Mes turim musu maziuku nuoraukyte, kai joms buvo 20 sav.
Mes turim nuotraukele kai buvo 18sav. tai matosi sonu galvyte ir stuburas. Mano daktare kazkokia keista, ji nieko apskritai netikrina. Pacioje pradzioje padare tyrimus ir 18sav siunte echo ir kai paklausiu gal darysime vel echo, tai ji atkerta, kad jau dareme, daugiau nereikia. . Tai su MB nusprendem pasidaryti mokama, kad patikrintu ar viskas gerai, ar vaikelis didelis, kaip plaka sirdele ir t.t. gal kuri galetu parekomenduoti kur geriausiai butu ja darytis privaciai Kaune ir kiek mazdaug kainuoja? Man dare krikscioniskuose gimdymo namuose, tai lyg ir nieko ir aparatura gera.
QUOTE(Migle79 @ 2008 11 06, 14:22)
Mes turim musu maziuku nuoraukyte, kai joms buvo 20 sav.
Mum paparšius nuotraukytės (tada buvo nepilnai 20 sav.) lbai jau kreivai pasižiūrėjo ir pasakė,kad net į ekraną vaikas ntelpa.. o man nesvarbu, galėjo bent veiduko foto padaryt-nepadarė.. o kažkaip žiūrint į ekraną su vaikeliu neetiška buvo ginčytus.. tad gryžau kiek nusivylusi.. taip norėjau savo pupulį įamžint...
Musu pilvelio gyventojo nuotraukele padare 32 sav Gydytoja pati pasiule,nes apziurint echo labai aiskiai buvo pasisukes profiliu-graziai matesi veidelis ir kumsciukas palei burnyte Mazius i foto tilpo iki puses,bet papozavo labai graziai
Manau,kad ir jus dar galit iamzinti ir tikrai dar ne velu
Manau,kad ir jus dar galit iamzinti ir tikrai dar ne velu
Gal zinote ar daro nuotraukyte Antakalnio poliklinikoje? Buvau echo jau 2 kartus, o daktare pati nesiule nuotraukos, o as nuo tu emociju net ir pamirsau pati paprasyti. Po poros savaiciu vel eisiu i echo, tai gal reiketu paprasyti, bet net nezinau ar aplamai daro ten tokias foto...
Manau,kad dabar visur kur daro echo imanoma padaryti ir nuotraukele
Labas
Antakalnio poliklinikoje daro echo, bet kai paprasiau nuotraukos tai pasake kad niekas cia nuotrauku nedaro.
medicinos diagnostikos centre pasidarem nuotraukyte, reikejo moket uz konsultacija ir uz echoskopija
Antakalnio poliklinikoje daro echo, bet kai paprasiau nuotraukos tai pasake kad niekas cia nuotrauku nedaro.
medicinos diagnostikos centre pasidarem nuotraukyte, reikejo moket uz konsultacija ir uz echoskopija
O aš galiu pasidžiaugti, nes turiu nuostabia gydytoją per apžiūrą echoskopu pasistengė mums mažylį iš visu pusių parodyti, ir mums pasirodo jau ne 10 o 12savaitėliu buvo. Su šypsena vis komentavo kaip gražiai širdutė plaka, kaip pirščiuka čiulpia, ir net lytį pamatė kartu su vyru, tik aš kažkur kitur tą akimirką žiūrėjau Ir nuotraukyte padarė ne betkaip, palaukė kol mažius pakėlė rankyte. Vyras sako kad ji tikra mamų-vaikų gydytoja. Ir čia valdiškai, ne privačiai. Beja, dar sakė kad ta nuotrauka per metus išbluks, tad mes ją atsiskanavom, pasidarysim tikra nuotrauka. O į nuotrauka žvilgtert norisi tikrai dažnai
Na man dare nuotraukytes 6toj savaitei ir 19toj savaitei. As esu airijoj tai cia nuotraukytes labai norei dalina net klausti nereikia.
as dariau echoskopija kai mum buvo 15 savaciu,padarem nuotrauka,ir dabar sausio 30 darysim jau turetu pasakyti kas bus
QUOTE(langolf @ 2009 01 13, 22:52)
Na man dare nuotraukytes 6toj savaitei ir 19toj savaitei. As esu airijoj tai cia nuotraukytes labai norei dalina net klausti nereikia.
Mes Nyderlanduose, irgi iš visų echo gavom net po kelias nuotraukas ir prašinėt nereikėjo.
Jeigu aparatūra ne prieštvaninė, tikrai turi būti galimybė tą nuotrauką atspausdinti - galima ir pagudrauti, sakyt pvz. kad išvažiuojat į užsienį ir ten reikia kad nuotrauka būtų prisegta prie medicininio failo.