Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

QUOTE(irmapilk @ 2007 05 25, 19:39)
unsure.gif pakraupau perskaicius,kad gyd.tiek daug leidzia echoskopuoti!!!
Man viskas atvirksciai,gyd.net nepataria,man jau 36sav.,o tik du kartus dare,aisku gaila,kad nuotraukyciu neturiu,bet tiesiok yra kaip yra,as pasikliauju gydytojais mirksiukas.gif lankaus pas tikrai gera ir zinoma profesoriu,o jis tikras proto bokstas ir apsisvietes zmogus...Sutinku su ta nuomone,kas per daug ,tas nesveika.Del savo maziaus,as pasiryzusi viskam...kad tik jam niekas nepakenktu!
O,jus pamastykit mamytes,ar verta tiek daug svytintis schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmapilk @ 2007 05 25, 18:39)
unsure.gif pakraupau perskaicius,kad gyd.tiek daug leidzia echoskopuoti!!!
Man viskas atvirksciai,gyd.net nepataria,man jau 36sav.,o tik du kartus dare,aisku gaila,kad nuotraukyciu neturiu,bet tiesiok yra kaip yra,as pasikliauju gydytojais mirksiukas.gif lankaus pas tikrai gera ir zinoma profesoriu,o jis tikras proto bokstas ir apsisvietes zmogus...Sutinku su ta nuomone,kas per daug ,tas nesveika.Del savo maziaus,as pasiryzusi viskam...kad tik jam niekas nepakenktu!

Aš manau ,kad 2,3 kartai tai tikrai nepakenks.O kitoms juk ne dėl smalsumo daro po 7 kartus ,o dėl to ,kad kyla visokių problemų,o echoskopas geriausiai parodo kas blogai.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Eglė* @ 2007 05 26, 09:50)
Aš manau ,kad 2,3 kartai tai tikrai nepakenks.O kitoms juk ne dėl smalsumo daro po 7 kartus ,o dėl to ,kad kyla visokių problemų,o echoskopas geriausiai parodo kas blogai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu bigsmile.gif
12 sav. leliuko nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 05 29, 00:54)

drinks_cheers.gif 2-3kartai normalu.bet ne 6 kartai pradzioj nestumo jei viskas gerai.
Atsakyti
as irgi turiu 12 sav.nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Na, mum 21-ma savaite, o esam fotkinesi smile.gif jau 4 kartus. Pirma karta 6 sav, nes turejom isvykti i ilga kelione ir norejosi zinoti ar ten isitvirtine viskas vietoj, po to gryze 11 sav. ir dar 19 sav. pas avo gydytoja bei 20 sav. genetikos centre. nezinau ar tai sveika, bet, kad po to (ypac po genetikos centro, kur mato net kaklo rauksle) man 100 kartu ramiau, tai tikrai.. Ir zinom, kad turesim sveika mergyte flirt.gif , vystosi viskas puikiausiai, is karto drasiau kuriam ateities planus mirksiukas.gif beje visas foto saugojam, o naujausia visada kabo ant saldytuvo ir primena apie musu dziaugsma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmapilk @ 2007 05 25, 18:39)

As nesutinku kad tai pilvuko svitinimas g.gif tai skleidziamas kazkoks signalas, kuris atsimusa nuo vaisiaus ir atkeliauja i monitoriu g.gif tai reiskias cia yra 2 skirtingi dalykai: kur tave svitina ir kur ultragarsu tave tiria ax.gif
Atsakyti
na, ir as tos nuomone, kad daznai su echosk. draugauti nereiketu! Pasiziurejai, kad vystosi pradzioje ir jei pilvas auga- uzteks. Man jau karta ziurejo: sake idealiai prisitvirtines, bet tai buvo 5 sav. Dar uzmesiu aki 12-13 sav., pasidarysiu foto ir vsio. Pakui tik pries gimdyma.
Atsakyti
Man dare echoskopija 4kartus,turiu 2nuotraukytes.Tik po 3m.jos truputi pabluko nors ir laikau aplanke spintoj,ne ant saules gi.Kazi neisbluks visai?Kaip kitoms mamytems?Neblunka?
Papildyta:
Nenoriu nieko gasdinti,bet man su antru nestumu echoskopavo 8sav.3d
.Vaikutis buvo idealiai prisitvirtines,o po savaites atsirado rudu gleiviu,nuejau pas valdiska giniu,nes mano gydytoja atostogavo,tai jis sake,kad viskas gerai,cia tipo gali taip buti,nuejau dar po 2sav.sako nestumas kokiu 8sav.,sakau,kad jau12turi buti,o ir jokiu nestumo pozymiu nebejauciu,sakau darykit echoskopija,o jis-ne ir viskas.Tai iskart puoliau skambint savai gydytojai,nes ji jau turejo buti grizusi is keliones,tai ji iskart padare echoskopija,deja,maziukas jau beveik 4sav.kaip buvo mires. Tai stai kaip buna su tom echoskopijom,ju reikalingumu ir nereikalingumu.Buciau ir numirus nuo kraujo uzkretimo,nes valdiskas gydytojas butu dares echoskopija tik 20nestumo savaite.
Su sekanciu darysiuos bent jau kas menesi.
Atsakyti
as tai turiu 7 savaiteliu nuotraukyte, poto 11savaiciu..klinikoje kurioje lankausi nerekomenduoja padauginti su echo ir tik retkarciais daro, bet gydytojai atrode kad gimda per maza 11 savaiteliu tai ir padare.. smile.gif aciu dievui, maziukas atitiko savaites..dabar vel keliausiu , ir vel daryciaus, bet kazi ar gine leis.. wub.gif
Atsakyti
O gal kasnors daresi echoskopija antaklnio poliklinikoje 309 kabinete pas gyd. Kavilsaite ir gavo nuotrauka ar ten yra mokamos nuotraukos, o gal paciai gydytojai reikia kokia "dovanele" nunest? Rytoi einu i echoskopija ir labai noriu tos nuotraukos ax.gif
Papildyta:
O gal kasnors daresi echoskopija antaklnio poliklinikoje 309 kabinete pas gyd. Kavilsaite ir gavo nuotrauka ar ten yra mokamos nuotraukos, o gal paciai gydytojai reikia kokia "dovanele" nunest? Rytoi einu i echoskopija ir labai noriu tos nuotraukos ax.gif
Atsakyti