Mums 12 savaiciu, siandien dare pirmaja echo, bet nuotraukytes negavome, nes neturejo popieriaus bet as ir be nuotraukos ta vaizda gyvenime nepamirsiu
QUOTE(solda @ 2004 08 12, 00:23)
Sveikos,norejau paklausti,ar jums dare mazylio nuotrauka (jo pirma !) "echoskopu"?Nes mano ginekologe paskire sekanti vizita rugsejo 7d.,pasake,kad eisime paziureti,kaip ten "laikosi" vaikelis ir kai paklausiau,ar galima bus padaryti leliuko nuotrauka ji pasake,kad bus jau per velu,kad kudikis bus per didelis ir visas netilps i viena nuotrauka.O as taip svajojau apie jo nuotraukyte .Taigi norejau jusu paklausti kelintam menesi jums dare nuotrauka,nes man bus 19 savaiciu per ta vizita.
as ir nuotrauka dariau truputy velokai tai matosi tik puse kunelio,neapeme visos dukrytes,bet visvien padriau,kad ir tik tiek
Man 3 kartus po nuotraukyte padare viso kunelio nesimato, bet viena labai grazi is priekio veidelis nupaveiksluotas
na manes net neklause ir pati ginekologe padare viena mano lialiaus foto:) matosi tik galvyte ir rankyte be6 vistiek labai grazu
o as jau turiu 5 nuotraukytes pirmaja dariau dar kai tik 9 savaites buvo, tai ten tik toks mazas taskiukas tesimato o paskutineje tai tik galva ir kaklas tilpo seip gydytoja visada klausia kam man tos nuotraukos, ka cia prisigalvoju tipo kai gims tada galesi fotografuoti, o cia nesamone ir t.t bet man tai fainai karta ji paklause sako o gal tu ir plaucius kai sviecia irgi nuotraukas i albuma dedi?
QUOTE(Debesiukee @ 2008 01 19, 16:33)
karta ji paklause sako o gal tu ir plaucius kai sviecia irgi nuotraukas i albuma dedi?
ziauri gydytoja bet sakyciau daug 5 nuotraukos.. Ne per daznai tada echo daro? As turiu savo slapuko nuotraukyte. 15 sav, bet matosi veidukas ir puzikas tik 13 sav dar matesi visas, tada apsiverkiau pamacius (pirma karteli parode man, o te, ziu, jau zmogiukas )
Genetikos centre padarė 4nuotraukytes 14 savaitę. visos skirtingos - dviejose visas kūnelis iš vienos ir kitos pusės, kitoje pritraukta iš arti rankytė (visi pirščiukai matosi), ketvirtoje kojytė, atremta į mano šoną . džiaugiuosi, kad jas turiu
aš taip pat labai džiaugiuosi turėdama dvi savo leliaus nuotraukytes,viena - 16 sav.,kita - 19,5 sav.
Manes gydytoja net neklause ar noriu nuotraukyciu.tiesiog padare ir viskas.pries iseinant iteike, net moket nereikejo uz tai(siaip pas mumi tos nuotraukytes mokamos).Pora savaiciu atsidziaugt negalejau, visiems rodziau
O siandien einu darytis 3D/4D echo tai dar gausiu ir nuotraukyciu, ir filmuka i CD.Gal jau pasirodys kas ten tokis.nes pries tai slapstesi
O siandien einu darytis 3D/4D echo tai dar gausiu ir nuotraukyciu, ir filmuka i CD.Gal jau pasirodys kas ten tokis.nes pries tai slapstesi
Mes taip pat turime 2 leliaus nuotraukytes, viena 14 savaiciu, o kita 18 savaiciu. Tai bus nr1 nuotraukytes jo albiume
As turiu nuotraukyte, neseniai dare pirma echo, tai dave pats gydytojas. Buvo 17-18savaite O pirmo vaiko taip pat turiu viena, ten yra daryta 13 savaite. O veliau dar dare pora kartu, bet foto nebedave
mums pirmos irgi nedave,nes printeris nedirbo,o antra gavau,20savaiciu.didzkis mano irgi visas netilpo..turbut gera pusvalandi gaudem..judrus... ir tai nuotraukytej gavosi viena kojyte iskelta,rankyte prie veidelio...jau sake ir plaukuciu yra... rytoj vel einam vel prasysiu nuotraukytes...