Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

QUOTE(Eglė* @ 2007 03 26, 22:14)
Na va merginos,pagaliau ir aš sulaukiau savo echo lotuliukas.gif Turiu ir nuotraukytę  wub.gif Visas leliukas netilpo,bet tilpo galvytė ir nugarytė mirksiukas.gif Labai gražu thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

labai liuks kad gavai nuotraukyte smile.gif as jas jau 3 turiu tongue.gif
bet manau dar per mazas laikas, kad visas lelius netilptu i nuotraukyte... g.gif man dare 19sav ir visas dar tilpo...
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 27, 17:00)
labai liuks kad gavai nuotraukyte smile.gif as jas jau 3 turiu  tongue.gif
bet manau dar per mazas laikas, kad visas lelius netilptu i nuotraukyte...  g.gif  man dare 19sav ir visas dar tilpo...

O mes vakar darėm foto ir irgi netilpom... Dupcės jau nelabai matėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, mes echoskopu nuotraukytes darėm poliklinikoj 13 sav., o 21 sav. vaizdelius įrašė į USB jungtį. Dabar kiekvieną kartą galim pasidžiaugti trumpais judesiukais ekrane. Tiesiog aš paprašiau ir gydytojas neprieštaravo. Beje, 21 sav. nuotraukytėse lelius matosi visu ūgiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 03 27, 20:52)
O mes vakar darėm foto ir irgi netilpom... Dupcės jau nelabai matėsi  lotuliukas.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2007 04 02, 17:39)
Na, mes echoskopu nuotraukytes darėm poliklinikoj 13 sav., o 21 sav. vaizdelius įrašė į USB jungtį. Dabar kiekvieną kartą galim pasidžiaugti trumpais judesiukais ekrane. Tiesiog aš paprašiau ir gydytojas neprieštaravo. Beje, 21 sav. nuotraukytėse lelius matosi visu ūgiu. wub.gif

Kaip jums faina wub.gif Jaučiu žiūrėčiau ir žiūrėčiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos nestukes, gal zinot kur Kaune galima privaciai pasidaryti ultragarsa ir pasidaryti nuotraukyte? Man dare viena vieninteli karteli ir daugiau sake nebedarys, o jau 33 savaite smile.gif . Labai noreciau dar pamatyti savo leliuka bei pasidaryti prisiminimui nuotraukyte. Beje, kiek tokia paslaugele kainuoja?
Atsakyti
Dariausi. Pirma karta 15 sav, o dabar 21 sav. Dabar tai pridare ivairiose pozose biggrin.gif Ir vaikiukio lyti iamzino biggrin.gif (padare spec foto, kur gan ryskiai matosi).
Atsakyti
as irgi dariaus bigsmile.gif

turim viena 5 savaiciu taskiuka, 16 savaiciu ziovaujancia pupa ir 22 savaiciu ciulpiancia pirstuka. Paskutini karta gavau dar ir visa ilga juosta nuotrauku (kojytes, rankytes, sirdute, lytiniai organai ir t.t.)
Atsakyti
4u.gif Mes turim 9 savaičių nuotraukytę,guli ant nugarytės,aiškiai matosi galvytė,iškelta rankytė,žodžiu ant nugarytės guli ir matosi šonu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2007 04 02, 21:43)
sveikos nestukes, gal zinot kur Kaune galima privaciai pasidaryti ultragarsa ir pasidaryti nuotraukyte? Man dare viena vieninteli karteli ir daugiau sake nebedarys, o jau 33 savaite  smile.gif . Labai noreciau dar pamatyti savo leliuka bei pasidaryti prisiminimui nuotraukyte. Beje, kiek tokia paslaugele kainuoja?

Aš žinau,kad prie Klinikų daro echo,ten Lašo g. 1(atrodo),tai man sakė,kad kainuoja 70 lt. smile.gif
Atsakyti
Mes turim 5, 10 ir 19 savaitėlių atvaizdus savo lelkos wub.gif
Atsakyti
Aš jau turiu 2 nuotraukytes wub.gif 19 ir 25 savaičių wub.gif
Atsakyti