senais laikais niekas nieko nerode ir nuotrauku nedare. isdrisau paklaust kas gims, tai dar apreke, kad pagimdysiu ir pamatysiu. dabar viskas kitaip. turiu 2 sunelio nuotraukeles. ne tik nuotraukas dave, bet ir dukrom viska parode ir paaiskino: kur rankytes, kur sirdute... buvo labai patenkintos
sveikos. man 20 savaite o nuotrauku turiu tai gal 15 pas mane siek tiek komplikuotas nestumas, tai daznai echo daro..nestumo pradzioj tai kas dvi savaites reciausiai man patinka, aleciau ziuret ir ziuret kai mano maziuka rodo
as turiu dvi foto 12 ir20 savaiciu
QUOTE(spalvota @ 2008 07 22, 17:30)
perziurejau visa tema,bet niekur nerandu, ka reiskia ant echoskopijos nuotraukos uzrasyti trumpiniai: BPD(, HC(H), AC(A), FL(F)? gal kas kartais zinot?
p.s. kai senai senai skaiciau ivairias forumo temas apie nestuma, tai kazkur maciau, kad kazkas rase ka tai reikia, bet dabar niekur nerandu:(
labai noriu suzinoti, ka cia reiskia
p.s. kai senai senai skaiciau ivairias forumo temas apie nestuma, tai kazkur maciau, kad kazkas rase ka tai reikia, bet dabar niekur nerandu:(
labai noriu suzinoti, ka cia reiskia
Nurodyti trumpiniai tai atskiru vaisiaus kuno daliu matmenu pavadinimai: BPD - biparietalinis matmuo (atstumas tarp vaisiaus kaukoles parietaliniu kaulu), HC - galvutes apimtis, AC - pilvuko apimtis, FL - šlaunikaulio ilgis.
labutes as naujoke
pasigirsiu, kad jau turiu 7sav. mazylio nuotraukyte, ir dar rytoj laukia vizitas pas gydytoja, tai tikiuosi kad turesiu 10sav
pasigirsiu, kad jau turiu 7sav. mazylio nuotraukyte, ir dar rytoj laukia vizitas pas gydytoja, tai tikiuosi kad turesiu 10sav
As tai gal 10 turiu fotkiu nuo 2 savaiciu iki pabaigos Nuo pacio maziausio taskiuko
QUOTE(tik drugelis @ 2008 08 22, 23:06)
Nurodyti trumpiniai tai atskiru vaisiaus kuno daliu matmenu pavadinimai: BPD - biparietalinis matmuo (atstumas tarp vaisiaus kaukoles parietaliniu kaulu), HC - galvutes apimtis, AC - pilvuko apimtis, FL - šlaunikaulio ilgis.
labai ačiū už atsakymus - jau galvojau, kad niekas ir nebeparašys
mums dabar 13 savaičių ., pirmą savo nuotraukytę gavome kai buvo 11 savaičių
QUOTE(fedoska @ 2008 08 27, 21:48)
As tai gal 10 turiu fotkiu nuo 2 savaiciu iki pabaigos Nuo pacio maziausio taskiuko
Keista, kad pas kitas tiek daug foto. aš nė vienos neturiu. o su pirmu vaikučiu vieną berods turėjom..
O jum ginė pati padaro ar pasiūlo ar pačios pasiprašot??
Kitą savaitę ir aš eisiu, tai galvoju gal ir man reiks paprašyt...?
sveikos, as turiu dvi foto.8 (kai tik nustate) ir 16 (atrodo, tiksliai net nepamenu) . Poliklinikose gal sudetingiau su foto padarymu, o privaciose kas vaiksto, tai manau nors po pora visos merginos turi.