Kol mažiukas visas pareidavo į nuotraukytę, tai darydavom kas 1,5 mėn, turiu jas 4, bet va kai ūgtelėjo, "fotkintis" atskirom kūno dalim jau nebesinori Gal dar būtume pasidarę tik veiduko, bet kad nebeatsisuka jis į mus Ir įsirėminę vieną turim, prie šeimos nuotraukos pasistatėm
as va irgi turiu nuotraukyciu, keik tik dare echoskopa tiek ir nuotraukyciu dave, visas saugosiu ir kai vaikutis pauags jam parodysiu
as ir kolekcionuoju nuotraukytes darytas echo metu taip smagu paziuret, kaip jis dideja
Mes turi vieną, nes tik kartą echo darė
Mes irgi turim nemazai nuotraukeliu nuo zirniuko kai buvo toks mazas iki pimpaliuko ir pedutes bus ka suneliui po to parodyti
turiu tik zirniuko nuotraukyte bet man jos uztenka
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 01 12, 12:40)
as dar neturiu, nors jau 2 kartus echo dare, sake darysim kai bus 12 sav, tada viska pamatysi ir foto paprasysiu, kad padarytu
butinai paprasyk, juk toks fainas prisiminimas po to lieka
Cia gal ne i tema, bet kiek kartu per nestuma echo daro? na, jei nera jokiu komplikaciju, gresianciu ir pan? nes man gydytoja numacius 4, du jau turejau, tad liko dar du, ir fotke dave tik zirniuko ar jusu gydytojos geranoriskos, ar cia jau reikia prasyt, kad po kiekvieno pasimatymo ikalcius atiduotu??
QUOTE(hindy @ 2007 01 12, 18:53)
Cia gal ne i tema, bet kiek kartu per nestuma echo daro? na, jei nera jokiu komplikaciju, gresianciu ir pan? nes man gydytoja numacius 4, du jau turejau, tad liko dar du, ir fotke dave tik zirniuko ar jusu gydytojos geranoriskos, ar cia jau reikia prasyt, kad po kiekvieno pasimatymo ikalcius atiduotu??
Mums jau 5 kartus dare echo, turiu 4 nuotraukytes. Gydytoja visada atspausdindavo ir paduodavo, tik paskutini karta, kai jau dare ultragarsa, foto nedave, nes jau didokas lelius.
QUOTE(hindy @ 2007 01 12, 19:53)
man buvo numatytos 4 echoskopijos, taciau dare 5, nes pati paskutines norejau, kad dar karta pasiziuretu ar nepersiverte maziukas (ar vis dar zemyn galva isitaises), manau, kad dalys dar pries pat gimdyma jei kas nors bus neaisku. o nuotraukas tai visada duoda ir vieno echo metu gaudavau po kelias fotkes
QUOTE(rozinee @ 2007 01 12, 20:12)
Mums jau 5 kartus dare echo, turiu 4 nuotraukytes. Gydytoja visada atspausdindavo ir paduodavo, tik paskutini karta, kai jau dare ultragarsa, foto nedave, nes jau didokas lelius.
O kodel taip daznai? man antra daru UG, kai buvom 18sav ir negavau nieko tai cia gal jau tipo mano visciukas didelis skaitos
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 12, 20:22)
man buvo numatytos 4 echoskopijos, taciau dare 5, nes pati paskutines norejau, kad dar karta pasiziuretu ar nepersiverte maziukas (ar vis dar zemyn galva isitaises), manau, kad dalys dar pries pat gimdyma jei kas nors bus neaisku. o nuotraukas tai visada duoda ir vieno echo metu gaudavau po kelias fotkes
Viskas, kita sav kaip tik turiu vizita pas gyd, reiks jai velniu israsyt atrodo ir privaciai lankaus, ir uz kiekviena echo nulupa kaip reikalas, o tokio dalyko ir nedaeina padaryt gi ir as noriu.. ir vyrui but ka parodyt