man irgi nuotraukyte padare 12sav, nes tasyk ejau be tevelio,tai norejosi labai jau jam parodyt o sekanti karta kaip buvau 20sav. tai nedarem,nes ejom kartu, uzteks mums ir vienos.
Mes turim 2 nuotraukytes, vieną dar visai mažytę 6 savaičių, o kitą darė 12 savaičių
Oi aš turiu 7 savaitėlių savo mažiulį dar tik kojyčių ir rankyčiu užuomazgos 2cm mano pipiras buvo Atminimas tikrai geras
Man uzvakar dare echoskopa ir gydytoja, net neprasant atprintino stebuklo atvaizda Tai vis dar nenustoju ziurejus i nuotraukele, nors tik dabar iziurejau kur kas ten yra, nes pradzioj buvo tik juoda demyte
Papildyta:
O beje mums jau 11 savaiciu
Papildyta:
O beje mums jau 11 savaiciu
As turiu 14 savaiciu nuotraukyte. labai super
per pirmąjį echo kai mums buvo 13 savaičių gavom nuotraukytę
dabar eisim echo, kai bus mums 27 savaitės, tikiuosi taip pat gauti
dabar eisim echo, kai bus mums 27 savaitės, tikiuosi taip pat gauti
Padare ir man kelias nuotraukytes, mums 36 sav. Gyd. aiskino, kad ten vaikelio veidukas. Kai aiskino ir rode, kur akytes lupytes nosyte, atrodo ir as maciau. Parejusi namo vel apziurejau, tai jau nieko nesupratau Tik man atrodo, kad tos termines nuotraukos greitai isblunka. Reikia sugalvoti, kaip jas kuo ilgiau issaugoti
na mes darem kai musu stebuklui buvo 27sav., tiesa pasakius labai aiski nuotraukyte, ir dabar isireminus pasiziuriu tikrai galima atskirti kur galvyte kur kojyte ir kur rankyte, beje kai dare ta nuotraukyte musu maziukas kaip tik atkakliai spardesi ir kumsciavo mamytes pilvuka
Mes turim nuotraukytę 8 sav. dar toks mažuliukas, nors jau eina suprasti kas tai. Prašyti nuotraukytės nereikėjo, pats daktariukas davė. Gal kai kitą kartą eisim vėl duos. Smagu man ją turėti.
Aš visas echo filmuoju su kamera, tai paskui lieka ir vaizdinė medžiaga ir kartu iš stop kadrų galima kiek tik nori nuotraukyčių pasidaryti
Štai pvz.:
13 savaičių:
18 savaičių:
Taigi rekomenduoju pasiimti ir kamerą arba bent jau filmuojantį fotoaparatą
Štai pvz.:
13 savaičių:
18 savaičių:
Taigi rekomenduoju pasiimti ir kamerą arba bent jau filmuojantį fotoaparatą