Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

as turiu 18 savaiteliu musu sunelio pirmasias foto, buvom genetikos centre, ten net neklausem, jie patys duoda. tai net 4 foto gavome thumbup.gif labai smagu, kad visad galiu paziureti ir pasigrozeti musu su vyru sukurtu stebukleliu wub.gif
Atsakyti
Kadangi visa nestuma lankausi pas ginekologe ne poliklinikoje, tai nuotraukyciu turiu gal net kokias 6-8. Kai tik budavo reikalas echoskopui, visada nuotraukos paprasydavau. Kai pasake, kad turesiu berniuka, paprasiau, kad duotu "irodymu" vyrui pradziuginti lotuliukas.gif Tai net 2 nuotraukytes padare: kiausinuku, ir pagaliuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai beabejo.Nors mes ir maziukai dar bet jau yra i ka paziureti.Taip miela sirdziai wub.gif
Atsakyti
As tai ir pasidariau savo leliaus nuotraukyte ax.gif nes norejau,kad ir vyras pamatytu mus mazuti 2.gif ,nes kartu negalejo eiti pas gydytoja,tai nors taip ji pradziuginau mirksiukas.gif beto leliuko nuotraukyte liks grazus prisiminimas mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Aš turiu 4 nuotraukytes. Visos darytos, kai leliui buvo 15 sav. bigsmile.gif
Atsakyti
o mes turim 18 savaiciu nuotraukyte, padare ginekologe poliklinikoj, bet tik labai graziai paparsyta...
Atsakyti
tai zinoma, kad turim ax.gif 17 sav ir 22sav, kur vaikiukas savo nyksti ciulpia, grazus vaizdelis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Turim wub.gif .
Atsakyti
Kai pirma karta dariausi echoskopija (mano akusere to nezino iki pat siol, nes yra pries iki 18 sav. panasiai) iskart gavau ir nuotraukyte net nereikejo to prasyti 4u.gif tai esu be galo laiminga nes labai graziai matosi visas leliukas net riesta nosyte ir mazos ausytes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai idomu kokios kainos tu nuotraukyciu? rolleyes.gif
Gal kas galite papasakoti kur ir uz kiek Kaune "fotografavotes"?

As einu i poliklinika, tad reiktu kazkur atskirai paieskoti echoskopo pramogai smile.gif
Atsakyti
Bent jau kai as ejau privaciai Kuncu klinikoje nuotraukyte man padare nemokamai biggrin.gif
Atsakyti
as ejau i krikscioniskuosius gimdymo namus tai uz nuotraukele man nereikejo moketi. biggrin.gif
Atsakyti