Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

Turiu 2 nuotraukeles
Atsakyti
Taip, darėm - neapsakomas jausmas turėti savo mažiuko nuotraukytę........., kurioje jis tėveliams yra užpakaliuką atsukęs lotuliukas.gif Per visą nėštumą, tikiuosi įsigyti dar kelias nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
Mums 27 sav. ir gydytoja privaciam kabinete padare tris nuotraukytes - galvytes, pilvuko ir slaunikaulio, bet as nieko jose neiziuriu blush2.gif Ir taip ziuriu, ir anaip, bet joks vaizdas man neisryskeja schmoll.gif Taip gaila... verysad.gif
Atsakyti
turim foto,kai buvo10savaiteliu thumbup.gif taip leliai graziai atrodo,matosi visas kunelis wub.gif bet noreciau dar nors vienos,reikes gines paparasyti kad nufotkintu ax.gif
Atsakyti
pirmosios turiu foto kai buvau nescia mazdaug 12 sav. wub.gif , dabar su antruoju nestumu, pirmaja foto turiu kai lelius vos 4 sav. wub.gif aisku, noresiu foto ir 12 sav., nes tada visas vaikelis matosi wub.gif
Atsakyti
taip, 4 nuotraukeles 4u.gif dvi per viena kart padaro, viena kad matytusi visas, o kita kad tik veidelis wub.gif
Atsakyti
O as neturiu schmoll.gif , pirmojo kai paprasiau jau buvo per didelis nebuvo verta bedaryti - o dabar dar tikiuosi kad kito vizito metu nusipaveiksluosim - o gydyjai nieko pries kai prasote?
Atsakyti
Neturiu, bet kazkaip ir neprasiau, man uzteko emociju pamacius leliu judant.
Atsakyti
man 17 sav,eisiu darytis po keliu dienu ekoskopija. o kiek kainuoja nuotraukyte privaciai?
Atsakyti
QUOTE(sonaja @ 2008 07 11, 23:34)
man 17 sav,eisiu darytis po keliu dienu ekoskopija. o kiek kainuoja nuotraukyte privaciai?

kad papildomai uz nuotraukytes nereikia moketi, jei eisi echo privaciai - tai ieis i kaina, netgi neprasydavau, gine pati atspausdindvo wink.gif

Papildyta:
QUOTE(paulauske @ 2008 07 10, 18:57)
O as neturiu schmoll.gif , pirmojo kai paprasiau jau buvo per didelis nebuvo verta bedaryti - o dabar dar tikiuosi kad kito vizito metu nusipaveiksluosim - o gydyjai nieko pries kai prasote?

aha, jei savaiteliu daug - tai tik atskiru kunu daliu nuotraukytes gaunasi.. graziausios ir ryskiausios tos, kurios darytu vaginaliniu echo, bent jau man 12 sav.

nu tikrai nieko pries, nebent poliklinikoje sava specifika mastau.gif
Atsakyti
Dariausi 7 savaite, nes norejau isitikinti, ar viskas gerai, dariausi privaciai:)
Atsakyti
perziurejau visa tema,bet niekur nerandu, ka reiskia ant echoskopijos nuotraukos uzrasyti trumpiniai: BPD(cool.gif, HC(H), AC(A), FL(F)? gal kas kartais zinot?
p.s. kai senai senai skaiciau ivairias forumo temas apie nestuma, tai kazkur maciau, kad kazkas rase ka tai reikia, bet dabar niekur nerandu:(
labai noriu suzinoti, ka cia reiskia ax.gif
Atsakyti