As tai kiek dariausi echo, tai tiek ir turiu nuotraukyciu. Nereikejo net prasyti daktares-pati padarydavo kiekviena karta.
O del echo,tai jei poliklinikoj lankaisi, tai ten priklauso, berods, trys echo
As ejau privaciai echoskopo, nes mano gine nedaro nuotraukyciu. Buvo 19 savaite, tai paprasiau nuotraukytes ir pasakyti lyti, pasake, kad berniukas, padare 4 labai mazas nuotraukytes, is kuriu 3 nesuprasi, kas yra, o ketvirtoje aiskiai matosi, is ko nustate, kad berniukas. Ech, taip norejau grazios vaikucio nuotraukytes pilvuke, o gavau pimpaliuko nuotrauka...
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 12 11, 14:01)
Ech, taip norejau grazios vaikucio nuotraukytes pilvuke, o gavau pimpaliuko nuotrauka...
, ir tai svarbus prisiminimas (ypač būsimai marčiai )
O pačios gražiausios nuotraukytės nuo 12 iki 14 savaitės.
Mums pirmą echo padarė 9 savaičių ir net nneklausęs, gydytojas padavė nuotrauką vyrui. Tai toje nuotraukoje nelabai kas irgi gražaus matosi. Tik galima atskirti, kur galvytė, kur pilvukas ir kur galūnės.
Eisiu vėl, kai bus virš 13 sav., gal tada padarys gražią .
Dariau tik viena 22sav. Gavosi is profilio. Puikiai matyti veidas.
man 12savaiciu dare
As turiu 4 savaiteliu, taskelis mazas ir beveik 9 savaiteliu. Turiu prasyma mamyciu, kurios turi echoskopijos nuotraukas 8 arba 9 savaiciu. Gal galite pasiziureti i jas ir pasakyti, ten mazdaug, kur turetu buti sprandas ar tokia pat spalva, kaip ir viso kudikio? Ar issiskiria? As, kai buvau ligoninej, nes man skaudejo pilvo apacia, paziurejo per echoskopa, padare foto, vaisius buvo 8savaiciu 6 dienu, toje nuotraukeleje matosi vaisius, bet ten kur sprandas yra toks nemazas juoduliukas, man nustate, kad ten sprando rauksles storis, ji yra 3,8mm. Norejau paklauti, gal gydytoja kazka sumaise, galbut ant visu foto tie taskeliai juodi yra? Nes juk sprando rauksle matuoja tik nuo 11 savaiciu. Esu labai issigandusi, ryt eisiu as savo gydytoja ir ziuresiu ka ji sakys, labai noreciau tiketis, kad ligoninej gydytoja del raukslytes storio kazka sumaise.
Viso turim 3 nuotraukytes. Pirmoji kurioje matosi tik toks mažas mažas taškelis, antroji kur matosi jau užsimezgusios rankytės, kojytės, akiduobės ir visas jo kūnelis, o trečioji nuotraukytė viskas kuo aiškiausiai stuburiukas ir t.t. vos vos bet tilpo į vieną nuotraukytę ir mums tą dieną buvo 19sav.
Turiu gal 10 Mano gine net neprasoma dave per visas echo, graziausia turiu ~30ties savaiciu kur labai aiskiai matosi veidukas
Turiu dvi nuotraukytes:) 15 ir 20sav:) bet dar noriu:)
priklauso manau nuo gydytojos ir istaigos kur esat priziurimos...nes man irgi padare 6 savaiciu jau nuotraukyte pirma...
Mes netgi irasinejom i DVD ( Klaipedoje Vetrungei tai daro) kai apziurinejo su echoskopu
Mums dare nuoraukyte 18-19 sav ir 33-34 sav. Taip pat buciau dariusi ir anksciau, bet aparatas ginekologiniame kabinete tiesiog nedare nuotrauku.
Pirma karta "fotografavomes" II ligoninej tai nelabai ten kas matosi, veliau krikscioniskuose gimdymo namuose, tai pas juos foto daug kokybiskesnes. o viena tokia grazi - veidukas taip graziai "pagautas", kad net matomi bruozai i tevelio panasus.
Jeigu nepasiulo foto butinai paprasykite.
Pirma karta "fotografavomes" II ligoninej tai nelabai ten kas matosi, veliau krikscioniskuose gimdymo namuose, tai pas juos foto daug kokybiskesnes. o viena tokia grazi - veidukas taip graziai "pagautas", kad net matomi bruozai i tevelio panasus.
Jeigu nepasiulo foto butinai paprasykite.