Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?

As siandien gavau 4 nuotraukyte. ax.gif Bet nelabai graziai gavosi,kazkoks neklauzada tas mano lelius,juda kaip isprotejes.Sake daktare,bus aktyvistas blush2.gif lotuliukas.gif Lauksim po menesio kaip bus.Ar teiksis jo malonybe fotkintis. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as vakar gavau dar 3 foto tai is vis turiu 8 thumbup.gif ir visos man yra grazios.....
galit paziuret parase "mano zirniukas"
Atsakyti
Turiu net keturias thumbup.gif
Atsakyti
O man nepasisekė su nuotraukėlėm, nes echoskopiją dariausi Tyzenhauzų g. tai tą dieną "tipo" neturėjo popieriaus, o mes su vyru fotiką buvome palikę namuose, tad nuotraukėlių dar neturime sad.gif
Atsakyti
Ir aš neturiu nė vienos nuotraukytės... blush2.gif Pirmą kartą kai dariausi echoskopiją, tai kažkaip net iš galvos iškrito prašyt fotkių..., labai jau užsiėmus buvau wink.gif O vėliau sakė, kad vaikelis didelis jau..., tai nelabai ką ir nufotkint bus... per paskutinį kartą vėl mačiau savo lelių..., šiaip... labai jau norėčiau pagaliau išvysti savo kūdykį gyvai..., be to ten tamsu ir vistiek gerai nieko nesimato... veikia vaizduotė nestuke.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi gavau 5 nuotraukytes thumbup.gif Musu leliukas dar labai maziukas, atitinka pagal visus skaiciavimus 18 sav ir svoris nelabai didelis... biggrin.gif , bet mes augame...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 27 gegužės 2006 - 22:06
QUOTE(Mis @ 2006 05 26, 14:13)
O man nepasisekė su nuotraukėlėm, nes echoskopiją dariausi Tyzenhauzų g. tai tą dieną "tipo" neturėjo popieriaus, o mes su vyru fotiką buvome palikę namuose, tad nuotraukėlių dar neturime sad.gif

oi kaip keista kad ten galejo neturet popieriaus g.gif nes man visad duodavo foto
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2006 05 27, 23:03)
Aš vakar irgi gavau 5 nuotraukytes  thumbup.gif  Musu leliukas dar labai maziukas, atitinka pagal visus skaiciavimus 18 sav ir svoris nelabai didelis... biggrin.gif , bet mes augame...

18sav. ir jau turi 5 nuotraukas bigsmile.gif , ar ne per daug ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 06, 13:46)
18sav. ir jau turi 5 nuotraukas  bigsmile.gif , ar ne per daug ju  g.gif

as ir 17sav turejau jau 5 nuotraukytes thumbup.gif bet man norejosi dar daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 17:14)
as ir 17sav turejau jau 5 nuotraukytes  thumbup.gif  bet man norejosi dar daugiau  lotuliukas.gif

As kai kalbejausi su gydytoju jis sake, kad tik 4 echo darys... ir tai manau pakankamai, jei nestumas be komplikaciju
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 17:14)
as ir 17sav turejau jau 5 nuotraukytes  thumbup.gif  bet man norejosi dar daugiau  lotuliukas.gif

Mums 16sav,jau turim5nuotraukytes.Visos labai gražios,lelius gerai matosi,o viena ypač faina:vaikelis moja rankyte,ryškiai matosi visi pirštukai,būtinai išsaugosiu nuotraukytes,pirmo savo sūnelio echo nuotraukų neturėjau,o dabar taip norėtusi pasidžiaugti,nes sūneliu džiaugiausi neilgai verysad.gif belieka tikėti,kad broliukas ar sesutė mums atneš dviguba džiaugsmą ir laimę nestuke.gif
Atsakyti
Vakar padare dar viena noutrauka - VEIDUKO thumbup.gif , matosi lupytes ir nosyte tongue.gif wub.gif
Turiu 4 vnt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuska:): 07 birželio 2006 - 08:28