as jau turiu 3 maziuko nuotraukytes taip fainai, kai gali palyginti, kiek paaugo ir kaip pasikeite nuo paskutinio karto o auga mazuciukas laabai greitai
Darėm. Vienoj jis mum tarsi mojuoja
jau turim dvi nuotraukytes,ir kaip jis pasikeites-paauges.
O mum deja nepavyko tokio unikalaus atsiminimo gauti Bet pagal pasisakymus sprendžiu, kad dabar daug daugiau echoskopijų daro? Šiaip kai aš buvau , prieš 3m., echoskopiją darydavo 2 kartus( 18-20sav. ir dar, nepamenu kuriom savaitėm ), nu ir prieš gimdymą dar pažiūrėdavo, kiek teko girdėt, nelabai į sveikatą šita procedūra vaikeliams
Mes turime savo drugelio nuotraukėlę - pirmoji jo nuotraukytė Jau spėjome ir įrėminti
mes irgi turim keleta viena veiduka 4D turim, jau toks mielas... po to turim 3 nuotraukytes pimpaliuko ... nereminu tokiu nuotraukeliu, nes pagalvos kad pakvaisusi mamyte
Man 19 savaitėlių ir aš dar neturiu nuotraukytės Bet antradienį einu pas gydytoją, jei paprašius neduos, pasiūlysiu susimokėt, kaip čia patarėt, nes poliklinika valdiška, o gydytoja pati nepasiūlys
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 30, 10:17)
Man 19 savaitėlių ir aš dar neturiu nuotraukytės Bet antradienį einu pas gydytoją, jei paprašius neduos, pasiūlysiu susimokėt, kaip čia patarėt, nes poliklinika valdiška, o gydytoja pati nepasiūlys
tai jei poliklinika valdiska tai kazin ar tures printeri .... nes nelabai tikiu, kad tures tokia nauja aparatura, kuriame jau yra printeris ir iskarto iseina nuotraukytes. Na bet linkiu sekmes, tikiuosi, kad gausi savo maziaus nuotraukyte, nes toks malonumas jas ziureti
galima privacioj sutart - tik pasiklauskit, ar foto daro, ir uzsirasykit.
taciau...as buvau uzsirasius...teko pralaukti 30 min (bet juk einu privaciai, mokejus buciau 80 lt), paskuj isejo gyd is kabineto, aiskina, kad ne ten laukiu, tipo eik pas xxxxx viciene...blem, sakau nieko as cia nezinau, man pasake cia sedet...tai sako lauk tada...blem, apsizliumbiau ir isejau nafig, pasiuntus registraturos darbuotojas nx
o veliau savo gyd paklausiau kur man padarytu jos kokia drauge. nukreipe, pasiskambinau ir sutariau, padare ir ramu
taciau...as buvau uzsirasius...teko pralaukti 30 min (bet juk einu privaciai, mokejus buciau 80 lt), paskuj isejo gyd is kabineto, aiskina, kad ne ten laukiu, tipo eik pas xxxxx viciene...blem, sakau nieko as cia nezinau, man pasake cia sedet...tai sako lauk tada...blem, apsizliumbiau ir isejau nafig, pasiuntus registraturos darbuotojas nx
o veliau savo gyd paklausiau kur man padarytu jos kokia drauge. nukreipe, pasiskambinau ir sutariau, padare ir ramu
QUOTE(jurgixe @ 2006 12 01, 11:40)
mano irgi valdiska kalnieciu pol.bet kai laukiausi maziukes tai kai ziurejo ultragarsu tai paklausiau ar gali padaryt ir be problemu padare.gaila,kad vyresniem vaikam anksciau to nesugalvojau
Va, valdiškoj, padarė, tai gal ir man pasiseks Niekad neatkreipiau dėmesio ar ten yra printeris...