Mes irgi turim pirmaja nuotraukyte dare kai buvo 5 su puse sav. dabara einu pas gydytoja kai bus 11 sav. turbut dar darysim viena, o treciaja galvoju kokioj 20 sav.
Beje, merginos, o jusu vyriukus ileidzia kai daro echoskopa? man pirma karta dare gimdos (nu kai ne pilvuku vedzioja apraciuka, o viduje...) sakau todel turbut kad pilvuko nera nes jei vyra ileidzia, tai vaizdas nekoks tada...
turim 2 nuotr,viena 9 savaičių,o kita 23 sav. fotogeniškas mūsų leliukas,gerai papozavo,aiškiai eina suprast kur kas.
as tai kazkaip praziopsojau proga. du kartus ziurejo,bet abudu kartus pamirsau paprasyt nuotraukyte.usiziurejau i savo lekiuka .
nieko.sake dar darys kai bus 14 savaiciu,tada ir paprasysiu tikrai.
vyras irgi labai nori paziuret,jau nekantrauja,klausiu kada ziures.
nieko.sake dar darys kai bus 14 savaiciu,tada ir paprasysiu tikrai.
Turim gal kokias 10 ir kas kesciausia kad jose tikrai galima izvelgti tikru bruozu, bent jau musiske siek tiek panasi i tai kas toj nuotraukytej
man dar tik vienuolikta savaitele, bet jau dvi foto turiu. Pirma sesta savaite, o antra sia savaite. labai faina ir nepakartojama
Turim vieną, kai sūneliui buvo 22 sav. Tėtukas negalėjo eiti kartu, tai paprašiau gydytojos, kad padarytų nuotraukėlę, tai ir tėtukas ir močiutė pamatė pirmą kartą leliuką.
QUOTE(aistullka @ 2007 06 22, 12:42)
Beje, merginos, o jusu vyriukus ileidzia kai daro echoskopa?
Mano vyra visur ileidzia, tik is pradziu daktaras atsiklausdavo ar as noreciau kad vyras matytu
Papildyta:
Mes turim nuotraukeliu nemazai 4 nuotraukytes 8 savaiciu 20 nuotraukyciu 22 savaiciu na ir paskutiniosios 11 nuotraukyciu 34 savaiciu
Papildyta:
QUOTE(FAJITA @ 2007 06 25, 21:08)
mano vyras nuo tokiu apsilankymu, tai visa vakara tarska ir tarska kaip jam patiko, vis rodo man ka mazyle dare, kaip rankytem mojavo ir t.t...
turim 3 nuotraukytes, pirmą 5 savaiciu, bet kazkur dingo, antrą 14 savaičių, o trečia 19 savaičių. ketvirta bus 30savaičių
jau turiu pirmąją 7 sav. nuotraukytę