Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

Kol mažiukas visas pareidavo į nuotraukytę, tai darydavom kas 1,5 mėn, turiu jas 4, bet va kai ūgtelėjo, "fotkintis" atskirom kūno dalim jau nebesinori ax.gif Gal dar būtume pasidarę tik veiduko, bet kad nebeatsisuka jis į mus smile.gif Ir įsirėminę vieną turim, prie šeimos nuotraukos pasistatėm ax.gif
Atsakyti
as va irgi turiu nuotraukyciu, keik tik dare echoskopa tiek ir nuotraukyciu dave, visas saugosiu ir kai vaikutis pauags jam parodysiu smile.gif
Atsakyti
as ir kolekcionuoju nuotraukytes darytas echo metu bigsmile.gif taip smagu paziuret, kaip jis dideja ax.gif
Atsakyti
Mes turi vieną, nes tik kartą echo darė 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi turim nemazai nuotraukeliu nuo zirniuko kai buvo toks mazas iki pimpaliuko ir pedutes thumbup.gif bus ka suneliui po to parodyti wub.gif
Atsakyti
turiu tik zirniuko nuotraukyte smile.gif bet man jos uztenka smile.gif
Atsakyti
as dar neturiu, nors jau 2 kartus echo dare, sake darysim kai bus 12 sav, tada viska pamatysi ir foto paprasysiu, kad padarytu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 01 12, 12:40)
as dar neturiu, nors jau 2 kartus echo dare, sake darysim kai bus 12 sav, tada viska pamatysi ir foto paprasysiu, kad padarytu  wub.gif

butinai paprasyk, juk toks fainas prisiminimas po to lieka wub.gif
Atsakyti
Cia gal ne i tema, bet kiek kartu per nestuma echo daro? na, jei nera jokiu komplikaciju, gresianciu ir pan? nes man gydytoja numacius 4, du jau turejau, tad liko dar du, ir fotke dave tik zirniuko g.gif ar jusu gydytojos geranoriskos, ar cia jau reikia prasyt, kad po kiekvieno pasimatymo ikalcius atiduotu??
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 01 12, 18:53)
Cia gal ne i tema, bet kiek kartu per nestuma echo daro? na, jei nera jokiu komplikaciju, gresianciu ir pan? nes man gydytoja numacius 4, du jau turejau, tad liko dar du, ir fotke dave tik zirniuko g.gif ar jusu gydytojos geranoriskos, ar cia jau reikia prasyt, kad po kiekvieno pasimatymo ikalcius atiduotu??

Mums jau 5 kartus dare echo, turiu 4 nuotraukytes. Gydytoja visada atspausdindavo ir paduodavo, tik paskutini karta, kai jau dare ultragarsa, foto nedave, nes jau didokas lelius.
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2007 01 12, 19:53)

man buvo numatytos 4 echoskopijos, taciau dare 5, nes pati paskutines norejau, kad dar karta pasiziuretu ar nepersiverte maziukas (ar vis dar zemyn galva isitaises), manau, kad dalys dar pries pat gimdyma jei kas nors bus neaisku. o nuotraukas tai visada duoda ir vieno echo metu gaudavau po kelias fotkes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2007 01 12, 20:12)
Mums jau 5 kartus dare echo, turiu 4 nuotraukytes. Gydytoja visada atspausdindavo ir paduodavo, tik paskutini karta, kai jau dare ultragarsa, foto nedave, nes jau didokas lelius.

O kodel taip daznai? g.gif man antra daru UG, kai buvom 18sav ir negavau nieko schmoll.gif tai cia gal jau tipo mano visciukas didelis skaitos rolleyes.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 12, 20:22)
man buvo numatytos 4 echoskopijos, taciau dare 5, nes pati paskutines norejau, kad dar karta pasiziuretu ar nepersiverte maziukas (ar vis dar zemyn galva isitaises), manau, kad dalys dar pries pat gimdyma jei kas nors bus neaisku. o nuotraukas tai visada duoda ir vieno echo metu gaudavau po kelias fotkes  thumbup.gif

Viskas, kita sav kaip tik turiu vizita pas gyd, reiks jai velniu israsyt ph34r.gif atrodo ir privaciai lankaus, ir uz kiekviena echo nulupa kaip reikalas, o tokio dalyko ir nedaeina padaryt schmoll.gif gi ir as noriu.. ir vyrui but ka parodyt ax.gif
Atsakyti