Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

Man dare kai buvo 11 sav , paskui 18 sav , 25 sav , ir nuotraukytes dave ir viska labai gerai isaiskino thumbup.gif
Atsakyti
man Jau eina po truputuka 17savaite. ecoskopija driau jau du kartus, nuotarukytes negavau verysad.gif nors ir privaciai dariau.dabar kai bus 20savaiciu darysim antakalnyje echoskopija mano drauge pries metus ten daresi tai jai dave nuotraukyte. mes irgi labai norim nuotraukytes. Norejau paklaust gal ir kvailai nuskambes, bet gal zinot nuo kelintos savaites galima kartu su vyru eit daryt ecoskopija? blush2.gif nes jis jau nekantrauja pamatyti mano pilve auganti leliuka nestuke.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 28, 14:53-->
QUOTE(seimynele smile.gif @ 2009 01 28, 14:53)
man Jau eina po truputuka 17savaite. ecoskopija driau jau du kartus, nuotarukytes negavau  verysad.gif  nors ir privaciai dariau.dabar kai bus 20savaiciu darysim antakalnyje echoskopija mano drauge pries metus ten daresi tai jai dave nuotraukyte. mes irgi labai norim nuotraukytes. Norejau paklaust gal ir kvailai nuskambes,  bet gal zinot nuo kelintos savaites galima kartu su vyru eit daryt ecoskopija?  blush2.gif  nes jis jau nekantrauja pamatyti mano pilve auganti leliuka  nestuke.gif

Su vyru gali eiti bet kada, kai tik darysit echoskopiją, jokių draudimų čia nėra.
Atsakyti
smile.gif+2009 01 28, 14:53-->
QUOTE(seimynele smile.gif @ 2009 01 28, 14:53)
man Jau eina po truputuka 17savaite. ecoskopija driau jau du kartus, nuotarukytes negavau  verysad.gif  nors ir privaciai dariau.dabar kai bus 20savaiciu darysim antakalnyje echoskopija mano drauge pries metus ten daresi tai jai dave nuotraukyte. mes irgi labai norim nuotraukytes. Norejau paklaust gal ir kvailai nuskambes,  bet gal zinot nuo kelintos savaites galima kartu su vyru eit daryt ecoskopija?  blush2.gif  nes jis jau nekantrauja pamatyti mano pilve auganti leliuka  nestuke.gif

Zinok jei neprasysi tai ir neduos nuotraukytes.Tai dabar kai eisi ,iskarto jiem pasakyk kad vyras bus ir kad laaaaaaaaabai nori nuotraukytes.Nors jos gali ir nesuprast,nes man taip buvo,galima sakyt likau nesuprasta kodel man reikia nuotraukytes.Buk drasi ir sekmes,bet butinai pasakyk pries pradedant,nes paskui gali but per velu. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
turiu 3 nuotraukytes...paskutinei vaikelis atrodo su usais irstorais antakiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KenguRyte21: 28 sausio 2009 - 21:06
DIDELIS ACIU VISOMS !!! 4u.gif Busiu drasi ir pasakysiu kad noriu ir kad vyras dalyvautu ir kad nuotraukyte padarytu.Tik idomu ar visose poliklinikose daro? g.gif nes mane siuncia daryt i antakalnio ligonine : wub.gif
Atsakyti
Siandien ir as nuotraukyte pasiveziau namucio 4u.gif Mums dar tik 6 savaite, tai nuotraukyteje greiciau puslyte, - zirniukas vos iziurimas- bet jau pasidejusi pries akis ziuriu ir dziaugiuosi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 29, 12:32-->
QUOTE(seimynele smile.gif @ 2009 01 29, 12:32)
DIDELIS ACIU VISOMS !!!  4u.gif  Busiu drasi ir pasakysiu kad noriu ir kad vyras dalyvautu ir kad nuotraukyte padarytu.Tik idomu ar visose poliklinikose daro?  g.gif  nes mane siuncia  daryt i antakalnio ligonine : wub.gif

As esu is Alytaus tai pas mus poliklinikoje nedaro.Bet kadangi tu eisi i antakalnio ligonine tai man atrodo kad ten tikrai turetu daryt.Gali pasiklaust savo pazistamu kurios gal lankesi,arba pasiskambink i ligonine ir paklausk.Sekmes jum,geru ispudziu nestuke.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim sunaus 18 sav nuotraukyte, o 26 sav. daremes taip vadinama 4D kur pagavo ir irase momenta kaip mazylis nusisypso, taip pat padare ivaiiu pozu nuotraukeliu. Smagu paziuret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neju @ 2009 01 31, 10:49)
Mes turim sunaus 18 sav nuotraukyte, o 26 sav. daremes taip vadinama 4D kur pagavo ir irase momenta kaip mazylis nusisypso, taip pat padare ivaiiu pozu nuotraukeliu. Smagu paziuret thumbup.gif

NOREJAU PAKLAUSTI KUR DAREI 4D ECHO,NES PAS MUS TAI(ALYTUJE)KIEK ZINAU NEDARO.IR DAR NOREJAU PAKLAUSTI AR VISKAS RYSKIAU DAUG MATOSI UZ PAPRASTA 2D.IR JEI NE PASLAPTIS KIEK MOKEJAI IR AR BUVO VERTA? thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dariau Vilniuje, Kestucio gatvej, Bonus Eventus. Mokejom 170 lt. bet tikrai verta. Viskas matos kiek kitaip nei 2D, pilki konturai kaip butu nulipdyti, gydytojas paaiskina, tik nezinosi kokiu momentu ka pamatysi. Musu mazius buvo nusisukes, bet ziurejo apie 40 min tai per ta laika sonu pasisuko ir net nusisypsojo, taip pat rankytes judino thumbup.gif Po visko isejom su vyru pilni geru jausmu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neju @ 2009 01 31, 17:35)
Dariau Vilniuje, Kestucio gatvej, Bonus Eventus. Mokejom 170 lt. bet tikrai verta. Viskas matos kiek kitaip nei 2D, pilki konturai kaip butu nulipdyti, gydytojas paaiskina, tik nezinosi kokiu momentu ka pamatysi. Musu mazius buvo nusisukes, bet ziurejo apie 40 min tai per ta laika sonu pasisuko ir net nusisypsojo, taip pat rankytes judino  thumbup.gif  Po visko isejom su vyru pilni geru jausmu  wub.gif

OI KAIP FAINA,IR DAR MAZIULIS NUSISYPSOJO biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
DABAR IR AS UZSIMANIAU,REIKS IR MUM PASIDARYT,BANDYSIU PRIKALBYT VYRA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti