Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

QUOTE(Ingule20 @ 2008 01 20, 20:34)
lotuliukas.gif  ziauri gydytoja  biggrin.gif  bet sakyciau daug 5 nuotraukos.. Ne per daznai tada echo daro? As turiu savo slapuko nuotraukyte. 15 sav, bet matosi veidukas ir puzikas tik  biggrin.gif  13 sav dar matesi visas, tada apsiverkiau pamacius (pirma karteli parode man, o te, ziu, jau zmogiukas biggrin.gif )

Mes turim sesias nuotraukeles. Dvi is ju tai visas sutilpes dar nedidelis buvo, is priekio ir is sono. dar viena kur jis jau ne visas tilpo 4u.gif ir dar 2, kur gydytoja fotkino leliuko "aparatura", kad teciui parodyt lotuliukas.gif , nes tecio tuomet su mumis nebuvo ir jis nemate ax.gif . O siaip man echoskopija tai kiekviena karta daro, kas menesi ar pusantro, kai tik apsilankau pas gydytoja.
Atsakyti
turim nuotraukyte 11 savaiciu tai ten profilis toks pat kaip ir dabar lotuliukas.gif

ir dar turim 20 sav, bet ten jau tik pakausis ir rankytes matosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 08 vasario 2008 - 16:56
Mums padarė tik 34 sav. nuotraukytė, iki tol sakė mažiukas nieko nesuprasi.
Atsakyti
SUNAUS TIK 3 FOTO, O DABAR SU ANTRU LELIU JAU DAUG thumbup.gif
Atsakyti
As pirmo vaikelio neturiu nei vienos schmoll.gif o si karta jau apie 10 thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cesi @ 2008 02 11, 18:32)
Mums padarė tik 34 sav. nuotraukytė, iki tol sakė mažiukas nieko nesuprasi.

Na cia priklauso nuo to kur darysi...man genetikos centre dare 16 savaite, tai viskas puikiausiai matosi! Padare atskirai veiduko, ir netgi pedutes nuotrauka, kur aiskiai matosi 5 mazi pirstukai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mialina: 17 balandžio 2008 - 09:26
as ir kaupiu nuotraukėles,turiu jau 2,pati mieliausia tai pirma kurią darė kai mums buvo 12 savaičių,toks mažytis mažytis 5.3 cm nuo pakausio iki uzpakaliuko bet viskas ir rankytės ir kojytės matos wub.gif o dabar kai darėm 17 savaite tai matoks labai jau anatominis man su visais kaulais biggrin.gif
Atsakyti
as turiu 1 nuotraukyte 26 sav. ir labai ja branginu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o as neturiu ,nes ter kur lankausi nedaro,o papildomai del nuotraukos nueiti ,ir leliu trukdyti nesiryztu,nors noriu labai biggrin.gif as tos nuomones ,kadechoskopijos be reikalo nereikia.bet jei mano gine ten kur lankausi,tai labai noreciau .nepasiseke gi man cool.gif
Atsakyti
pirmojo neturiu nei vienos (prieš 9 metus net nežinau ar darė). o dabar turiu vieną 7 sav - ją pamatęs brolis praminė šokolado gabalėliu, ir 26 savaitę - labai graži portretinė nuotrauka su visais veido kontūrais ir atskira kiaušinukų nuotrauka. manau, kad bus puikus prisiminimas.
Atsakyti
mes darėm nuotraukytę thumbup.gif bet jei būčiau nepaprašius tikrai nebūtų net pasiūlę pasidaryti schmoll.gif o ir tai,kai paprašiau,paklausė-o kas jums sakė,kad mes nuotraukas daliname blink.gif bet aš labai gražiai mokėjau paprašyti,todėl ir gavome thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane gal 4 jos yra, t.y. kiek echoskopavo, dave nuotraukyte kas kart
Atsakyti
mes turim viena, ziuredavom istisai i ja 4u.gif
Atsakyti