Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

senais laikais niekas nieko nerode ir nuotrauku nedare. isdrisau paklaust kas gims, tai dar apreke, kad pagimdysiu ir pamatysiu. dabar viskas kitaip. turiu 2 sunelio nuotraukeles. ne tik nuotraukas dave, bet ir dukrom viska parode ir paaiskino: kur rankytes, kur sirdute... buvo labai patenkintos
Atsakyti
sveikos. man 20 savaite o nuotrauku turiu tai gal 15 blush2.gif pas mane siek tiek komplikuotas nestumas, tai daznai echo daro..nestumo pradzioj tai kas dvi savaites reciausiai ax.gif man patinka, aleciau ziuret ir ziuret kai mano maziuka rodo wub.gif
Atsakyti
as turiu dvi foto 12 ir20 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2008 07 22, 17:30)
perziurejau visa tema,bet niekur nerandu, ka reiskia ant echoskopijos nuotraukos uzrasyti trumpiniai: BPD(cool.gif, HC(H), AC(A), FL(F)? gal kas kartais zinot?
p.s. kai senai senai skaiciau ivairias forumo temas apie nestuma, tai kazkur maciau, kad kazkas rase ka tai reikia, bet dabar niekur nerandu:(
labai noriu suzinoti, ka cia reiskia ax.gif

Nurodyti trumpiniai tai atskiru vaisiaus kuno daliu matmenu pavadinimai: BPD - biparietalinis matmuo (atstumas tarp vaisiaus kaukoles parietaliniu kaulu), HC - galvutes apimtis, AC - pilvuko apimtis, FL - šlaunikaulio ilgis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik drugelis: 22 rugpjūčio 2008 - 21:07
Man dar nedare ultragarso tyrimo unsure.gif jau prasaiu pati, bet neduoda,treciadieni eisiu vel pasc gyditoja jei neduos eisiu privaciai 4u.gif
Atsakyti
labutes smile.gif as naujoke smile.gif ax.gif
pasigirsiu, kad jau turiu 7sav. mazylio nuotraukyte, ir dar rytoj laukia vizitas pas gydytoja, tai tikiuosi kad turesiu 10sav thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos,sendien nuejau pasidaryti echo ,uz pinigus ,sumokejau 50 lt.
tai kaip pamaciau save leliuka ax.gif vos nesusiverkiau,labai musikuoja renkytem,juda smarkei,smagu galiu buti rami nestuke.gif
Atsakyti
As tai gal 10 turiu fotkiu nuo 2 savaiciu iki pabaigos smile.gif Nuo pacio maziausio taskiuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2008 08 22, 23:06)
Nurodyti trumpiniai tai atskiru vaisiaus kuno daliu matmenu pavadinimai: BPD - biparietalinis matmuo (atstumas tarp vaisiaus kaukoles parietaliniu kaulu), HC - galvutes apimtis, AC - pilvuko apimtis, FL - šlaunikaulio ilgis.

labai ačiū už atsakymus - jau galvojau, kad niekas ir nebeparašys tongue.gif
Atsakyti
mums dabar 13 savaičių ., pirmą savo nuotraukytę gavome kai buvo 11 savaičių
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2008 08 27, 21:48)
As tai gal 10 turiu fotkiu nuo 2 savaiciu iki pabaigos  smile.gif  Nuo pacio maziausio taskiuko  wub.gif

Keista, kad pas kitas tiek daug foto. blink.gif aš nė vienos neturiu. o su pirmu vaikučiu vieną berods turėjom..
O jum ginė pati padaro ar pasiūlo ar pačios pasiprašot??
Kitą savaitę ir aš eisiu, tai galvoju gal ir man reiks paprašyt...? g.gif
Atsakyti
sveikos, as turiu dvi foto.8 (kai tik nustate) ir 16 (atrodo, tiksliai net nepamenu) . Poliklinikose gal sudetingiau su foto padarymu, o privaciose kas vaiksto, tai manau nors po pora visos merginos turi.
Atsakyti