turiu vieną nuotraukytę, nufotkino, kai 12 sav netyčia į ligoninę pakliuvau. faina.
neteisybe . kodel vilniuje nemokamai nedaro? fu
Ne,nu kažkoks apsurdas Ėjau pas gine 14 sav. ir tikėjausi,kad jau gausiu siuntima echoskopui,tai negaliu patiikėti... Aš jį gavau,bet liepė darytis tik tada,kai sueis man 21 savaitė.Čia su tais naujais įstatymais kažkokia nesamonė... O aš taip norėjau ir tikėjausi,kad jau pamatysiu savo stebukliuką
Aš ėjau poliklinikoj pas gydytoją , su ja tariausi dėl visos nėštumo priežiūros ir gimdymo priėmimo, tai net penkias nuotraukėles turiu iš jų vienas portretas. Gydytojos tiesiog reikia paprašyt ar galima ...Arba reikalaut, paaiškint jei ką tai sumokėsi...mes pagaliau turim teisę į paslaugas už kurias mokame...
manau daug kas priklauso nuo pacios gydytojos, nes mane 4 ir 9 savaiciu echoskopu ziurejo ir abu kartus net neprasyta atidave nuotraukas, nors jose dar ir nelabai kas matesi
As turiu 4 sav. nuotraukyte, o va dabar 19sav. echo kai dare abu su vyru buvom is tos laimes uzmirsom paprasyti
as jau tris nuotraukeles turiu ir tikiuos dar viena pavyks daktarei portretu padaryt
tiesa, mane priziurinti daktare nelabai noriai dare tas nuotraukytes, tik po to, kai pasakai, kad sumokesiu. kadangi eisiu dar ne pas savo ginekologe, tai labai tikiuos, kad pasistengs padaryt dar viena grazia foto to maziuko gyventojo
tiesa, mane priziurinti daktare nelabai noriai dare tas nuotraukytes, tik po to, kai pasakai, kad sumokesiu. kadangi eisiu dar ne pas savo ginekologe, tai labai tikiuos, kad pasistengs padaryt dar viena grazia foto to maziuko gyventojo
QUOTE(Eglė* @ 2007 02 24, 13:10)
Ne,nu kažkoks apsurdas Ėjau pas gine 14 sav. ir tikėjausi,kad jau gausiu siuntima echoskopui,tai negaliu patiikėti... Aš jį gavau,bet liepė darytis tik tada,kai sueis man 21 savaitė.Čia su tais naujais įstatymais kažkokia nesamonė... O aš taip norėjau ir tikėjausi,kad jau pamatysiu savo stebukliuką
Be siuntimo, tačiau mokamai, padarys bet kuri privati klinika. O ir kokybė geresnė nei eilinės poliklinikos
Gal kas žinote kur Panevėžyje galėčiau privačiai nueiti ir man padarytų echoskopą ? Ir kiek tai kainuotų ?
Na va merginos,pagaliau ir aš sulaukiau savo echo Turiu ir nuotraukytę Visas leliukas netilpo,bet tilpo galvytė ir nugarytė Labai gražu
Aš jau turiu dvi nuotraukėlės savo mažulio - vieną 10 sav, kitą 19. Kadangi echoskopiją dariausi privačiai, tai niekas net neklausė, ar norėsim nuotraukėlės, gydytojas atspausdina, ir sako, jog tai pirmos nuotraukėlės leliaus albumui