Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

o as turiu labai labai grazia savo mazylio nuotraukyte is profilio,viskas joje matosi ir nosyte ir burnyte ir rankytes,tiesiog super kaip gydytojai pavyko pagauti toki momenta.visiems kam parodau sako,kad tokios kokybiskos ir aiskios nuotraukos labai retai pavyksta
Atsakyti
mano bernuzeliui 31sav biggrin.gif
user posted imageuser posted image

bernuzeliui 17sav biggrin.gif
user posted imageuser posted image

13sav biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrutee: 10 birželio 2006 - 01:23
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 09, 11:28)
Panos, nepamenu nuo kurios sav. jau galima lyti nustatyti  doh.gif  nuo 14? g.gif

Tokio amziaus dauguma dar turi palaukti,nes formuojas veliau man taip atrodo g.gif .Kad ir veliau ,bet tiksliai nepasako,juk buna,kad keicias,daktaru nuomone..
Indrutee,nuotraukeles pasakiskos 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 09, 13:28)
Panos, nepamenu nuo kurios sav. jau galima lyti nustatyti  doh.gif  nuo 14? g.gif

girdejau kad galima suzinot l.angsti bet tik gali pasakyt genetikai nes jie daro kazkoki tyrima...... ax.gif
Atsakyti
Turiu vieną mažylio nuotraukytę, 7 savaičių smile.gif O apie lytį man pasakė tik 31 savaitę. Tai va, laukiam bernužėlio nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2006 09 18, 11:22)
Turiu vieną mažylio nuotraukytę, 7 savaičių smile.gif O apie lytį man pasakė tik 31 savaitę. Tai va, laukiam bernužėlio nestuke.gif  wub.gif

O mes turim 17.5savaites dvi nuotraukyte, poto kazkur 25 ir 33savaiciukiu. Daugiau seke neziures echoskopu, tad ir nuotraukyciu daugiau neturesim verysad.gif
Atsakyti
Mes tai 5 nuotraukėles leliuko turime..Nuo 8 sav iki 31, kur matosi gražūs, apvalūs žandukai mirksiukas.gif
O va šiandien ( 37 sav ) darė paskutinę echo..bet nedavė nuotraukytės...nes jau niekas beveik nebetelpa į nuotrauką blush2.gif
Atsakyti
Mes taip pat turim nuotraukyte biggrin.gif Labai jau grazus tas gyventojas,nors dar ir labai mazas nestuke.gif Vyras net apsiverke,kai pamate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 10, 00:59)
mano bernuzeliui 31sav  biggrin.gif
user posted image

dieve koks grosis wub.gif wub.gif wub.gif

as tai kiekviena menesi einu pas daktarele ir kiekviena karta parsinesu po nuotraukele.. visada jos skirtingos, vienos grazios kitos dar grazesnes.. bet mieliausias isidejau i parasiuka wub.gif
Atsakyti
Ir darem ir turim, ir patariam daryti ir prasyti, kad padarytu ir atiduotu...
Atsakyti
Labukas as tai turiu net 3is savo vaiko nuotraukytes. blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mes darem 6 savaiciu pirma, tai kolkas ja viena ir turiu smile.gif
Atsakyti