Man darė echoskopą 19sav.
Bet pagal jį, dar mano leliukui pridėjo 2savaitėles tai gavosi, kad net 21sav.
Ir nuotraukytę padarė labai gražią, kad visas kūnelis matytųsi
Tik iškart paprašiau daktarės, kad padarytų nuotraukytę
Man dare 20 savaite....turiu nuotraukytes, labai faina buvo mamatyti savo leliuka
Turu ir su pirmu ir dabar laukiuosi ir jau turiu nuotraukytė,tik gaila,kad kai dariaus su pirmu jau buvo daug laiko ir jis nebetilpo visas,o dabartinis pilvinukas visas nuotraukoje Bet vistiek pačios gražiausios nuotraukos
Man dare nuotrauka 6savaite tai matesi tik gemalinis maiselis(ar puslyte-nezinau kaip tiksliai vadinas)
O vakar 10sav tai matesi ir leliukas jau. Nustate kad maziukui yra 8sav+5d.Del to pirma karta ir nesimate, nes veliau pastojau.
O vakar 10sav tai matesi ir leliukas jau. Nustate kad maziukui yra 8sav+5d.Del to pirma karta ir nesimate, nes veliau pastojau.
man padare 26 savaite vaiko galvytes nuotrauka, tai dabar po gimdymo pasiziuriu kartais, susigraudinu
klausykit, o kur darotes? as lankausi sveikatos centriuke, bet ten prastas echo, dave siuntima, sako i kur patogu, ten nuvaziuok, su pirmu lankiausi 2lig, dabar pasiskambinau, kad labai nepatogus laikas kai daro pagal siuntimus, vienos labai klinikas isgyre, kita drauge krikscioniskus, neapsisprendziu kur varyt vel kiti peikia, kad klinikose kai pagal siuntima prastai paziuri, skuba ir tiek...
turiu ir as savo mazyles nuotraukyte dare 18-ta savaite mums su vyru ta nuotraukyte labai brangi
Turiu ir pirmo nuotraukytę ir cždabar dar laukiuosi ir nuotraukytę turiu.