Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

Mes irgi turim pirmaja nuotraukyte smile.gif dare kai buvo 5 su puse sav. dabara einu pas gydytoja kai bus 11 sav. turbut dar darysim viena, o treciaja galvoju kokioj 20 sav.
Beje, merginos, o jusu vyriukus ileidzia kai daro echoskopa? man pirma karta dare gimdos (nu kai ne pilvuku vedzioja apraciuka, o viduje...) sakau todel turbut kad pilvuko nera biggrin.gif nes jei vyra ileidzia, tai vaizdas nekoks tada... g.gif
Atsakyti
Turiu jau 2 nuotraukytes. Vieną 5 savaičių, kai galvojau, kad teks į ligoninę gultis, o kitą 7 sav. ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif turim 2 nuotr,viena 9 savaičių,o kita 23 sav. g.gif fotogeniškas mūsų leliukas,gerai papozavo,aiškiai eina suprast kur kas. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi dariausi savo leliaus nuotraukytę apie 20 sav wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
turiu nuotrauka kur jam 8 - 9 sav. norejau pasidaryt kai buvo 19 sav, bet buvo tok aparatas kur nedare. tai net nezinau, gal tegul lieka paslaptim? kai uzaugs parodysiu koks buvo sekliuke is pradziu wub.gif
Atsakyti
as tai kazkaip praziopsojau proga. verysad.gif du kartus ziurejo,bet abudu kartus pamirsau paprasyt nuotraukyte.usiziurejau i savo lekiuka wub.gif .
nieko.sake dar darys kai bus 14 savaiciu,tada ir paprasysiu tikrai.
vyras irgi labai nori paziuret,jau nekantrauja,klausiu kada ziures. nestuke.gif
Atsakyti
Turim gal kokias 10 ir kas kesciausia kad jose tikrai galima izvelgti tikru bruozu, bent jau musiske siek tiek panasi i tai kas toj nuotraukytej wub.gif
Atsakyti
man dar tik vienuolikta savaitele, bet jau dvi foto turiu. Pirma sesta savaite, o antra sia savaite. labai faina ir nepakartojama 4u.gif
Atsakyti
Turim vieną, kai sūneliui buvo 22 sav. Tėtukas negalėjo eiti kartu, tai paprašiau gydytojos, kad padarytų nuotraukėlę, tai ir tėtukas ir močiutė pamatė pirmą kartą leliuką.
Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2007 06 22, 12:42)

Beje, merginos, o jusu vyriukus ileidzia kai daro echoskopa?

Mano vyra visur ileidzia, tik is pradziu daktaras atsiklausdavo ar as noreciau kad vyras matytu smile.gif

Papildyta:
Mes turim nuotraukeliu nemazai nestuke.gif 4 nuotraukytes 8 savaiciu smile.gif 20 nuotraukyciu 22 savaiciu na ir paskutiniosios 11 nuotraukyciu 34 savaiciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(FAJITA @ 2007 06 25, 21:08)
vyras irgi labai nori paziuret,jau nekantrauja,klausiu kada ziures. nestuke.gif

mano vyras nuo tokiu apsilankymu, tai visa vakara tarska ir tarska kaip jam patiko, vis rodo man ka mazyle dare, kaip rankytem mojavo ir t.t... smile.gif
Atsakyti
turim 3 nuotraukytes, pirmą 5 savaiciu, bet kazkur dingo, antrą 14 savaičių, o trečia 19 savaičių. ketvirta bus 30savaičių 4u.gif
Atsakyti
jau turiu pirmąją 7 sav. nuotraukytę bigsmile.gif
Atsakyti