o as ka tik gryzau is ekoskopo ir be nuotraukyciu net apsiverkiau. Buvau valstybinej klinikoj galvojau , kad nereikes moketi, o pasirodo reikejo neturejau su savim pasiruosusi pinigeliu
turiu ir pirmojo sunelio ir sito mazylio nuotraukyte.beje drauge rode savo vaikucio nuotraukyte,jai nestumas jau ant galo,toje nuotraukyteje taip aiskiai matesi vaikelio veidukas,nosyte akytes burnyte ir dar pirstuka isikises i burnyte,oi kokia jaudinanti nuotraukyte,laukiu ir as savo mazyti kada vel pamatysiu,tada jau turetu matytis kudikelio lytis
Man visada padaro nuotraukyte kai su echo ziuri,Ir pirmos mazyles turiu, ir sio pipiriuko.Dar nesimato kas toks, ar tokia, bet nuotraukyte tai jau superine turiu.Kol matavo tai spurdejo, davesi po pilveli, tik staiga aprimo, uzsikele rankytes po galva ir "uzmigo", tai taip ir nufotkino Viena diena bus taip idomu paciam vaikuciui parodyti...
kaunietes gal galit parasyt kur kaune gavot nuotraukytes ir kiek mokejot, poliklinikoj kurioj lankaus nedaro
i az prasau, aciukas!
i az prasau, aciukas!
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 05 08, 12:32)
kaunietes gal galit parasyt kur kaune gavot nuotraukytes ir kiek mokejot, poliklinikoj kurioj lankaus nedaro
i az prasau, aciukas!
i az prasau, aciukas!
krikscioniskuose GN. nuotraukyte kainuoja 5 lt. na zinoma, echo jei nori tai turi ateiti su siuntimu, jei pas juos nesilankai arba ir uz echo moketi..
as turiu savo leliuko pirmaja nuotraukele 11 savaiciu, o antra 15 savaiciu
Man siandien antra karta echo dare - ziurejo sprando raukslyte. Nuotraukeles dave abu kartus
turiu viena nuotraukyte ir tai vargais negalais gavau
Na as per kiekviena apsilankyma nuotraukyciu darau
jau turiu 4 skirtingu laiku
privaciai einu, tai 4 nuotraukytes, man rodos apie 80-100lt. kainuoja. Brangoka, bet manau verta
paskutini kart apie 30sav. dariau, tai lelytes veiduka fotkino, tai taip graziai gavos, viskas aiskiai matos, burnyte, akytes, nosyte, sakom i teti panasi
Tikrai manau verta nepagailet pinigeliu ir toki grazu prisiminima turet
jau turiu 4 skirtingu laiku
privaciai einu, tai 4 nuotraukytes, man rodos apie 80-100lt. kainuoja. Brangoka, bet manau verta
paskutini kart apie 30sav. dariau, tai lelytes veiduka fotkino, tai taip graziai gavos, viskas aiskiai matos, burnyte, akytes, nosyte, sakom i teti panasi
Tikrai manau verta nepagailet pinigeliu ir toki grazu prisiminima turet
Man nuotraukytė padarė kai buvau 12sav. Kai jau ėjau po 30 sav. tai sakė kad vaikelis jau į nuotrauką netelpa
Hm.... mes turime dvi nuotraukytes, pirma dareme kai buvo 12sav., o kita kai 21sav. Labai noreciau db dar vienos nuotrauytes, jau noriu pamatyti savo zirniuka
Pirmą nuotraukytę gavau 8 sav., o kita - 12 sav. Ėjau privačiai, bet mokėjau gydytojai tik už apžiūrą - atskirai už foto nereikėjo