Man gydytojas KMUK padarė ,kai paperašiau ir dar pasistengė pagaut gražesnę pozą Tačiau perspėjo ,jog jei norėsim saugot ,tai reikia atsišviest ,nes po poros trijų metų pagels.
Jo jo, ir ash girdejau, kad geriau atsishviest tas nuotraukeles. Ir jokiu budu nekisht i tuos albumus, kur uzhsiklijuoja celofanas - ish karto susigadins (jei ta lipni medzhiaga su rugshtim).
QUOTE (Ode @ 2004 10 04, 10:16) |
Jo jo, ir ash girdejau, kad geriau atsishviest tas nuotraukeles. Ir jokiu budu nekisht i tuos albumus, kur uzhsiklijuoja celofanas - ish karto susigadins (jei ta lipni medzhiaga su rugshtim). |
Hm, as tai negirdejau, bet reikes atsisviest. Mano kazkokios jos labai ant glezno popieriaus.
Ir i video man neirase, nors viena drauge patare atsinest kasete - priklauso nuo aparaturos, gali jie ar ne.
O zinokit, jei galeciau ir buciau 100% tikra, kad tikrai tas nepakenks, tai ziureciau ir ziureciau as i ta ekrana per dienas naktis. Ir sirdutes plakimo klausyciau - nepakartojamas jausmas, kiekviena karta kai prisimenu, taip ir surasoja akys.
lankiausi Mažylyje,gydytoja pati padarydavo nuotraukėles.jų turiu keturias-pirma 3 savaičių,antra 9 sav.,trečia ir ketvirta 15 sav.(vienoj guli ant nugarytės, o kitoj jau apsivertęs ant pilvuko).
dar darė 36 savaitę, bet nuotraukytės nedavė, nes darė ne mano gydytoja.
nežinojau kad jos išblunka.reikia atsišviesti.
ačiū už informaciją.
dar darė 36 savaitę, bet nuotraukytės nedavė, nes darė ne mano gydytoja.
nežinojau kad jos išblunka.reikia atsišviesti.
ačiū už informaciją.
hmm, idomu, mane siunte i mazyli, sake eiti 8-9 sav, nes gali buti dvyniai, tada ir pasakys. o kurie cia is mazylio blogieciai, kur nuotraukeliu neduoda? ir dar norejau paklausti, jums pirmomis savaitemis per pilveli echoskopavo?
Mes pirmą kartą kai darėmės, tiesiog pamiršom paprašyt, o antrą kartą dėl kažkokio gedimo negalėjo padaryt nuotraukytės mums, tai taip ir likom nefotografuotos savo pirmuosiuose "namučiuose" Na bet po to greitai atsigriebėm - jau bene kitą dieną po gimimo į ligoninę buvo atneštas fotoaparatas, kuris mus papaveikslavo už visą nėštumą Beje, savo, pilvotos, nuotraukas irgi tik dvi turiu, ir tos, gal 4 mėnesy darytos, nors, nėštumo pradžioj galvojau, kad daug fotografuosiuos, kad atsiminimas būtų po to vaikui, bet kažkaip nebuvo to laiko
o as turiu 11sav ir 16 abiejose labai sauniai visas kunelis matosi
Genetikos centre darė 19 sav. Gavau 4 nuotraukas, kur matosi visas lelius įvairiom pozom ir su visais 'pribumbasais'
Del tu nuotrauku valstybinese poliklinikose tikrai problematiska, nes ultragarsas paprastai daromas 18-20 sav., o tada jau visas vaikelis netelpa i ekrana ir reikia dalimis fotkinti. Butent del sios priezasties kai man buvo 13 sav. as pati savarankiskai vaziavau i Antaklanio moteru klinikas ir privaciai tyriausi ultragarsu. Buvau nustebinta malonaus personalo, o kad su vyru nesusipestume del nuotraukos, tai net dvi padare Beje, apie 13 sav. vaikelis geriausiai matosi: visas telpa ir gana ryskus. Siaip as manau, kad tikrai verta pasidaryti nuotraukyte, nes paskui ir mamytei ir veikeliui bus didelis prisiminimas po daugelio metu:) Taip, kad bukit aktyvesnes ir reikalaukit nuotrauku, o jei poliklinika atsisakys daryti, tai nepagailekit 40 Lt (bent jau as tiek mokejau) ir pasidarykit fotke privaciam kabinete!
Man echoskopu tyrimus dare 8 savaite, tada isprasiau nuotraukos ... Bet jau nelabai norejo duoti ta nuotrauka Lukiskese daktare Cyriene, kai antra karta dare echoskopu tyrima, tai net vaikelio man neparode... Ka jau sakyti apie nuotrauka...
Man dare Genetikos centre. Vaikelis isikniaubė kazkur sone ir nenorejo fotografuotis. Matesi tik nosis ir kumstelis. Nelabai as tu nuotrauku ir norejau. Vis delto tai kisimasis i labai intymia sriti, paprastai tik is smalsumo ar del smagumo.
Man nenorėjo daryti, sakė, kad nuotraukos daromos, nebent kas vaikeliui negerai yra. Bet aš gražiai išprašiau Matosi galvytė ir stuburas.