mes gausimnuotraukyte kita savaite
as turiu bet kad nelabai ten eina suprasti kur kas yra
labas.siandien pirma kart apsilankaiu pas gyditoja (mums jau 10sav).....ir net prasyt nereikejo nuotraukytes....iteike man ja net nenulipus nuo kedes.....valioooo....ir galvyte matos ir kunelis ,net rankytes-tokie du taskiukai is soniuku.....mazas sniego senis
butinai reik issaugot ta nuotrauka ir iklijuot i albumo pirma lapa (kai jau turesim leliu ir albuma)
butinai reik issaugot ta nuotrauka ir iklijuot i albumo pirma lapa (kai jau turesim leliu ir albuma)
as ir turiu
Papildyta:
sory ,jau pamirsau ,kad atsakinejau i si klausima ,pasirodo esu sklerotike
Papildyta:
sory ,jau pamirsau ,kad atsakinejau i si klausima ,pasirodo esu sklerotike
turiu turiu!! Kai mums buvo 17- sav. Toks ryskus ryskus! Isireminau...Ant palanges kartu TV ziurim
turiu veiduko foto. daryta 29 savaičių - nerealaus grožio žmogutis ir į ką jis toks panašus?
Kai buvo atliekamas echo, tai gydytoja ir padarė nuotraukytę, Nu neapsakomas grožis
ir aš turiu nepilnų 12 sav.
tik jos nuotraukytės man teko eiti privačiai, nes valdiškoj poliklinikoj laaabai jau senas aparatas stovi. jis nuotraukų net nedaro
saviškio "portreto visu ūgiu" dar nerėminau. galvoju, įsidėsiu į albumą kartu su NT, raišteliu iš gimdymo namų ir kitais niekučiais
tik jos nuotraukytės man teko eiti privačiai, nes valdiškoj poliklinikoj laaabai jau senas aparatas stovi. jis nuotraukų net nedaro
saviškio "portreto visu ūgiu" dar nerėminau. galvoju, įsidėsiu į albumą kartu su NT, raišteliu iš gimdymo namų ir kitais niekučiais
O as nuotraukyte turiu 24 sav Aisku, visas lelius ten netilpo ir beto buvo atsukes nugara, bet vistiek dziaugiuosi ir tokia nuotrauka Dare echo man poliklinikoj ir pries tai paklausiau daktares, ar butu galima gauti nuotrauka, tai sake butinai pabandysim padaryt Cia turbut nuo daktares priklauso.
O aš turiu 7sav.,10sav.,12sav.ir dar turesiu 14 sav.Prieš tai man buvo nesivystantis, užtat taip dažnai tyria (einu privačiai)
dabar turiu 18 sav....taip pat turiu ir pirmos dukrytės, kuri daryta net prieš 7 metus 17 sav. abiejuose leliukai matosi kuo puikiausiai, tik nesimato kojyčių abi darytos KMUK.......