Man dare echoskopija praejusia savaite tada maziukui buvo 13 savaiciu ir 5 dienos o jau judrus/judri labai tikejausi, kad gydytoja nustatys lyti, bet sake, kad dar per anksti spresti... Kai parnesiau nuotraukyte vyrui, tai jis ilgai i ja ziurejo, o paskui visa vakara nenuleido akiu nuo mano
sveikos, na o as turiu nuotraukytes kai mums 4savaites ir 4 dienos, tada dar 8savaites ir 1 diena, ir 17-18 savaiciu, dabar laukiu nesulaukiu 32sav, kai dar viena mazyles nuotraukyte turesim
as turiu 4 nuotraukytes sake ateik veliau dar padarysim, bet pagalvojau kad vaika svytinti tik del foto nenoriu. Skaiciau, kad leliukui tas eho sukelia toki garsa kaip nusileidziantis lektuvas, kai kurie leliukai per eho bando ausytes net uzsidengti
o man visa nestuma kas menesi apziura echoskopu buvo, tai visas nuotraukytes ir turiu tik tos pacios pirmos neturiu, kur tik puslyte matesi, kazkaip per daug susijaudinus buvau, kai patvirtino nestuma, kad prasyti nuotraukos ir paskutini karta kai buvau (36 sav.) jau nebedariau, nes jau tikrai nieko nebesimato - visa galvyte nebetelpa i nuotraukele
oho, kiek daug čia visos nuotraukyčių turi, o mes tik vieną kartą matėmės per tv, kai buvo 18 sav, tai tik tą nuotraukytę ir turim stovi ant lentynos net įrėminta, kiekvieną dieną toj nuotraukytėj apžiūriu savo leliuką, ir visą laiką taip gera pasidaro, kai prisimenu mūsų pirmąjį susitikimą tame ekrane