Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

nestuke.gif mes gausimnuotraukyte kita savaite 4u.gif
Atsakyti
as turiu bet kad nelabai ten eina suprasti kur kas yra blush2.gif
Atsakyti
Turiu 11 sav. Beveik nieko nesimato. blink.gif
Atsakyti
labas.siandien pirma kart apsilankaiu pas gyditoja (mums jau 10sav).....ir net prasyt nereikejo nuotraukytes....iteike man ja net nenulipus nuo kedes.....valioooo....ir galvyte matos ir kunelis ,net rankytes-tokie du taskiukai is soniuku.....mazas sniego senis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
butinai reik issaugot ta nuotrauka ir iklijuot i albumo pirma lapa (kai jau turesim leliu ir albuma) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as ir turiu blush2.gif
Papildyta:
sory ,jau pamirsau ,kad atsakinejau i si klausima ,pasirodo esu sklerotike doh.gif
Atsakyti
turiu turiu!! Kai mums buvo 17- sav. Toks ryskus ryskus! Isireminau...Ant palanges kartu TV ziurim 4u.gif
Atsakyti
turiu veiduko foto. daryta 29 savaičių - nerealaus grožio žmogutis bigsmile.gif ir į ką jis toks panašus? blush2.gif
Atsakyti
Kai buvo atliekamas echo, tai gydytoja ir padarė nuotraukytę, Nu neapsakomas grožis wub.gif
Atsakyti
ir aš turiu wub.gif nepilnų 12 sav.
tik jos nuotraukytės man teko eiti privačiai, nes valdiškoj poliklinikoj laaabai jau senas aparatas stovi. jis nuotraukų net nedaro sad.gif

saviškio "portreto visu ūgiu" dar nerėminau. galvoju, įsidėsiu į albumą kartu su NT, raišteliu iš gimdymo namų ir kitais niekučiais wub.gif
Atsakyti
O as nuotraukyte turiu 24 sav wub.gif Aisku, visas lelius ten netilpo ir beto buvo atsukes nugara, bet vistiek dziaugiuosi ir tokia nuotrauka 4u.gif Dare echo man poliklinikoj ir pries tai paklausiau daktares, ar butu galima gauti nuotrauka, tai sake butinai pabandysim padaryt bigsmile.gif Cia turbut nuo daktares priklauso.
Atsakyti
O aš turiu 7sav.,10sav.,12sav.ir dar turesiu 14 sav.Prieš tai man buvo nesivystantis, užtat taip dažnai tyria (einu privačiai)
Atsakyti
thumbup.gif dabar turiu 18 sav....taip pat turiu ir pirmos dukrytės, kuri daryta net prieš 7 metus 17 sav. thumbup.gif thumbup.gif abiejuose leliukai matosi kuo puikiausiai, tik nesimato kojyčių bigsmile.gif abi darytos KMUK.......
Atsakyti