Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

man irgi nuotraukyte padare 12sav, nes tasyk ejau be tevelio,tai norejosi labai jau jam parodyt smile.gif o sekanti karta kaip buvau 20sav. tai nedarem,nes ejom kartu, uzteks mums ir vienos.
Atsakyti
Mes turim 2 nuotraukytes, vieną dar visai mažytę 6 savaičių, o kitą darė 12 savaičių 4u.gif
Atsakyti
Oi aš turiu 7 savaitėlių savo mažiulį dar tik kojyčių ir rankyčiu užuomazgos wub.gif 2cm mano pipiras buvo wub.gif Atminimas tikrai geras 4u.gif
Atsakyti
Man uzvakar dare echoskopa ir gydytoja, net neprasant atprintino stebuklo atvaizda wub.gif Tai vis dar nenustoju ziurejus i nuotraukele, nors tik dabar iziurejau kur kas ten yra, nes pradzioj buvo tik juoda demyte biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
O beje mums jau 11 savaiciu
Atsakyti
As turiu 14 savaiciu nuotraukyte. labai super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim 14 savaiciu ir 17savaiciu. Antroje net lytis matosi, tai net drebeti ant stalo pradejau, kai monitoriuje parode. wub.gif
Atsakyti
per pirmąjį echo kai mums buvo 13 savaičių gavom nuotraukytę wub.gif
dabar eisim echo, kai bus mums 27 savaitės, tikiuosi taip pat gauti photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 30 spalio 2007 - 15:28
turiu is 10 sav ir 18 sav. nuotraukas, net prasyti nereikejo, pacios gydytojos dave thumbup.gif
Atsakyti
Padare ir man kelias nuotraukytes, mums 36 sav. Gyd. aiskino, kad ten vaikelio veidukas. Kai aiskino ir rode, kur akytes lupytes nosyte, atrodo ir as maciau. Parejusi namo vel apziurejau, tai jau nieko nesupratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif Tik man atrodo, kad tos termines nuotraukos greitai isblunka. Reikia sugalvoti, kaip jas kuo ilgiau issaugoti mastau.gif
Atsakyti
na mes darem kai musu stebuklui buvo 27sav., tiesa pasakius labai aiski nuotraukyte, ir dabar isireminus pasiziuriu tikrai galima atskirti kur galvyte kur kojyte ir kur rankyte, beje kai dare ta nuotraukyte musu maziukas kaip tik atkakliai spardesi ir kumsciavo mamytes pilvuka wub.gif
Atsakyti
Mes turim nuotraukytę 8 sav. dar toks mažuliukas, nors jau eina suprasti kas tai. Prašyti nuotraukytės nereikėjo, pats daktariukas davė. Gal kai kitą kartą eisim vėl duos. Smagu man ją turėti.
Atsakyti
Aš visas echo filmuoju su kamera, tai paskui lieka ir vaizdinė medžiaga ir kartu iš stop kadrų galima kiek tik nori nuotraukyčių pasidaryti thumbup.gif

Štai pvz.:
13 savaičių:
user posted image

18 savaičių:
user posted image

user posted image

Taigi rekomenduoju pasiimti ir kamerą arba bent jau filmuojantį fotoaparatą 4u.gif
Atsakyti