as turiu 18 savaiteliu musu sunelio pirmasias foto, buvom genetikos centre, ten net neklausem, jie patys duoda. tai net 4 foto gavome labai smagu, kad visad galiu paziureti ir pasigrozeti musu su vyru sukurtu stebukleliu
Kadangi visa nestuma lankausi pas ginekologe ne poliklinikoje, tai nuotraukyciu turiu gal net kokias 6-8. Kai tik budavo reikalas echoskopui, visada nuotraukos paprasydavau. Kai pasake, kad turesiu berniuka, paprasiau, kad duotu "irodymu" vyrui pradziuginti Tai net 2 nuotraukytes padare: kiausinuku, ir pagaliuko
Tai beabejo.Nors mes ir maziukai dar bet jau yra i ka paziureti.Taip miela sirdziai
As tai ir pasidariau savo leliaus nuotraukyte nes norejau,kad ir vyras pamatytu mus mazuti ,nes kartu negalejo eiti pas gydytoja,tai nors taip ji pradziuginau beto leliuko nuotraukyte liks grazus prisiminimas
o mes turim 18 savaiciu nuotraukyte, padare ginekologe poliklinikoj, bet tik labai graziai paparsyta...
tai zinoma, kad turim 17 sav ir 22sav, kur vaikiukas savo nyksti ciulpia, grazus vaizdelis
Turim .
Kai pirma karta dariausi echoskopija (mano akusere to nezino iki pat siol, nes yra pries iki 18 sav. panasiai) iskart gavau ir nuotraukyte net nereikejo to prasyti tai esu be galo laiminga nes labai graziai matosi visas leliukas net riesta nosyte ir mazos ausytes
Labai idomu kokios kainos tu nuotraukyciu?
Gal kas galite papasakoti kur ir uz kiek Kaune "fotografavotes"?
As einu i poliklinika, tad reiktu kazkur atskirai paieskoti echoskopo pramogai
Gal kas galite papasakoti kur ir uz kiek Kaune "fotografavotes"?
As einu i poliklinika, tad reiktu kazkur atskirai paieskoti echoskopo pramogai
Bent jau kai as ejau privaciai Kuncu klinikoje nuotraukyte man padare nemokamai
as ejau i krikscioniskuosius gimdymo namus tai uz nuotraukele man nereikejo moketi.