Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

QUOTE(anuska:) @ 2006 06 07, 09:27)
Vakar padare dar viena noutrauka - VEIDUKO  thumbup.gif  , matosi lupytes ir nosyte  tongue.gif  wub.gif
Turiu 4 vnt. 4u.gif

kaip miela wub.gif
Atsakyti
Labbux. smile.gif Mums 26 savaitės, o turim tik vieną nuotraukėlę, nors ultragarsą darė du kartus, kai buvo 18 sav. Dabar darys, kai bus 32 sav., tai gal vėl gausim foto. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

zinau, kad girtis negrazu, bet labai kartais norisi smile.gif
As turiu 28 nuotraukytes (8 sav, 12 sav, 15sav ir 18 sav) ir 40min filmuotos medziagos smile.gif kol kas. Tikiuosi maziui uzaugus bus idomu pasiziuret.
Atsakyti
Labas mielosios,gal galite man kaunietei pasakyti, kur Vilniuje galėčiau rasti trimatį echoskopą,kad gera kokybė būtų,dėl to ir ieškau trimačio.Parašykite jei žinote adresus ir telefonus.Labai prašau ir labai AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2006 06 08, 19:35)
Labas mielosios,gal galite man kaunietei pasakyti, kur Vilniuje galėčiau rasti trimatį echoskopą,kad gera kokybė būtų,dėl to ir ieškau trimačio.Parašykite jei žinote adresus ir telefonus.Labai prašau ir labai AČIŪ  4u.gif

Trimatis yra Santariškėse žmogaus genetikos centre,nemokamai galima papulti tik su siuntimu,bet registruotis reikia mažiausiai prieš du mėn,o daro man atrodo iki 24sav.Aš pati iš Šiaulių,registravausi mokamai,kelias dienas vargau kol prisiskambinau,šimtą kartų sakiau,kad noriu apžiūros trimačiu echo,užregistravo,nuvažiavom,turėjom laukti apie valandą,sakė dvi gyd dirba vienu aparatu.Kai atėjo mano eilė,pakvietė kitą,paskui tik mane,tik įėjus pamačiau paprastą echo,gyd labai skubėjo,nes jau buvo kitos gyd laikas.Paklausiau ,ar tai trimatis,atsakė,kad su trimačiu jie nedirba,kad mane suklaidino.Kada reikėjo susimokėt,vyras sako,nemokėsiu jus mus apgavot,tai jos labai atsiprašė,kad įvyko klaida,bet trimačio vistiek nepadarė.Taip susinervinau,Šiauliuose turiu puikią gyd,apžiūri echo kada tik paprašau ir dėmesingai,trenkiausi į Vilnių be reikalo,nors ne;turiu puikias nuotraukytes,vienoje vaikutis mums moja nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2006 06 08, 20:17)
,tik įėjus pamačiau paprastą echo,gyd labai skubėjo,nes jau buvo kitos gyd laikas.Paklausiau ,ar tai trimatis,atsakė,kad su trimačiu jie nedirba,kad mane suklaidino.Kada reikėjo susimokėt,vyras sako,nemokėsiu jus mus apgavot,tai jos labai atsiprašė,kad įvyko klaida,bet trimačio vistiek nepadarė.Taip susinervinau,Šiauliuose turiu puikią gyd,apžiūri echo kada tik paprašau ir dėmesingai,trenkiausi į Vilnių be reikalo,nors ne;turiu puikias nuotraukytes,vienoje vaikutis mums moja nestuke.gif

nelabai supratau - tai santariskese su trimaciu echo nepaziures rolleyes.gif ?!
turi bet su juo nedirba g.gif

gal dar kur kitur yra ?

mes dar labai mazi, o turiu 3 nuotraukytes - 5 sav, 6sav ir 10 sav wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2006 06 08, 19:35)
Labas mielosios,gal galite man kaunietei pasakyti, kur Vilniuje galėčiau rasti trimatį echoskopą,kad gera kokybė būtų,dėl to ir ieškau trimačio.Parašykite jei žinote adresus ir telefonus.Labai prašau ir labai AČIŪ  4u.gif

na taip trimatis yra santariskese bet jis ne toks koki mes esam maciusios per interneta arba jie tik nuotraukyte spauzdina juodai-baltai g.gif nes kai buvau paskutini kart pas genetikus 31sav tada man 1foto padare ta trimacia.... ja galit rast ir paziuret parasiuke "mano zirniukas" nepamenu bet turbut ji ten yra paskutine kur vaidukas priekiu atsuktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 08, 22:12)
na taip trimatis yra santariskese bet jis ne toks koki mes esam maciusios per interneta arba jie tik nuotraukyte spauzdina juodai-baltai  g.gif  nes kai buvau paskutini kart pas genetikus 31sav tada man 1foto padare ta trimacia.... ja galit rast ir paziuret  parasiuke "mano zirniukas" nepamenu bet turbut ji ten yra paskutine kur vaidukas priekiu atsuktas  thumbup.gif

ziurejau tavo leliuko nuotraukytes wub.gif kaip ten lyti mato as neisivaizduoju rolleyes.gif nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 08, 21:12)
na taip trimatis yra santariskese bet jis ne toks koki mes esam maciusios per interneta arba jie tik nuotraukyte spauzdina juodai-baltai  g.gif  nes kai buvau paskutini kart pas genetikus 31sav tada man 1foto padare ta trimacia.... ja galit rast ir paziuret  parasiuke "mano zirniukas" nepamenu bet turbut ji ten yra paskutine kur vaidukas priekiu atsuktas  thumbup.gif

labai fainos nuotraukytes Tavo zirniuko... thumbup.gif .As tai negaunu tokiu fainuolisku.Kaip Lt buvau per Naujus m.,gavau keleta.O cia Airijoi jie man tokia kokybe pakiso,kad galu neatrenku kur mano leliukas randas smile.gif Na,bet ka padarysi,cia pas juos jau tokia politika.Kita sav. pas daktarus gal jau dabar pasakys..kas pilvelyje gyvena.
Atsakyti
Tai kur rimtai ir tikrai užtikrintai tas aparatas yra,gal žinote ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 08 birželio 2006 - 23:28
QUOTE(Arbata @ 2006 06 08, 13:50)
40min filmuotos medziagos smile.gif

mes irgi turim 8min filmuotos medžiagos wub.gif pamenu parvažiavau pagimdžius ir žiūrėjau tą filmuką laikydamą savo kleckiuką ir verkiau wub.gif jausmas nerealus kai atrodo dar taip nesenai jis ten buvo o dabar aš jį laikiau ant rankų wub.gif tikiuos ir jam bus įdomu pažiūrėt kai paaugs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 birželio 2006 - 06:54
Panos, nepamenu nuo kurios sav. jau galima lyti nustatyti doh.gif nuo 14? g.gif
Atsakyti