Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

QUOTE(hindy @ 2007 01 12, 20:25)
O kodel taip daznai? g.gif man antra daru UG, kai buvom 18sav ir negavau nieko schmoll.gif tai cia gal jau tipo mano visciukas didelis skaitos rolleyes.gif wub.gif
Papildyta:
Viskas, kita sav kaip tik turiu vizita pas gyd, reiks jai velniu israsyt ph34r.gif atrodo ir privaciai lankaus, ir uz kiekviena echo nulupa kaip reikalas, o tokio dalyko ir nedaeina padaryt schmoll.gif gi ir as noriu.. ir vyrui but ka parodyt ax.gif

nu tikrai keista,kad privaciai ir nepadaro.as su pirmu polikl.vaiksciojau.pirma karta nepaprasiau,tai ir nepadare,o paskui jau prasiau,bet sake,kad per didelis g.gif o dabar prasau visada ir jau 2turiu thumbup.gif pirma 5sav.tik puslyte matosi,ir siand.padare wub.gif jau viskas matosi rankytes ,kojytes ir t.t.mano sunus sake,kad panasus i mike pukuotuka lotuliukas.gif nes pilvas storas
Atsakyti
aš ir turiu 2 nuotraukytes, vieną 5 sav, kitą 10sav ir 4d, tai taip faina pažiūrėt kaip iš mažo žirniuko, jau darosi panašus į žmogutį wub.gif
Atsakyti
Man daktare padare nuotrauka (5-6 savaites), bet gemaliukas pasirode yra zemiau gimdoje. Sake, kad yra tam tikru riziku.

Galbut Jusu atveju buvo panasus gemaliuko issidestymas gimdoje?
Atsakyti
na mes turim nuotraukyte 6 sav. puslyte tokia ir matosi balta demele viduj.
Bet nuotrauka padare privaciam kabinete, o siaip kadangi lankausi seimos centre tai ten aparatas nuotrauku nedaro, bet labai noriu isiamzinti tuos momentus kai pamatai ta stebukleli.
Siandien eisim darytis echo. Jau 12 sav.
tai maniskis su fotiku bandys perfotografuoti ir ekrano smile.gif
nu ko tik nesumastai zmogus. Ale labai jau smagu tokias nuotraukas tureti ir matyti kaip auga ir vystosi.

O jus su vyrais ar vienos einat darytis echo?
manasis tai net ir neleistu schmoll.gif man vienai, jam irgi labai cekava. smile.gif
Atsakyti
As pirma foto echo turiu 4 sav. 1 d. Ejau tada kad nustatytu nestuma, manes net paklause ar noresiu nuotraukos, o as tai aisku biggrin.gif biggrin.gif Dabar eisiu 14 sav. Prasysiu irgi nuotraukytes biggrin.gif Vesiuosi kartu vyra, noriu kad jis pamatytu kaip vartaliojasi musu maziukas thumbup.gif O nuotraukyte del namiskiu 4u.gif
Atsakyti
As turiu 2 nuotraukytes 12os sav. skirtingom pozom. labai nerealus vaizdelis wub.gif wub.gif MB jau iremino viena bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim vieną nuotraukėlę darytą, berods, 21 savaitę. Labai tuo džiaugiamės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turim tris nuotraukytes: pirmą, kai nustatė nėštumą - pūslytę tokią, antrą, gal 10 sav., tai toks guzelis su keturiom kojytėm, kaip mažutis pliušinis meškiukas, o trečią - 20 sav., darytą geru echoskopu, tai jau visas žmogutis matosi ir net su vidaus organais smile.gif Bet paprastai reikia paprašyti, kad padarytų. O be to, jei jau netelpa į ekraną visas mažutis, tai gydytojai kažkaip ir nedaro nuotraukytės, sako, kad neetiška... g.gif
Atsakyti

norejau paklaust,ar visose poliklinikose gydytojos turi galimybe padaryt maziuko foto. g.gif
Atsakyti
Mes turim 1 nuotraukyte 14 savaiteliu. Toks mazytis zmogutis matosi smile.gif
Atsakyti
Nedariau, bet dabar gailiuosi, galėjau daryti. Mano poliklinikoj nedarė, būtų reikėję siuntimo kitur. Nedažnai lankiausi pas gydytoją, tai taip ir neišėjo to siuntimo pasiimti.
Atsakyti
Ir aš labai noriu leliuko nuotraukytės.Tik bijau,kad kol man padarys echoskopa,tai leliukas gali ir nebetilpti verysad.gif Man pas gine tik 14 sav,tai kol dar duos siuntima echoskopui,kol sulauksiu eilės,tai ir gali būti pervėlu nuotraukytei schmoll.gif
Atsakyti