cia musu maziukas, 12 savaiciu
QUOTE(indrutee @ 2006 06 10, 13:09)
girdejau kad galima suzinot l.angsti bet tik gali pasakyt genetikai nes jie daro kazkoki tyrima......
bet tas tyrimas kelia rizika vaisiui, ir daro ji spec.atvejais, kai gresia kokia paveldima liga, kuria paveldeti gali tik mot. arba tik vyr.lyties vaisius.
O lyti galima nustatyt ultragarsu nuo 14 sav teorishkai, o ten jau priklausys nuo technikos ir jusu busimos atzalos noro parodyti ka turi tarp kojychiu
Man atliko 2 echoskopijas, turiu abi savo kudikio nuotraukytes Neapsakomas jausmas matyti savo mazyli... Isireminau jas ir pasistaciau prie lovos, taigi pires uzmiegant ir prabundant visada ji matau. Neuzilgo bus atliktas dar vienas echo tikiuosi ir 3 notrauka duos
Mum nuotraukyte dare 16 sav
Cia musu princese
Cia musu princese
aš tai labai laukiu, kada pasidarysiu didesnę nuotrauką,įsidėsiu į rėmelius.dabar kai dariausi echoskopija tai sunku ką ir suprasti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2006 10 17, 17:05)
O ar visi echoskopai daro nuotraukeles? Mat ruosiuosi kita savite eiti ir labai norisi tos nuotraukeles...
Labai gaila,bet ne visi daro nuotraukytes.As dariausi echo privaciai Mazylio GN, tai sumokejau 50 LT, bet turiu uz tai nuotraukyte
QUOTE(BaltairJuoda @ 2006 10 17, 17:05)
O ar visi echoskopai daro nuotraukeles? Mat ruosiuosi kita savite eiti ir labai norisi tos nuotraukeles...
Na, mes tai poliklinikoje echoskope buvome, tai šiaip apžiūra buvo nemokama, o už nuotraukėlę (nes paprašėme, pasakėme, kad norime), mes mokėjome 20Lt
Na keista, man net prasyti nereikejo padare ir dave, sako cia tau nei moketi papildomai reikejo nei ka
Aš irgi turiu 14 ir 18 savaičių nuotraukytes dabar jau laukiu nebe nuotraukyčių, o savo gimusio lialiuko
QUOTE(voverius @ 2006 11 02, 12:54)
Na keista, man net prasyti nereikejo padare ir dave, sako cia tau nei moketi papildomai reikejo nei ka
Man irgi poliklinikoj nereikejo prasyti pati gydytoja padare ir dave nuotraukyte bet tada buvo dar tik 5 sav. tai matesi tik puslyte, o dabar nesenai buvau genetikos centre tai irgi nereikejo prasyt pati gydytoja padare net 3 nuotraukas ir dave atminimui, ten jau matesi puikiai visa dukryte. Tai dabar jau turiu is viso 4 nuotraukytes, i kurias ziuriu ir ziuriu ir groziuosi savo angeliuku
QUOTE(voverius @ 2006 11 02, 13:54)
Aš irgi neprašiau, o nuotraukytes davė Turim 7 ir 15 sav