QUOTE(Marija1 @ 2006 06 08, 19:35)
Labas mielosios,gal galite man kaunietei pasakyti, kur Vilniuje galėčiau rasti trimatį echoskopą,kad gera kokybė būtų,dėl to ir ieškau trimačio.Parašykite jei žinote adresus ir telefonus.Labai prašau ir labai AČIŪ
Trimatis yra Santariškėse žmogaus genetikos centre,nemokamai galima papulti tik su siuntimu,bet registruotis reikia mažiausiai prieš du mėn,o daro man atrodo iki 24sav.Aš pati iš Šiaulių,registravausi mokamai,kelias dienas vargau kol prisiskambinau,šimtą kartų sakiau,kad noriu apžiūros trimačiu echo,užregistravo,nuvažiavom,turėjom laukti apie valandą,sakė dvi gyd dirba vienu aparatu.Kai atėjo mano eilė,pakvietė kitą,paskui tik mane,tik įėjus pamačiau paprastą echo,gyd labai skubėjo,nes jau buvo kitos gyd laikas.Paklausiau ,ar tai trimatis,atsakė,kad su trimačiu jie nedirba,kad mane suklaidino.Kada reikėjo susimokėt,vyras sako,nemokėsiu jus mus apgavot,tai jos labai atsiprašė,kad įvyko klaida,bet trimačio vistiek nepadarė.Taip susinervinau,Šiauliuose turiu puikią gyd,apžiūri echo kada tik paprašau ir dėmesingai,trenkiausi į Vilnių be reikalo,nors ne;turiu puikias nuotraukytes,vienoje vaikutis mums moja