jau 4 nuotraukytes turiu,ir manau dar bent kelioms papildyti
Mes šiuo metu turime dvi nuotraukytes, manau kad mažiukui kai paaugs, bus įdomu pamatyti
as taip pat turiu keleta echo nuotraukyciu tikrai verta tureti prisiminimui as dariausi centro poliklinikoj nes antakalni nedaro, mano pilvuzui tada buvo 26-27sav.,
man echoskopijas dare 2 ligoninej kaune, bet nedave, nors ir prasiau ne karta
Pirmą nuotraukėlę gavau kai leliukui buvo 14sav. Puikiai matėsi visas ,mojavo rankutėmis,mačiau visus pirštukus.Antrą nuotrauką gavau apie 20 sav.Visas jau nebetilpo .Matyti sugniauzti kumštukai,nosyte,atkištos lūpytės.Net tarpkojo nuotrauka gavau .
LIGONINEI DARIAU MOKAMAI PIRMA NUOTRAUKITE 9 SAV. ANTRA KART 16 SAV O TRECIA KART 23 SAVAICIU JAU PARODE IR KAS TARP KOJICIU SLEPESI MATOSI GERAI
Mes taip pat turim 3 nuotraukytes-dare kai buvo 4savaites nestumo,24 sav,ir 30sav.
Aš dar nedariau echo, bet kai darysiu, tai ir nuotraukytę būtinai atminimui pasidarysiu
mes su maziuku turim dvi nuotraukytes, antros ismaldavau, kai dare 20sav.issamia echoskopija, tai visa persikreipus atplese ir nuteske man ta brangu popieriuka, nieko ta gydytoja neatitaike, labai neaiskus vaikelis, bet mano mamiska sirdis greitai viska issifravo planuoju det ja i skrynele, skirta musu leliukui, kad po daugelio metu iteikciau jam kaip unikalia dovana
Mes turim keturias leliaus nuotaukytes echoskopu Vieną jau įklijavau į mažosios "Pirmųjų metukų" knygelę Dabar net nesitiki, kad ji kažkada toooookia mažutė buvo... Ot laikas bėga
pirma nuotraukyte padare 12 sav. kokia grozybe, kaip smagu ziureti i tokia maza maza butybe toj nuotraukyteje vaikutis majuoja rankyte...vot palaima tetukui