Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

QUOTE(Eglė* @ 2007 01 20, 16:38)
Ir aš labai noriu leliuko nuotraukytės.Tik bijau,kad kol man padarys echoskopa,tai leliukas gali ir nebetilpti  verysad.gif Man pas gine tik 14 sav,tai kol dar duos siuntima echoskopui,kol sulauksiu eilės,tai ir gali būti pervėlu nuotraukytei schmoll.gif

Žinoma, kad tilps į nuotraukytė, tik ne visu ūgiu.
Preiš 2,5metų kai laukiausi pirmojo vaikelio tai pirmą echo dariausi 19 sav. Į nuotraukytę tilpo nuo pilvuko,rankytės ir galvytė, tik kojytės nebetilpo - bet ir užtenka tongue.gif O antrą echo dariausi likus dviem sav. iki gimdymo, tai irgi nuotraukytę turiu - kaip su rankyte galvytę pasirėmęs wub.gif (į kadrą tilpo tik galva ir rankos).
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 01 20, 16:47)
Žinoma, kad tilps į nuotraukytė, tik ne visu ūgiu.
Preiš 2,5metų kai laukiausi pirmojo vaikelio tai pirmą echo dariausi 19 sav. Į nuotraukytę tilpo nuo pilvuko,rankytės ir galvytė, tik kojytės nebetilpo - bet ir užtenka tongue.gif  O antrą echo dariausi likus dviem sav. iki gimdymo, tai irgi nuotraukytę turiu - kaip su rankyte galvytę pasirėmęs wub.gif (į kadrą tilpo tik galva ir rankos).

Uztektų man ir galvytės thumbup.gif ,kad tik padarytų tą nuotraukytę wub.gif
Atsakyti
Labutis mamutes,

Pasiskaiciau cia su tom nuotraukelem labai fainai. Gal galite parasyti kur galima VIlniuje pasidaryti nuotraukeliu? Kokios kainos? Gal kas zinote kur 40 lt. daro?
Atsakyti
Esme tame kad as valdiskoje poliklinikoje, tai sake kad dar labai anksti ir niekas tiek daug nedaro ... unsure.gif na vienu zodziu suprantu kad cia tokia politika...
Tai galvoju kol mano eile ateis ten nezinia kada balandzio menesi... tai sugalvojau privaciai pasidaryt inuotraukeles. \mns jsu ksip ne kaip 13 savaiciu... O ir kazkaip neramu del vaikiuko sirdeles duziu.. irgi neklause, atseit, ka ten isgirs jeigu dar taip anksti? nu nzn man cia kazkokiu atsifutbolinimu kvepia.. tad geriau nueiti pas privatu ir pasitikrinti del sventos ramybes...
beda ta kad zinau kai kur ginekologiniuose nedaro tokiu tyrimu, tai kaip suzinoti?? g.gif

sakau, juk cia lankosi labiau patyrusiu, gal galite kur rekomenduoti Vilniuje? wub.gif
Atsakyti
As turiu savo pirmagimio nuotraukytes dariau kazkur 30 - 31 sav. visas ne tilpo bet galvyte yra thumbup.gif Dar nufotkino ta daikciuka tik kad as jo vis vien neiziuriu doh.gif
Poliklinikoj man ne dare nuotraukos ejau pas pazistama, tai gal ir sio nestumo metu isiprasysiu arba eisiu privaciai
Atsakyti
as jau dvi turiu 10 ir 12 sav. pastarojoj matosi , kad uz poros savaiciu jau sunkiai tilps, bet manau pats tas pamatymas yra daug svarbiasne nei pati nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
tai va, mes nuejom 12 savaite pas ginekologe, bet cia Pasilaiciu seimos centre nedaro nuotrauku, matyt koks tai senas echoskopas.
Tai bande maniskis perfotografuoti, ale nieko ten nesigavo sad.gif
nu o as taip noriu tureti tokio stebuklo nuotrauka.
Pas privacia apsilankyti kainuoja 60 lt. vien paziurejimas su echo.
Bet jauciu teks paaukot tuos pinigelius del tokio kilnaus tikslo.
Atsakyti
Mergaitės tikrai verta tas nuotraukytes pasidaryt. Na nueikit į privatų kabinetą ir ten tikrai padarys. mirksiukas.gif Aš turių jų keturias, tikrai nuostabu ax.gif
Atsakyti
as irgi manau jos neikainojamos. as vis karts nuo karto pasiziuriu i savo mazyli, taip gera... ax.gif
Atsakyti
oj mergytes pasiskaiciau ir taip uzsimaniau ir as nuotraukytes smile.gif
man jau dvi echoskopijas dare,bet neturiu nei vienos nuotraukytes,ka jau cia nuotraukytes..per viena is echoskopiju net vaikucio nemaciau.... daktare neparode:(
Atsakyti
au au,

gal kas galite parsyti privaciu kliniku pavadinimus, kur daro leliuko nuotraukas?
Atsakyti
na ir nustebinote,as kaune,mazylyje uz nuotraukas nieko nemokejau ,man buvo pradzioje 9 savaites,o dabar 20 savaiciu,labai grazu-rankytes ,kojytes ,net bruozus galima iziuret tik nuosirdziai padekojau,nes buvo labai grazu,net asara isspaudziau ax.gif .
Atsakyti