nėštumo viduriukas,tai būtinai nueikit dviese.Mano vyras kai nuėjom tai ant kėdės nusėdėt negalėjo Labai aiškiai viskas matės,tai jis kone prilipęs prie ekrano buvo