As siandien gavau 4 nuotraukyte. Bet nelabai graziai gavosi,kazkoks neklauzada tas mano lelius,juda kaip isprotejes.Sake daktare,bus aktyvistas Lauksim po menesio kaip bus.Ar teiksis jo malonybe fotkintis.
o as vakar gavau dar 3 foto tai is vis turiu 8 ir visos man yra grazios.....
galit paziuret parase "mano zirniukas"
galit paziuret parase "mano zirniukas"
O man nepasisekė su nuotraukėlėm, nes echoskopiją dariausi Tyzenhauzų g. tai tą dieną "tipo" neturėjo popieriaus, o mes su vyru fotiką buvome palikę namuose, tad nuotraukėlių dar neturime
Ir aš neturiu nė vienos nuotraukytės... Pirmą kartą kai dariausi echoskopiją, tai kažkaip net iš galvos iškrito prašyt fotkių..., labai jau užsiėmus buvau O vėliau sakė, kad vaikelis didelis jau..., tai nelabai ką ir nufotkint bus... per paskutinį kartą vėl mačiau savo lelių..., šiaip... labai jau norėčiau pagaliau išvysti savo kūdykį gyvai..., be to ten tamsu ir vistiek gerai nieko nesimato... veikia vaizduotė
Aš vakar irgi gavau 5 nuotraukytes Musu leliukas dar labai maziukas, atitinka pagal visus skaiciavimus 18 sav ir svoris nelabai didelis... , bet mes augame...
QUOTE(Mis @ 2006 05 26, 14:13)
O man nepasisekė su nuotraukėlėm, nes echoskopiją dariausi Tyzenhauzų g. tai tą dieną "tipo" neturėjo popieriaus, o mes su vyru fotiką buvome palikę namuose, tad nuotraukėlių dar neturime
oi kaip keista kad ten galejo neturet popieriaus nes man visad duodavo foto
QUOTE(akai @ 2006 05 27, 23:03)
Aš vakar irgi gavau 5 nuotraukytes Musu leliukas dar labai maziukas, atitinka pagal visus skaiciavimus 18 sav ir svoris nelabai didelis... , bet mes augame...
18sav. ir jau turi 5 nuotraukas , ar ne per daug ju
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 06, 13:46)
18sav. ir jau turi 5 nuotraukas , ar ne per daug ju
as ir 17sav turejau jau 5 nuotraukytes bet man norejosi dar daugiau
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 17:14)
As kai kalbejausi su gydytoju jis sake, kad tik 4 echo darys... ir tai manau pakankamai, jei nestumas be komplikaciju
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 17:14)
Mums 16sav,jau turim5nuotraukytes.Visos labai gražios,lelius gerai matosi,o viena ypač faina:vaikelis moja rankyte,ryškiai matosi visi pirštukai,būtinai išsaugosiu nuotraukytes,pirmo savo sūnelio echo nuotraukų neturėjau,o dabar taip norėtusi pasidžiaugti,nes sūneliu džiaugiausi neilgai belieka tikėti,kad broliukas ar sesutė mums atneš dviguba džiaugsmą ir laimę
Vakar padare dar viena noutrauka - VEIDUKO , matosi lupytes ir nosyte
Turiu 4 vnt.
Turiu 4 vnt.