turim foto,kai buvo10savaiteliu taip leliai graziai atrodo,matosi visas kunelis bet noreciau dar nors vienos,reikes gines paparasyti kad nufotkintu
pirmosios turiu foto kai buvau nescia mazdaug 12 sav. , dabar su antruoju nestumu, pirmaja foto turiu kai lelius vos 4 sav. aisku, noresiu foto ir 12 sav., nes tada visas vaikelis matosi
taip, 4 nuotraukeles dvi per viena kart padaro, viena kad matytusi visas, o kita kad tik veidelis
O as neturiu , pirmojo kai paprasiau jau buvo per didelis nebuvo verta bedaryti - o dabar dar tikiuosi kad kito vizito metu nusipaveiksluosim - o gydyjai nieko pries kai prasote?
Neturiu, bet kazkaip ir neprasiau, man uzteko emociju pamacius leliu judant.
QUOTE(sonaja @ 2008 07 11, 23:34)
man 17 sav,eisiu darytis po keliu dienu ekoskopija. o kiek kainuoja nuotraukyte privaciai?
kad papildomai uz nuotraukytes nereikia moketi, jei eisi echo privaciai - tai ieis i kaina, netgi neprasydavau, gine pati atspausdindvo
Papildyta:
QUOTE(paulauske @ 2008 07 10, 18:57)
O as neturiu , pirmojo kai paprasiau jau buvo per didelis nebuvo verta bedaryti - o dabar dar tikiuosi kad kito vizito metu nusipaveiksluosim - o gydyjai nieko pries kai prasote?
aha, jei savaiteliu daug - tai tik atskiru kunu daliu nuotraukytes gaunasi.. graziausios ir ryskiausios tos, kurios darytu vaginaliniu echo, bent jau man 12 sav.
nu tikrai nieko pries, nebent poliklinikoje sava specifika
Dariausi 7 savaite, nes norejau isitikinti, ar viskas gerai, dariausi privaciai:)
perziurejau visa tema,bet niekur nerandu, ka reiskia ant echoskopijos nuotraukos uzrasyti trumpiniai: BPD(, HC(H), AC(A), FL(F)? gal kas kartais zinot?
p.s. kai senai senai skaiciau ivairias forumo temas apie nestuma, tai kazkur maciau, kad kazkas rase ka tai reikia, bet dabar niekur nerandu:(
labai noriu suzinoti, ka cia reiskia
p.s. kai senai senai skaiciau ivairias forumo temas apie nestuma, tai kazkur maciau, kad kazkas rase ka tai reikia, bet dabar niekur nerandu:(
labai noriu suzinoti, ka cia reiskia