Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

As nuotraukyte gavau tik paprasius, jau buvo 22 savaite, tai buvo ne pirmas tyrimas echoskopu, bet anksciau niekas nesiule schmoll.gif
Atsakyti
Jau turiu keturias nuotraukytes,kiekviena karta darant duoda ir nuotraukyte.
Atsakyti
Taip padrė kai buvo pilvukui 10 savaičių ,o kitą gavom kai buvo 16 savaitėlių. Nes sako jau po to nebetelpa visas vaikutis į nuotraukytes echoskopo
Atsakyti
man tai kiekviena karta darant gydytoja pati pasiulydavo, nors dariausi pas 3 gydytojas skirtingas smile.gif manau jei paprasai, tai tikrai duos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ligiukss @ 2010 08 01, 16:52)
Taip padrė kai buvo pilvukui 10 savaičių ,o kitą gavom kai buvo 16 savaitėlių. Nes sako jau po to nebetelpa visas vaikutis į nuotraukytes echoskopo

kai nebetelpa, tai tada padaro nuotraukyte veiduko tik smile.gif
Atsakyti

Turiu tik viena nuotraukyte bet tokia ryski ir aisku kas kur ir kaip smile.gif dar net gydytojas pazymejo kur kas yra thumbup.gif
Viena turiu tik del to kad ejau viena kart, nes kaip daktare pasake kad tik nuo 18sav eiti tai tada ir ejau smile.gif ir zinau kad dar viena laukia apie 30sav. smile.gif
Atsakyti
Turim nuotraukyčių iš kiekvienos echo apžiūros. Ypač labai graži 26 sav. kai buvo, tokia lyg ir besišypsanti, rankutę užsidėjus ant žanduko, lyg slėptųsi. Dabar atrinkus tris gražiausias suklijavau į "Mažo vaikelio didelę knygą". Galės mažoji pasižiūrėti ir pasiskaityti kai paaugs.
Tiesa, paskutinė nuotraukytė buvo daryta 31 sav. tai jau sunkiai įžiūrima - mažutės tilpo tik veidukas ir tai ne visas, putli jau visa, tad nelabai ir eina ką suprasti ax.gif
Atsakyti
man echo dare 23 savaiciu ir gavau labai grazias nuotraukytes.Visas vaikelis labai gerai matesi.
Atsakyti
Žinoma, kad darėmės nuotraukytes mirksiukas.gif bigsmile.gif
Turiu jau gal 10, gal ir daugiau (kartais ginė kelias duodavo, jei lialius "pozuodavo" bigsmile.gif )... ax.gif
Pirmoji daryta 7 sav., paskutinioji berods 36 sav. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 16 rugsėjo 2010 - 12:08
Turim ir mes nuotraukytę wub.gif
Atsakyti
Aš gavau ir pirma nuotraukyte kai man buvo 7 sav.tai dabar pirmadieni eisiu pas gine tai nezinau kaip cia bus toliau gausiu ar ne g.gif
Atsakyti
Turime ir mes nuotraukyčių wub.gif Labai fainiai leliukas matosi, kadangi buvo 18 savaičių, tai dar beveik visas tilpo į nuotraukytę smile.gif wub.gif Gaila tik, kad 8 savaitės echoskopo foto negavome, bet... yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
ax.gif aš tai net neprašiau,kažkaip apie tai net negalvojau,man smagiau būdavo kai atsukdavo monitorių echoskopo,kad galima būtų pažiūrėti kaip juda,žaksi,spardosi,apimdavo auforija thumbup.gif kai pamatydavau savo mažylį.
Atsakyti