gal gali man kas patarti,kur galima privaciai lialiaus nuotrauka padaryti,kad reiketu tik uz echoskopija moketi?(vilniuje) mano vyras uzsieni ir labai nori nuotraukytes,o mano poliklinikoj to nedaro gal kas patars ir kiek tai kainuoja?
Turiu tris nuotraukytes , viena daryta 5-ta savaitele, tai ten toks juodas taskiukas matosi 5mm, o kitos dvi darytos 20-ta savaite, tai visa grazuolyte matosi , dare genetikos centre, labai kokybiskos foto
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 01 20, 12:36)
gal gali man kas patarti,kur galima privaciai lialiaus nuotrauka padaryti,kad reiketu tik uz echoskopija moketi?(vilniuje) mano vyras uzsieni ir labai nori nuotraukytes,o mano poliklinikoj to nedaro gal kas patars ir kiek tai kainuoja?
Privaciai matyt daro visur ir papildomai tai nekainuoja, o pats tyrimas nuo kokiu 50lt iki 100lt, vaisingumo klinikoj apie 60lt kainuoja ir nuotraukytes tikrai daro, pabandyk paskambint ten
aciu
QUOTE(AuringaS @ 2006 01 18, 19:02)
o as dariausi poliklinikoj echo. 18 savaite, paprasiau nuotraukos, tai atsake kad dar per anksti, nieko nesimato jie ten ka popieriu taupo?
kai vel reiks darytis echo - darysiuos privaciai, noriu leliuko foto tureti
kai vel reiks darytis echo - darysiuos privaciai, noriu leliuko foto tureti
matosi matosi. Man darė 18 sav, tai matosi nosis ir išsižiojusi burna
Aš privačiai lankausi, tai nuotraukų iš visų echo turiu, nuo pat puslytės pradinės Beja, 16 savaitę darytos nuotraukos labai geros, matosi ir rankytės, ir kojytės, ir akiduobės, ir aplamai visas lelius, o velesnėse nuotraukose jau lelius netelpa visas, tik dalis nuotraukytėj būna
As taip pat turiu nuotraukyciu: 5sav; 12sav. ir 16sav. labai dziaugiuosi i jas ziuredama ir labai laukiu pirmo musu susitikimo balandzio men.
Man darė genetikos centre 19sav. Matosi laaaabai riesta nosytė Ui kaip noriu greičiau susitikti su savo riestanosiuku
Centro poliklinikoj pati apziura nemokama,jei planine, uz nuotrauka reikia moketi atskirai - 30lt. Tik dabar atseit kazkas ten sugede, tai tik menesio begyje sutaisys...
Mes savo pirma pypli fotkinom ir filmavom patys. Gydytoja kol ekrane viska matavo, rode ir aiskino, vyras su musu fotiku prifotkino kalna Tikrai kokybiskos nuotraukeles musu leliaus gavosi. Tada irgi kazkas sugede buvo, nebutu nuotrauku padare.
Mes savo pirma pypli fotkinom ir filmavom patys. Gydytoja kol ekrane viska matavo, rode ir aiskino, vyras su musu fotiku prifotkino kalna Tikrai kokybiskos nuotraukeles musu leliaus gavosi. Tada irgi kazkas sugede buvo, nebutu nuotrauku padare.
turiu 3 vienoj visas kūnelis, dar mažiukės visai, kitoj veidukas 37sav, o man pačioj gražiausioj - pėdute 18 savaičiu nu bet jau toookia nereali fotkė tokia miniatiūrinė pėdutė, ir visi mikroskopiniai pirščiukai matosi
[quote=Siracusa,2006 01 23, 01:25]
turiu 3
as irgi turiu kolkas 3-15sav,22,5sav. ir 26sav..liuks nuotraukytes pas gydytoja kovo 9,tai papildysim dar viena foto savo kolekcija
turiu 3
as irgi turiu kolkas 3-15sav,22,5sav. ir 26sav..liuks nuotraukytes pas gydytoja kovo 9,tai papildysim dar viena foto savo kolekcija