Mes turim 5 savaiciu taskiu kofoto. Antra karta gydytoja dare echo 18sav. bet tada abu dalyvavom ir is tos laimes ka matom uzmirsom paprasyti Dabar echo darysim pirmadieny 30 sav. Manau kad jis bus toks didelis kad jo ir galvyte vos tilps i nuotrauka
QUOTE(indrutee @ 2006 06 10, 01:59)
QUOTE(Peskute @ 2006 06 10, 09:56)
Indrutee,nuotraukeles pasakiskos
aciukas
QUOTE(vvvvv @ 2006 09 20, 21:57)
dieve koks grosis
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 07, 00:30)
cia musu maziukas, 12 savaiciu
grazu
Mes irgi turim vieną nuotraukytę, mūsų lėlytei tada buvo 28 sav, kadangi visa neįtilpo tai nufotkino iki pusės, t.y. kuo puikiausiai matosi galvytė ir iškelta rankytė, nėra gražesnio vaizdo kai matai kaip atrodo, tas mažas žmogeliukas pilvuke
mes nuotraukytes pasipraseme kai buvome 12 sav ir 2 dieneles - tai gydytoja ir neatsisake. tai ji kiekviena diena su manimi, kad kai uzsimanysiu bet kada galeciau su juo pasisveikinti. Labai jau grazi foto. visoms reiktu bent viena nuotraukyte pasidaryti
Papildyta:
mums dar tik 13 savaiteliu, bet turejome tik 3 echo o tau sunkus ar komplikuotas nestumas, kad reikia tiek daug echo daryti? Kiek skaiciau straipsniu - tai raso kad nieko bloga, bet visgi kas per daug - tas jau negerai na bent cia mano nuomone.
o ziurint is kitos puses - tai labai gerai... kiek jau daug kartu galejai "LABAS" savo pasakyti
Papildyta:
QUOTE(EsuAmanda @ 2007 05 18, 10:31)
As dabar tik daugiau nei 14 SAV O jau buvo daromos 6 echoskopiniai tyrimai, jau turiu per 10 nuotraukėlių nuo 5 sav - kaip manote, ar tikrai nekenkia?
mums dar tik 13 savaiteliu, bet turejome tik 3 echo o tau sunkus ar komplikuotas nestumas, kad reikia tiek daug echo daryti? Kiek skaiciau straipsniu - tai raso kad nieko bloga, bet visgi kas per daug - tas jau negerai na bent cia mano nuomone.
o ziurint is kitos puses - tai labai gerai... kiek jau daug kartu galejai "LABAS" savo pasakyti
Na mes ir po antros echo neturim nuotraukyciu Bet cia jau jaudulys. Man dare galima sakyti tik dvi echo, as abu kartu is tos laimes, o ir musu tetukas is laimes nepaprasem nuotrauku. Bet as dziaugiuosi tuo ka maciau, asaras sunku buvo sulaikyti. Laukiu tos dienos kada galesiu paglostyti tas rankytes, kojytes, galvyte, svlenia oda
sveikos o mums jau 22 savaites ir turim 4 nuotraukeles 6 savaiciu,13,19 ir 21 savaiteles ir kita savaite jau vel eisim pas gydytoja ir prasysim kad fotke padarytu jau irgi nebetelpam i ta "objektyva" negali geresnio fotiko nusipirkt ne o jei rimtai tai kiek skaiciau ir kalbejau su gydytoja tai tikrai echo nekenkia,kiek tyrimu atlikta dar nebuvo nei vieno atvejo.O mamytei ir teveliui tai pati didziausia laime per nestuma pamatyti savo zuiki
(aisku ir pajausti dar) tik va mano lelka nesirodo ka ten tarp kojyciu turi nors tu ka ,pasislepes guli ir nepamatysi niekaip
(aisku ir pajausti dar) tik va mano lelka nesirodo ka ten tarp kojyciu turi nors tu ka ,pasislepes guli ir nepamatysi niekaip
turiu pirma nuotraukele 9 savaiciu ,o antra karta kai ejau 20 svaiciu tai popieriaus neturejo gydytoja bet va kai eisiu dabar 31 sav tai jau sakiau ir popieriaus ir rasalo nunesiu
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 05 23, 19:46)
ir nuotraukytes 3 turiu, eisiu kt sav., tai vel paprasysiu kad padarytu
as tai kazkaip kiekviena syki nedristu prasyti, kad mus "fotografuotu" visgi tas popierius kainuoja. pirmaji karta daviau gydytojai sokolado plyta (ar ne per mazai us echo nuotrauka?)
Ar merginos mokate Lt uz nuotraukytes, ar gydytojos noriai jas dalina dykai?
pakraupau perskaicius,kad gyd.tiek daug leidzia echoskopuoti!!!
Man viskas atvirksciai,gyd.net nepataria,man jau 36sav.,o tik du kartus dare,aisku gaila,kad nuotraukyciu neturiu,bet tiesiok yra kaip yra,as pasikliauju gydytojais lankaus pas tikrai gera ir zinoma profesoriu,o jis tikras proto bokstas ir apsisvietes zmogus...Sutinku su ta nuomone,kas per daug ,tas nesveika.Del savo maziaus,as pasiryzusi viskam...kad tik jam niekas nepakenktu!
O,jus pamastykit mamytes,ar verta tiek daug svytintis
Man viskas atvirksciai,gyd.net nepataria,man jau 36sav.,o tik du kartus dare,aisku gaila,kad nuotraukyciu neturiu,bet tiesiok yra kaip yra,as pasikliauju gydytojais lankaus pas tikrai gera ir zinoma profesoriu,o jis tikras proto bokstas ir apsisvietes zmogus...Sutinku su ta nuomone,kas per daug ,tas nesveika.Del savo maziaus,as pasiryzusi viskam...kad tik jam niekas nepakenktu!
O,jus pamastykit mamytes,ar verta tiek daug svytintis