o as turiu labai labai grazia savo mazylio nuotraukyte is profilio,viskas joje matosi ir nosyte ir burnyte ir rankytes,tiesiog super kaip gydytojai pavyko pagauti toki momenta.visiems kam parodau sako,kad tokios kokybiskos ir aiskios nuotraukos labai retai pavyksta
mano bernuzeliui 31sav
bernuzeliui 17sav
13sav
bernuzeliui 17sav
13sav
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 09, 11:28)
Panos, nepamenu nuo kurios sav. jau galima lyti nustatyti nuo 14?
Tokio amziaus dauguma dar turi palaukti,nes formuojas veliau man taip atrodo .Kad ir veliau ,bet tiksliai nepasako,juk buna,kad keicias,daktaru nuomone..
Indrutee,nuotraukeles pasakiskos
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 09, 13:28)
Panos, nepamenu nuo kurios sav. jau galima lyti nustatyti nuo 14?
girdejau kad galima suzinot l.angsti bet tik gali pasakyt genetikai nes jie daro kazkoki tyrima......
Turiu vieną mažylio nuotraukytę, 7 savaičių O apie lytį man pasakė tik 31 savaitę. Tai va, laukiam bernužėlio
QUOTE(RamuneR @ 2006 09 18, 11:22)
Turiu vieną mažylio nuotraukytę, 7 savaičių O apie lytį man pasakė tik 31 savaitę. Tai va, laukiam bernužėlio
O mes turim 17.5savaites dvi nuotraukyte, poto kazkur 25 ir 33savaiciukiu. Daugiau seke neziures echoskopu, tad ir nuotraukyciu daugiau neturesim
Mes tai 5 nuotraukėles leliuko turime..Nuo 8 sav iki 31, kur matosi gražūs, apvalūs žandukai
O va šiandien ( 37 sav ) darė paskutinę echo..bet nedavė nuotraukytės...nes jau niekas beveik nebetelpa į nuotrauką
O va šiandien ( 37 sav ) darė paskutinę echo..bet nedavė nuotraukytės...nes jau niekas beveik nebetelpa į nuotrauką
Mes taip pat turim nuotraukyte Labai jau grazus tas gyventojas,nors dar ir labai mazas Vyras net apsiverke,kai pamate
QUOTE(indrutee @ 2006 06 10, 00:59)
mano bernuzeliui 31sav
dieve koks grosis
as tai kiekviena menesi einu pas daktarele ir kiekviena karta parsinesu po nuotraukele.. visada jos skirtingos, vienos grazios kitos dar grazesnes.. bet mieliausias isidejau i parasiuka
Ir darem ir turim, ir patariam daryti ir prasyti, kad padarytu ir atiduotu...
Labukas as tai turiu net 3is savo vaiko nuotraukytes.
mes darem 6 savaiciu pirma, tai kolkas ja viena ir turiu